blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzisiaj kibicujemy . Bandzie Łysego i Marii Andriejczyk . Oraz naszej pęściarce

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Banda Łysego na razie pod górkę, ale najciekawsze rzeczy dzieją się w 3, 4 i 5 secie. Trzymamy mocno

agucha31, Sookie oraz hlnrys lubią to.
  3. Sookie

Są wicemistrzami olimpijskimi i za to im dziękuję.:inlove:

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  4. Marrylan

Brawa dla chłopaków :inlove: Ładnie wyglądali na dekorowaniu :D No i jest 2 srebro dzisiaj, Julii :)

agucha31 i hlnrys lubią to.
  5. Sookie

Patrzyłam na walkę naszej dziewczyny ale nie lubię patrzeć jak facet bije kobietę-.-

6. Marrylan

Zerkałam choć do boksu mnie za bardzo nie ciągnie i miałam podobne odczucia :oops:

agucha31 i Sookie lubią to.
  7. Sookie

Po raz kolejny zgadzam się z J.K Rowling. I... Martiną Navratilową

agucha31 i Marrylan lubią to.
  8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

meczu siatki nie ogladałam bo .....byłam z chłopakami na RODOS :) ,natomiast oglądałam walkę Julki ,no co można powiedzieć,hmmm,w sumie to jak by zaczęła jak w III rundzie to ....i tak jest superrr,sreberko :D
    LA dała plamę na całego,wracamy z garstką medali,w sumie dla naszych lekkoatletów to wstyd :( :(,podsumowując to chyba najgorsza Olimpiada odkąd pamietam :( :( :cry:

Event skonczyłam ,teraz otworzę skrzyneczki i zobaczę czy jeszcze jakieś piccolo wpadnie,z poprzednich dostałam :dyniowca i kumpla 8)

agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  9. Marrylan

Bry :)

w takich chwilach trudno się z nimi nie zgodzić 8)
    Nie da się ukryć, że kiepsko wypadliśmy, bardzo kiepsko nawet w porównaniu do poprzednich lat :( Ale mamy jeszcze srebro w kolarstwie, brawo Daria :D:inlove:
    Chłopakom RODOS bardzo służy :D:inlove:
    Event skończyłam wczoraj, teraz jeszcze GT zbieram może coś się jeszcze skubnie. :p

10. Sookie

Ja event skończyłam dzisiaj. Już nie sieję bo to nudne
    A Daria sprawiła ogromną niespodziankę.

11. Marrylan

u mnie jeszcze tylko wierzby całolistne na głównej stoją na GT ze skarpetą 2x zbieram jakieś skrzynki i ts się jeszcze zgarnie ;)
    Daria bardzo miłą srebrną niespodziankę na koniec sprawiła :D

agucha31, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  12. Sookie

Wiecie co? Wkurza mnie,że potrafia wrzucać ciągłe info o kolejnych wyprzedażach a nie potrafią naprawić forum.No cóz- nie będzie działającego dobrze forum- nie będzie kupowania niczego za gotówkę . przynajmniej u mnie

13. Marrylan

tiaaa no właśnie jakimś dziwnym trafem OO o wyprzach wskakuje na forum bez problemu a post tu wrzucić to się z pół godziny męczyłam :sleepy: Wyprze omijam szerokim łukiem, za dużego nerwa na pady forum mam. BP się smakiem obejdzie 8)

14. Sookie

Tak z ciekawości- jak Wam idzie w Dolinie? Zaglądacie? Ja za jakieś 3 tyg. wejdę na 33 lev:music:xD:cry:xD:cry:

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Za dwa tyg. 35 lvl.
    I mocno się zastanawiam nad dalsza wspinaczką

16. Sookie

Dolina wygląda na porzucony pomysł BP. Jak i Drzewo Mądrości

17. -mala159-

ja mam 35lvl i brakuje ponad 18 tysi do następnego,idę teraz już powoli do tego 40 lvl aby odkryć jeszcze jedną część w Słonecznikach ,może do końca roku się uda 8) albo i nie:p
    Na głownej mam jeszcze drzewka na GT,chce jeszcze jednego TS zagrodowego zgarnąć z tą nówka sztuką,może się uda 8)

bry :D

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przypominam o pełni.

U Was też tak zamula?
    Kombajnem mogę wykonać tylko jedną akcję.
    Przy drugiej jest tylko kręcący się kwiatuszek i potrzebne przelogowanie.
    Z obrobieniem pełni walczyłem prawie kwadrans.
    Podobnie z rannymi zbiorami.

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  19. -mala159-

dzięki,jak zwykle o pełni zapomniałam ale już ;),u mnie działa wszystko ok ale ja gram na kliencie 8) bo na przeglądarkach szło fatalnie :cry:

Na główną trafił ponownie szarłat ;),wykupiłam w sklepiku za GT 4x potencjalne żuki i 2x TS najnowsze ,może chociaż po jednym drzewku bedzie,hmm 8)8)

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2024
    agucha31 i Marrylan lubią to.
  20. Marrylan

No przy moim 25 to śmigasz jak kozica :D Ja dopiero się do 26 pomału zbliżam to widać jak Alpy "uwielbiam" 8) Ale wbijam tak raz dziennie, czasem 2 razy co by recykling nastawić, nakarmić Alpozjady zebrać i posiać. Mego żmudne i nudne :sleepy: Najwyższy czas na jakieś pnącze czy itemy z APD 8)

Tiaaa wbić się na forum ostatnio to jak 6 w totka wygrać 8):p;) Gratki eventu :) Ciekawi mnie ta nowość, bo jak będą 2 Alpy to raczej średnio, ale zobaczymy co wykombinują. Mobilna aplikacja na IOS to by mi się przydała, na tablecie farma mocno kuleje :sleepy:

Dzięki za przypominajkę o pełni :inlove: Poleciałam nakarmić liski bo głodne :p Teraz nawet zebrało i posiało kombajnem ale i tak reakcje ma on dużo spowolnione :sleepy:

Ja zgarnęłam 4 potencjalne żuki i 4 te ts z drzewkami z farmy, zobaczymy co wyskoczy :) też szarłat posieję pod wylotki na jutro ;)
    Ale widzę, że dobre itemy w nadchodzącym evencie są :p

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.