blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No stwierdził, że papiery w urzędach sobie leżą i czekają to i on sobie poczeka xD:cry:xD;)

czyli lepiej podpytać które z tych świeżo złowionych. Pewnie może nawet nie ma możliwości, żeby dużo tych rodzajów było i wszystkie świeże.

No ja od wczoraj wieczora dopiero teraz wlazłam nastawiłam recykling, zebrałam i nakarmiłam Gośkę :p W weekend częściej trochę wchodzę, ale też zależy czy nie zacina.

tiaaa widocznie ta jedyna w swoim rodzaju podróż w kosmos nie była jej tym razem pisana xD

Gratki dyniowego :) No BP to teraz proszę wyrównać i w maju lub czerwcu podesłać kolejnego :p;)
    Pnącze ładne :) Też sobie piechotkuję i pomału się zrobi :) Pamiętam jak raz zamiast misję najpierw zrobić kręciłam koszyczki, oj jaki potem był bieg żeby ja zrobić xD Coś tam wpadnie do podreperowania zapasów :)

Lekkie miksiki zrobiłam przy okazji:

nareszcie druga wpadła :inlove:

i jeszcze małpeczki

Strzygalnia i bikini już stoją ;)

agniecha$, ania12355 and -mala159- like this.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    A juz myślałam ze mam zwidy ze widze ponownie kartony z mlekiem
    NO i jest perełka Gratki :)
    NO właśnie chodzi bardziej o te możliwości im wiecej wszystkiego w danym lokalu tym te możliwości mniejsze
    No ja w weekend potrafie sobie w niedziele przypomnieć ze tam dodatkowy klient
    NO a ze wszystko tak ładnie ruszyło to aż dziw :)
    Super. Gratki

Marrylan likes this.
  3. Marrylan

Bry :)

xD Deja Vu ;) Ja już wcześniej ogołociłam sklepik ze wszystkiego więc mleczko sobie odpoczywa :p

Tak mi się wydaje :) Pewnie mają dostawców z określonych miejsc gdzie łowią, a różne ryby mają różne miejsca i wszystkich nie obskoczą :)
    no jak tak w sobotę po południu czasem xD No nie po drodze te Alpy, jeszcze gdzieś łąka na terenie farmy to prędzej a ta kolejka i nie jako przelogowanie się tam to.. no nie chce się ;)

Pykało aż miło :) Czyli jednak jak się chce to można 8)

Dzięki :) Fuks był, jutro zniżki to może coś ciut jeszcze się poklonuje :)

agucha31 likes this.
  4. agucha31

Ja może nie ze wszystkiego ale z tego co chciałam :)
    Ta tym bardziej ze są ryby serwowane których nawet u nas w morzu niema NO i ryby też mają swoje okresy w których można lub nie można je łowić
    Ja od początku ich jakos nie polubiłam
    No a ile jeszcze wyprzedaży
    No ja pewnie też trochę pomęczę te oazy jutro

Marrylan likes this.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Muszę przyznać,że (odpukać) bieganie z koszyczkiem bez problemów i zacieć się odbyło. Podejrzanie sporo bonusów trafiłam na kole o_O Dokładnie 61 razy królowa rzucała we mnie przedmiotami. Teraz to będę sobie biegała be spiny. Aż mi się znudzi

agniecha$, Marrylan and agucha31 like this.
  6. agucha31

A to prawda o dziwo całkiem fajnie sie z tym koszyczkiem biega :)

agniecha$, Sookie and Marrylan like this.
  7. Marrylan

i super :) mi się tyle ukręciło, że starczyło na wszystko to wzięłam ;) Chyba jeszcze z 9 gierek zostało ale już mi się nie chciało ich robić bo i tak już nie było co ze sklepiku brać :p

bo jakoś od początku nie sprzyjały by je polubić. APD się zdobywa jak po grudzie. Powinno przynajmniej lecieć jeszcze ze zbiorów roślin i drzew jak na farmie a tu nic. Nie wiem, czy kiedykolwiek je polubię.

tiaaa i hulało jak trzeba. To mnie akurat nie dziwi, wyprze są niemożliwe do padnięcia xD

Zrobiłam 18 gierek i nie powiem śmiga się tym koszyczkiem ładnie :) Łapie te GT bo w sklepiku sporo rzeczy, sg i inne też ładnie lecą. Chyba będę siała do końca i łapała ile wpadnie :)

Sookie and agucha31 like this.
  8. agucha31

No i gratki U mnie brakło tylko roślinki zeby wszystko wykupić Bo wypadajek było jeszcze na kilka eventów :)
    O właśnie, gdyby choć jakieś nawet niewielkie ale były ze zbiorów to inna motywacja może by była
    NO one są w stanie przebić sie przez największego pada
    No ja raczej też. Chyba ulepszyli jednak troche te Bunie

Marrylan and Sookie like this.
  9. Marrylan

xD to kitku dzisiaj świętuję pełną parą :D;)
    Najważniejsze, że zgarnęłaś, co chciałaś. :)Ja w niedziele, jak szarłat tłukłam to siałam na dzikiej tylko bo wypadajki przy okazji też chciałam natrzepać ale tyle % było, że się dużo gierek ukręciło, nawet nie wiedziałam, że aż tyle wyjdzie :)

o tak, nawet stado wiec z taczką nie da im rady 8)

chyba ciut ją podrasowali i dobrze, więcej się może nałapie :)

