blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Brawa dla chłopaków :inlove: Ładnie wyglądali na dekorowaniu :D No i jest 2 srebro dzisiaj, Julii :)

agucha31 i hlnrys lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Patrzyłam na walkę naszej dziewczyny ale nie lubię patrzeć jak facet bije kobietę-.-

3. Marrylan

Zerkałam choć do boksu mnie za bardzo nie ciągnie i miałam podobne odczucia :oops:

agucha31 i Sookie lubią to.
  4. Sookie

Po raz kolejny zgadzam się z J.K Rowling. I... Martiną Navratilową

agucha31 i Marrylan lubią to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

meczu siatki nie ogladałam bo .....byłam z chłopakami na RODOS :) ,natomiast oglądałam walkę Julki ,no co można powiedzieć,hmmm,w sumie to jak by zaczęła jak w III rundzie to ....i tak jest superrr,sreberko :D
    LA dała plamę na całego,wracamy z garstką medali,w sumie dla naszych lekkoatletów to wstyd :( :(,podsumowując to chyba najgorsza Olimpiada odkąd pamietam :( :( :cry:

Event skonczyłam ,teraz otworzę skrzyneczki i zobaczę czy jeszcze jakieś piccolo wpadnie,z poprzednich dostałam :dyniowca i kumpla 8)

agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  6. Marrylan

Bry :)

w takich chwilach trudno się z nimi nie zgodzić 8)
    Nie da się ukryć, że kiepsko wypadliśmy, bardzo kiepsko nawet w porównaniu do poprzednich lat :( Ale mamy jeszcze srebro w kolarstwie, brawo Daria :D:inlove:
    Chłopakom RODOS bardzo służy :D:inlove:
    Event skończyłam wczoraj, teraz jeszcze GT zbieram może coś się jeszcze skubnie. :p

7. Sookie

Ja event skończyłam dzisiaj. Już nie sieję bo to nudne
    A Daria sprawiła ogromną niespodziankę.

8. Marrylan

u mnie jeszcze tylko wierzby całolistne na głównej stoją na GT ze skarpetą 2x zbieram jakieś skrzynki i ts się jeszcze zgarnie ;)
    Daria bardzo miłą srebrną niespodziankę na koniec sprawiła :D

agucha31, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  9. Sookie

Wiecie co? Wkurza mnie,że potrafia wrzucać ciągłe info o kolejnych wyprzedażach a nie potrafią naprawić forum.No cóz- nie będzie działającego dobrze forum- nie będzie kupowania niczego za gotówkę . przynajmniej u mnie

10. Marrylan

tiaaa no właśnie jakimś dziwnym trafem OO o wyprzach wskakuje na forum bez problemu a post tu wrzucić to się z pół godziny męczyłam :sleepy: Wyprze omijam szerokim łukiem, za dużego nerwa na pady forum mam. BP się smakiem obejdzie 8)

11. Sookie

Tak z ciekawości- jak Wam idzie w Dolinie? Zaglądacie? Ja za jakieś 3 tyg. wejdę na 33 lev:music:xD:cry:xD:cry:

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Za dwa tyg. 35 lvl.
    I mocno się zastanawiam nad dalsza wspinaczką

13. Sookie

Dolina wygląda na porzucony pomysł BP. Jak i Drzewo Mądrości

14. -mala159-

ja mam 35lvl i brakuje ponad 18 tysi do następnego,idę teraz już powoli do tego 40 lvl aby odkryć jeszcze jedną część w Słonecznikach ,może do końca roku się uda 8) albo i nie:p
    Na głownej mam jeszcze drzewka na GT,chce jeszcze jednego TS zagrodowego zgarnąć z tą nówka sztuką,może się uda 8)

bry :D

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  15. hlnrys

Przypominam o pełni.

U Was też tak zamula?
    Kombajnem mogę wykonać tylko jedną akcję.
    Przy drugiej jest tylko kręcący się kwiatuszek i potrzebne przelogowanie.
    Z obrobieniem pełni walczyłem prawie kwadrans.
    Podobnie z rannymi zbiorami.

