blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim,a w szczególności witam nasze urlopowiczki :)
    Chciałam Was wcześniej powitać,ale trafiłam na takie coś i zgubiłam drogę :(

A tak całkiem na serio,widząc co się dzieje na forum chyba opadło mi już wszystko.Sadzonek nie kupię więc Szef mnie pewnie z terapii usunie ;) wejdę od tyłu tz tylnym wejściem :D
    Miłego popołudnia,a ja zmykam na falę uderzeniową :cry::cry:

2. gadek

gadek Fanatyk forum

Niezły trick* wymyślili z tymi sadzonkami,żeby cenę podnieśćxD
    Florki przeliczone od lewa do prawa i spowrotem,ni jak nie starczy na pakieciki:cry:xD
    A turbusia to sobie fundnę a co,jakoś trzeba za kolorowańcami nadążyć:p

Dobry wszystkim:)

*sztuczka

3. ma-ter

ma-ter Komandor forum

witam :D
    zakup turbo planuję ale z pakietem to się jeszcze długo będę zastanawiała :D
    jakoś szkoda mi Fl na "przydasie", które się nie przydają :D

Monika, chyba znalazłaś kolekcję mojego przyjaciela :D
    jeszcze kilku ciekawych brakuje, ale nie raz zatrzymywałam się przy tabliczce, żeby tą kolekcję powiększać :D

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Zresztą każdy ten przydaś i tak kiedyś trafi na nasze farmy w jakimś innym evencie;)

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

A u mnie niedawno przeszły dwie burze z gradobiciem :eek: Akurat byłam u siostry i nagle takie dudnienie słychać. Pobiegłyśmy do okna a tu takie dość duże kulki leciały. Już myślałyśmy że posadzone poprzedniego dnia w ogrodzie drzewka pójdą w siną dal czy inne tralala, ale chyba przeżyły. Czego nie można powiedzieć o telewizji bo nie hulała :p Siostrzeńca natomiast nie przerażał grad ani burza tylko wizja skasowania przez ową burzę gier z konsoli xD:cry:xD Na szczęście już się uspokoiło.

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Witam wieczorkiem. Mój samolot niestety wylądował teraz. Miałam jeszcze międzylądowanie.
    I hymn na cześć gospodarza wątku:

7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Komuś jeszcze brakuje lajków? Oddam tanio. Za sadzonkę z plusem xD

8. Marrylan

Ale wylądował i już jesteś ;):) Super, rozgość się wygodnie ;)
    Czuję, że te sadzonki z plusem to będzie spektakularny sukces BP(YI) Łupie mnie w lewym stawie (to ten ne sukces) jak mnie łupie w prawym to zawsze klapę wróży xD:cry:xD

Last edited: Apr 7, 2016
  9. Sookie

Ja tak tylko korzystając z okazji,ze to mój pierwszy pobyt w domku Rafała chciałam się wypowiedzieć w kwestii ankiety. Wahałam się między odpowiedzią 6 i 5 ale w końcu wybrałam 6 bo 5 jakoś [​IMG]
    No ale to może przez ten pobyt w tropikach. Człowiek wypoczął i głupoty mu w głowie

10. flucy

flucy Książę forum

U nas też burza w dodatku z gradem, witam wszystkich serdecznie

11. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Co to za czasy nastały, że plus zaczyna się źle kojarzyć.:(:oops:
    [​IMG] :p

12. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Fajnie, że już dotarłaś :). Mogłaś zaznaczyć oba ponieważ założyciel pozwolił na kilka odpowiedzi :p;). A głupoty nawet te w głowie są na forum niedopuszczalne 8), patrz regulamin forum 8)-.-xDxDxD

13. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Bycie nocnym duchem w moim wieku jest niebezpieczne a cóż dopiero nocnym duchem schodódódódódów
    Ale sprobuję
    Jest rok tysiąc dziewiedzzet siąty eci jestem od kilku tygodni w jednostce bojowej . Do cywila ponad 600 dni czyli totalne kocisko . Jednostką rzadzi "fala " przy cichej zgodzie dowódcy i większości kadry zawodowej . Choć co w tej historii ważne nie wszyscy oficerowie tolerują "pobory" . Dzień do dnia podobny . Pobudka , koty biegiem na zaprawę, dziadkowie na fajkę lub spacer , ścielenie łóżek kociarstwo, starzy nudy , śniadanie dziadkowie restauracja ,mlodzi coś chrupią w przelocie . Apel wszyscy :) potem manewry dla kotow ,starzy zajmują z gory upatrzone pozycje :) po obiedzie dziadkowie sjesta do kolacji ,koty na szmatach obrabiaja rejony . Kolacja, potem obowiazkowy "dziennik wieczorny" w pozycji radiotelegrafisty i przygotowanie do capstrzyku . Ścielenie lóżek , czyszczenie butów ,kąpiel i wreszcie okrzyk :"Na dywizjonie capstrzyk , capstrzyk spaaaaać !!!"
    Tyle , że znudzeni całym dniem dziadkowie zaczynają w tym momencie umilanie "wypoczynku " kociarstwu . Na szczęście w "mojej" jednostce nie są to wynaturzenia rodem z "Samowolki" ale gupie wymyslane calymi dniami zajecia. Tego dnia dostalem obserwację pomieszczenia oficera dyżurnego .Mialem ostrzec gdyby przyszlo mu do glowy wybrać się na obchod. Patrzylem , patrzylem , patrzylem. Obudzil mnie wrzask oficera stojacego w progu jednej z sal w której akurat mlodzi robili symulację lotow narciarskich oczywiście z klasycznym telemarkiem !!! To byl wlasnie jeden z tych"trepów" nie tolerujących fali !!! Wszyscy dziadkowie biegiem zbiorka na stadionie w pelnym oprzyrządowaniu . Lało jak z cebra tej nocy . Ależ dal im popalić . Wracali jak Niemcy spod Stalingradu niosąc ze sobą rannych , ociekając błotem jak Tomek Czeresniak przebijajacy się bagnem przez front !!! Gdzie ten sierściuch co pilnowal dyżurki ?!!! Jestem - wyszeptalem nie powiem dosyć przerazony sytuacją. - Musialem usnąć przepraszam .- Dobra teraz spadaj bo zaraz pobudka ale póki co masz PRZECHLAPANE!!!
    Przepraszam powiedzialem raz jeszcze i spadlem .
    A tuż za drzwiami duch schodow zawolał - " I kto tu ma PRZECHLAPANE?!"

Dużo łatwiejsza jest sprawa dwóch 15 na 12 :)
    W czasach moich szczenięcych gdy Pani Malgosia z cukierenki udawala że nie wie iż do 18 lat nam troszkę brakuje i sprzedawala bez problemow napoje alkoholowe królowało szlachetne wiśniowe wino z trzema wisienkami na etykiecie i informacją o zawartości alkoholu od 12 do 15%. Zwykle od dwóch takich 15 na 12 zaczynaly się wtedy rozmowy :)

14. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

[...] oby nie ostatni ;).
    Miło Cię widzieć , czuj się jak u siebie , zalecam jedynie czujność , bo tutaj naprawdę sporo mocno chorych /chodzi mi o psychikę/8).
    No i wiadomo , czerwone - STOP , nie jedziesz dalej !!

Czy ktoś już wspominał , że piątunio to bardzo pozytywny dzień ?

Bry przed.

15. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Dobrze,że jesteś :)Została jeszcze jedna wczasowiczka,ale ta z wysp poleciała w góry pośmigać na nartach :)

Chodząc ostatnio sporo po mądrych "dochtorach" dowiedziałam się,że możliwa przyczyna moich dolegliwości ,to alergia na pewien kolor w związku z czym podpisuję listę obecności i lecę się relaksować [​IMG]
    Miłego Farmery [​IMG]

16. Marrylan

Bry :)
    A ja dzisiaj przychodzę do pracy i patrzę zdziwiona a na placu przed firmą pusto. Nie ma ani samochodu Prezesa, ani kierownika, pustki okropne o_O :p Pomyślałam z początku, że może gdzieś pojechali i ich nie będzie. W sumie nawet dobrze, bo spokój by był w miarę. Niestety szybko się okazało, że jestem w błędzie. Są obydwaj na miejscu, tylko sobie zrobili "dzień bez samochodu" po wczorajszym świętowaniu dzisiejszego piątku chyba xD:cry:xD A tu zapas wody pitnej dla pracowników się skończył. Dobrze, że delikatesy po drugiej stronie ulicy :p:cry:xD

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Obchód przed 9 ?? Doktór chyba szybko weekend chce zacząć 8)
    A mi leki przestają działać , co robić ?8) Kozetka czy kaftanik ?8)

Kolorowego weekendu xD

Last edited: Apr 8, 2016
  18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Gdy konwencjonalne środki zawodzą wystarczy stara , dobra lewatywa.
    Mam nawet taki kolekcjonerski okaz:

19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

O nie tylko nie lewatywa xD Zresztą ona na mnie nie zadziała xD może jakieś elektro łaskotki ?8)
    A tak swoją drogą to Doktór coś dziś bardzo dowcipny xD

20. Sookie

Ależ oczywiście. Lewatywa jest dobra na wszelkie dolegliwości a szczególnie na symulanctwo.
    Lewatywą to leczono..w "Przygodach dobrego wojaka Szwejka"
    Czyżby Olga była symulantem?[​IMG]