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Pada:sleepy: Jeszcze Bunia mnie nie zmęczyła, może dlatego,że koszyk się nie zacina. Koloruję bo lubię- zniżka jest, i z koszyczkiem biegam:)

11. agucha31

Bry
    Taaa ten kitku to codziennie świętuje :)
    NO szarłatu utukłam trochę ale z roślinkami ciut gorzej
    No też mi sie zdaje ze trochę podrasowana
    NO jakoś grzeczna tym razem ta Bunia :)

Marrylan and -mala159- like this.
  12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

ja juz skonczyłam łapanie z Bunią,zrobiłam 67 gier i nie mam siły juz siać,zgarnełam:Lori,muflona,drzewko darzymlecznia-nie miałam ;),skrzynie bonusów i skrzynkę z bonusami i teraz się zastanawiam co wziąć czy TS z potencjalnym nowym drzewkiem czy skrzynki z wyposarzeniemVI,hmmm 8)

a tak wogóle to :

dzisiaj wbiłam ;)

13. agucha31

No to podwójne gratulacje :)

Marrylan and -mala159- like this.
  14. Marrylan

xDxD:D no tak, już on potrafi się domagać by pańcia o niego dbała ;) Taki to ma świętowanie non stop :D;)

Nawet przyjemnie się macha koszyczkiem, jeszcze się nie zmęczyłam i pomacham dłużej :) Coś tam wrzucam do oaz, żółwie lekko skoczyły i z rudych wyszedł starożytny, zawsze coś :) Po zniżce można troszkę poszaleć ;)

tego szarłatu jeszcze trzeba będzie trochę utłuc :oops: Ale już coś jest na dożynki :)

i taka grzeczna i podrasowana niech już zostanie na zawsze :p;):)

:D:D:D pięknie, gratki :D Aż miło popatrzeć :)

Ja ma razie lori i muflony zgarnęłam, na darzymlecznie własnie zbieram :) Potem się zobaczy, pewnie skrzynki, ale zobaczymy jak wyjdzie ;)

-mala159- and agucha31 like this.
  15. agucha31

Dokładnie i nie ważne czy chodzi o jedzonko czy głaski czy usadowienie sie na kolanach o swoje zawsze sie upomni
    No u mnie tak troche więcej niż te troche
    Oby no ewentualnie może być lepiej podrasowana ale aby nie na minus

Marrylan likes this.
  16. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Robię sobie hodowlany i wrzuciłem dwadzieścia kilka mixów z fioletowym żółwiem. Przy zbiorach aż oczom nie wierzyłem, że z żółwia 3 poziomu zrobił się przeskok na latającego (przedostatniego) i to nie jeden, nie dwa tylko aż trzy takie w jednym miocie :eek:

żółw.png

Euforia opadła jak robiąc screena zorientowałem się że do każdego miza włożyłem też gaad-jitsu xD (nie wiem jakim cudem, nigdy taki eksperymentów nie robiłem xD ) więc sukces już nie jest tak spektakularny xD

17. Marrylan

o tak i potrafi być przekonujący :p:D;)

u mnie też jeszcze sporo by pasowało, tak 1/4 mam tego co bym chciała to takie 3 rundki jeszcze muszę gdzieś wcisnąć ;)

o to, to na plus to zawsze mile widziane niech ją szlifują, dopalacze dadzą czy co tam jeszcze byle w drugą stronę ;)

:D:D:D Krzyś ale sukces jest więc wyszło na plus xD Swoją drogą ciekawy ten mix Ci wyszedł :)
    Ja mieszałam gad-jitsu z żółwiami w piżamie i 3x zwrot gat-jitsu a raz latający no mogło być lepiej ;) Jeszcze próbuję tego 2 starożytnego do fabryczki póki zniżka :)

agucha31 and MOD_Solmyr like this.
  18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Jak łapanki? Już kończycie?
    Sieje na luzie.2 zasiewy dziennie, a na noc dłuższa.

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja w sumie skończyłam,mam złapanych 67 koszyków,nie chce mi się biegać 8),cały czas się zastanawiam czy dobrze robie ,że wybrałam juz hamaczek,435szt mam koszyczków ale .....ale brak rosliny :music:.Gdyby chociaż koło chciało współpracować to może bym dorobiła ale koło u mnie całkiem zardzewiało :mad:
    Wystawiłam piccolaki 4szt:bajkowe a reszta ....nie wiadoma jeszcze 8).

EDIT:

teraz juz wiadomo co wylazło,echhh:kumpel,kijek i poszukiwacze,gorzej niż źle :cry::cry:

agucha31 and Marrylan like this.
  20. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

współczuję zawartości picolo....
    pewnie wyczerpałaś limit badziewia - wystawiam swoje....

:music::music:

orszak Królowej do mnie nie zawitał...
    nie zapraszałem!!
    Event hodowlany zaliczony - najlepszy mix to bóbr płetwonurek z 4 zwykłych...
    :p:p

Last edited: Feb 18, 2024