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  16. -mala159-

dzięki,jak zwykle o pełni zapomniałam ale już ;),u mnie działa wszystko ok ale ja gram na kliencie 8) bo na przeglądarkach szło fatalnie :cry:

Na główną trafił ponownie szarłat ;),wykupiłam w sklepiku za GT 4x potencjalne żuki i 2x TS najnowsze ,może chociaż po jednym drzewku bedzie,hmm 8)8)

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2024
    agucha31 i Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

No przy moim 25 to śmigasz jak kozica :D Ja dopiero się do 26 pomału zbliżam to widać jak Alpy "uwielbiam" 8) Ale wbijam tak raz dziennie, czasem 2 razy co by recykling nastawić, nakarmić Alpozjady zebrać i posiać. Mego żmudne i nudne :sleepy: Najwyższy czas na jakieś pnącze czy itemy z APD 8)

Tiaaa wbić się na forum ostatnio to jak 6 w totka wygrać 8):p;) Gratki eventu :) Ciekawi mnie ta nowość, bo jak będą 2 Alpy to raczej średnio, ale zobaczymy co wykombinują. Mobilna aplikacja na IOS to by mi się przydała, na tablecie farma mocno kuleje :sleepy:

Dzięki za przypominajkę o pełni :inlove: Poleciałam nakarmić liski bo głodne :p Teraz nawet zebrało i posiało kombajnem ale i tak reakcje ma on dużo spowolnione :sleepy:

Ja zgarnęłam 4 potencjalne żuki i 4 te ts z drzewkami z farmy, zobaczymy co wyskoczy :) też szarłat posieję pod wylotki na jutro ;)
    Ale widzę, że dobre itemy w nadchodzącym evencie są :p

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  18. -mala159-

event robie tylko dla itemów :),nie robię całości i nie zgarniam pnącza :) :),rozpiskę już mam Rysia :D to nawet dużo zielska nie trzeba a wylotki zrobi się szarłatem jak bedzie trzeba ;),przy dobrych wiatrach to w piatek powinnam skończyć event i ....hamaczek ;)

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  19. hlnrys

Mam rozpisane na 19 zbiorów, ale walnąłem babola licząc na itemy 380 GT, a potrzeba 400 GT.
    Jednak w sklepiku można kupić 120 GT za 100 GT. (+20)
    Ot, handel.
    Szkoda że tylko raz.

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  20. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ha... udało się wbić i przeczytać poradnik.
    Fajna mechanika - lubię.
    I szpetne itemy. Ale niezły kapitał wymienny,.
    Szkoda, że nie ma podwójnych - zaproponowałabym wam (w ramach "lansu" oczywiście - tak ironia).
    Zwłaszcza, że pewnie ich zdobycie na gt, będzie równie prawdopodobne (i "tanie") co armaty nietoperza, czy innej palmy.
    Najnudniejsze gt świata... setki ofert, których nikt nie ruszy:wuerg:
    Chociaż sporo już tych itemów - może szykuje się nowe piccolo na wzór "reaktywacyjnych"... powinno nosić nazwę "pudełko cudów "pieśń eventowa""xD.

Gra mi działa. Nie pamiętam kiedy pojawiły mi się owieczki lub kwiatuszki (chyba w pierwszej edycji puzzli).
    Precyzując... kiedy owieczki zajmowały miejsce na ekranie, na tyle długo, bym się im przyjrzeć zdążyła - czasem "migną".
    Kwiatuszków brak.
    Czasem są błędy typu - bahamarama w ogrodzie ozdobnym.
    Tak, mam bardzo dobry sprzęt, podejrzewam, że nie najgorszy serwer.
    Kombajn działa jak przed zmianami (tfu, tfu).

Mimo to, nie nazwałabym tego "śmiganiem", ani "płynną grą".
    Nie najgorszy serwer, to wcale nie znaczy bardzo dobry... i to czuć.
    Więc to jest takie "śmiganie starej kobyły".
    Chociaż pewnie dla modów to formuła 1;)

Ach te twoje "wklejki".
    Czego mi gratulujesz w związku z eventem? Tego, że nie dostałam ani jednego piccolo z "potencjalnych", a może tego, że z "pewniaków" wypadł mi kumpel w bajorze xD?
    No ale dziękuję i wzajemnie :p
    To teraz Pa:inlove:

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2024
    agucha31, hlnrys oraz Marrylan lubią to.