blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Benia ja nie umię robić eventów powoli :cry::cry:,jeszcze ze sklepiku zgarnełam potencjalne żuki,TS z nowym drzewkiem i SN,TZN,SP,farmarki i niebieskie na koło,kurcze dużo tego zgarnełam 8)8),zrobiłam 28 poziomów ;)

agucha31, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

wiem :D ale za to jak ładnie śmigasz :inlove: o to do pnącza już niedaleko, może się uda bez dyniowych :) ze sklepiku pewnie to samo zwinę bo chyba najlepsze co tam można zwinąć ;) Zobaczymy no co starczy, Ty już ładne zakupy zrobiłaś :D

agucha31, sabcia7 oraz -mala159- lubią to.
  3. -mala159-

witam kozetkowiczów :)

z TS wyszły nici :cry::cry:,żuków brak ale są w nowym Sezonie,to trza robić i zgarnąć,za to mam jedno nowe drzewko na Farmie :)

4. sabcia7

sabcia7 Mieszkaniec forum

hejka

do misji potrzebny kwezol skąd go wziąć ?

Marrylan lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Sookie, Marrylan oraz sabcia7 lubią to.
  6. -mala159-

a teraz proszę o radę ,który z itemów jest lepszy ten na 4 pola(włóczkonoga) czy na 1 pole(zapętlona wełna-12h czyli zbiór 2x),oczywiście z tego eventa 8)8)

agucha31, sabcia7 oraz Marrylan lubią to.
  7. sabcia7

sabcia7 Mieszkaniec forum

Marrylan i hlnrys lubią to.
  8. Marrylan

Bry :)

Ciekawe jaka zagrycha do rumu :p
    A to gratki drzewka, zawsze coś :D No sezon trzeba zrobić, żuczki chętnie przytulę :p

przy zbiorze 2x na dobę sumarycznie te małe się bardziej opłacają Ale ja jestem ustawiona na zbiór tylko rano i kurcze ciężko by się przestawić :cry:

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2024
  9. -mala159-

Benia ja też zbieram itemy 1x dziennie,hmmm,bo jeśli bym zbierała 2x to drugi raz bez bonusów,echhh,chyba ten na 4 pola trza bedzie drapnąć8)8)

Do wystawienia mam jeszcze TS na wyspie,tylko nie wiem kiedy je wystawić 8)8)

10. hlnrys

Zgadzam się z Benią.
    Biorąc pod uwagę moc pnączy przeważnie zbieranych rano, to item 12h żeby zrównoważyć moc itemu 24h musiałby mieć nie 50% jego wartości, a chyba 70% (drugi zbiór przecież bez pnączy).
    Kiedyś to przeliczałem biorąc pod uwagę posiadane wówczas gałązki.
    Dopalaczy zbieranych raz dziennie jest zdecydowanie więcej i te 70% pewnie mocno nieaktualne.
    W takim układzie najmocniejszy jest item 1x2 wyczesana wełna.
    Jednak mi osobiście lepiej pasuje 2x2 włóczkonoga.
    Ze względu na czas i powierzchnię.

Zależy jak co komu pasuje.

11. -mala159-

Ryś wyczesana już zgarnęłam ;) ale chyba uda sie jeszcze tą 2x2 pola też ;),trza sobie radzić 8)8),po raz pierwszy robię event na bocznych i po raz ostatni,to nie dla mnie :(,dobrze że są bonusy i sporo niebieskich ,to jakoś poszło,ale kto by mi kazał tam cokolwiek robić:p:p,są bo są 8)

agucha31, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

No dokładnie, 2 zbiór już bez dopalaczy i pnacz i no jakoś nigdy nie pamietam i no nie po drodze mi :pxD;) A te 2x2 to przy okazji sporo pola zapełnią :)

bierz 2x2 :) Jeśli coś robić to teraz ;)

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zebrałam wszystkie trzy itemy ,teraz sieję już na jednej łace bo jakoś specjalnie do pnącza mi się nie spieszy. Póki co z każdej gierki wyciągam maksa w związku z tym po wykupieniu itemów i wymianie 100 talarów na 120 mam w tej chwili 120 talarów do wydania a sklepik jest średnio atrakcyjny jak dla mnie. Niewątpliwie pomogło +200 i +100 z koła dzięki czemu weekendową misję też powinnam skończyć za jakąś godzinę

14. Marrylan

Pięknie koło sypnęło %, gratki :) To szybciutko pójdzie :) Ja o misji zapomniałam i rozsiałam dopiero koło 13- stej :oops: Ale poszłam na koło zerknąć i było +100 to kręce.. i nic ale drugie się pokazało i trafiony :p no to badyl podgonię. No dzisiaj tyle gadania z kołem, jutro będzie wielkie kręcenie :);)

15. hlnrys

Tylko korby nie ukręć.:oops:
    xD:cry:xD

16. Marrylan

xD:cry:xD no nie wiem czy korba wytrzyma moje turbo 8)xD:cry:xDskrzydła w kosmos wylecą na pewno :p

17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

No to dzisiaj piccolaki spisały się. Na 9 postawionych jest 1 florenowiec (mój 8, z tego 3 z piccolo) i 1 opryskiwacz.

18. -mala159-

Grateczki :) :)

ja niestety do florkowego nie mam szczęścia,nie wpadł ani jeden,za to dyniowiec jeden +bukiet (będą kupony) i uczeń 8)8)

agucha31 i Marrylan lubią to.
  19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Hejka , czy coś się dzieje z grą?
    Czy to tylko u mnie .

20. hlnrys