blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO ja tak samo je uwielbiam szczególnie jak z realem różnie bywa
    Ech i jak zwykle kiepski pomysł komus tam wpadł do głowy
    Oj tak

Marrylan lubi to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

no a tu tylko 1 dzień i trzeba pilnować :sleepy: No hodowlę się zrobi a badyl może sie uda nie zapomnieć :oops:

no właśnie, co im to przeszkadzało? :cry:

Dzisiaj się przedzierałam przez zaspy, cały czas prószy, koledzy się cieszą bo akcja zima na całego :p Kudłaty odzyskał pańcia na 2 tygodnie, siostra musiała po niego jechać tak 2-3 w nocy i mówiła, że ledwo sięgnęła po torebkę to pies już przy samochodzie i jedzie z nią xD

agucha31 i hlnrys lubią to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

miałam nie robic hodowlanych misji ale ....ale wlazłam i zobaczyłam co mogę zrobić i na ile.
    Mozna zrobić plan minimum,zdobyć pnacze i 1 komplet itemów tylko oddając wylotki z oaz :),do tego wpadnie odrobina punktów Sezonowych.Nie trzeba siać roslin :D

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co mnie bardzo cieszy i właśnie dlatego robię bez kombinacji. :)
    Dzisiaj BB, to zrobię odznaki od razu na jutro (będą te same).

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  5. Marrylan

o widzisz, dzięki. Zerknęłam i po wpakowaniu do misji wszystkich co trzeba zostało 63, odrobinkę dorobię i będzie :D

i to jest świetna wiadomość, można pyknąć raz na 2 misje :) Ja posieję, może się komuś 2 komplet itemów przyda ;)

Pakiecik przeprosinowy sobie odebrałam, no za to, że Alpy dzisiaj mnie wybitnie nie lubią i tną aż miło to i tak za mało 8)

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2023
    -mala159-, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam nadzieję, że 63 to "literówka", czy raczej "cyfrówka".
    132 - 70 = 62
    Szukaj buhaja.8)
    xD:cry:xD

agucha31 lubi to.
  7. agucha31

Bry
    No marnie widze ten event, dopiero pierwsze rośliny zaczynam siac
    No kudłaty cwany pilnował zeby dyla mu nie dała xD
    o_Oooo nawet nie zwróciłam uwagi Super
    No mnie juz też
    Dopiero wlazłam na ferme i nie wiedziałam ze juz jest

KsiądzxD, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  8. Marrylan

na szczęście pnącze i 1 komplet itemów można zdobyć samą hodowlą :)

za niedługo będę mieć zbiór ale to tak sieję tylko na dodatkowe itemy jakby ktoś potrzebował ;)

xDxDxD tiaaa no jak to tak po pańcia jechać bez niego? Mowy nie ma xD

jest w newsach, trochę niebieskich, sn i coś tam jeszcze już nie pamiętam:p;)

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2023
    agucha31 i hlnrys lubią to.
  9. agucha31

I to mi sie podoba i tak w planach jeszcze jedna aby skończyć w tym roku
    No też coś tam sieje ale juz sie nie martwię ile zdołam wysiać
    Mi kot jak gdzieś mam wyjechać i walizkę pakuje to zawsze sie do niej ładuje
    Ok dzieki wcześniej nie było kiedy ogarnoć

Marrylan lubi to.
  10. Marrylan

xD:cry:xD teraz już go nie znajdę bo zebrałam z oaz a wrzuciłam więcej niż teoretycznie trzeba było i mam równiutkie 100 na jutro, ale jak już tam jest to mam kilka teksańskich krówek mógłby się nimi zająć :pxD;)
    xD:cry:xD teraz już go nie znajdę bo zebrałam z oaz a wrzuciłam więcej niż teoretycznie trzeba było i mam równiutkie 100 na jutro, ale jak już tam jest to mam kilka teksańskich krówek mógłby się nimi zająć :pxD;)

no to będzie okazja, pewnie będzie co chwila BB a może i gdzieś jakieś zniżki :)

teraz już na luzie :)

xDxDxD no bo taki grzejniczek pluszowy z funkcją uspokajającego mruczenie pańcia powinna spakować ;)

też dopiero niedawno odebrałam ;)

hlnrys i agucha31 lubią to.
  11. agucha31

NO i chyba bedzie trzeba skrzyneczki przetrzepać w poszukiwaniu SP bo ostatnio ostro wychlapałam
    Taaaaaaaaa
    No i sam próbuje sie pakować xD

Marrylan i hlnrys lubią to.
  12. Marrylan

żebyś przypadkiem nie zapomniała xD

mam nadzieję, że dużo jej tam się schowało :)
    takie powinny być wszystkie eventy :pxD;)

nuka20 i agucha31 lubią to.
  13. agucha31

No ale niestety i tak zawsze zostaje wypakowany
    NO chyba bedzie trzeba to sprawdzić
    Jestem zaaaaaa

Marrylan i nuka20 lubią to.
  14. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Tak czy inaczej w twoim przypadku to bardziej kwestia wyboru niż możliwości farmy.
    Czasem trzeba z czegoś zrezygnować, by te możliwości najefektywniej wykorzystać.
    Tak, czy inaczej powodzenia.

Tja, ładniejsza byłaby 2020, no... ale jak się nie ma co się chce, to się lubi co się ma ;)xD

Event robię. Salamandry również do oazy zaganiam - całkiem ładne przeskoki/ doskoki - dwie najwyższe się wykluły :inlove:

Przejrzałam sobie nowy sezon.
    Tylko mi się wydaje, że bardzo słabo z nagrodami.
    Cały rok były całkiem zacne (trzy razy, nawet skusiłam się na licencje), a tu na koniec roku takie liszko:sleepy:
    Przecież nie każdy robi, a nawet może robić Alpy - dlaczego tak tego tam nawpychali?
    I czy nie ma limitu? To w takim wypadku, te nagrody tak dla hecy tam są?
    Pisałam jak robię a raczej nie robię Alp. Chociaż ostatnio nawet "grzebie" - 11 już u progu.
    A i tak mam tych "dodatków" masę (kilku a zwłaszcza jeden mój sąsiad, kupuje zawsze i każdą Alpejską promkę - to po sąsiedzku dostaję). Zużywać oprócz cukierków i czasem tego co powiększa ilość owoców, nie mam nawet jak i po co.
    Eh, nie narzekałam na "darmozjady" z sezonu to musieli mnie "zadowolić".
    W ogóle mam wrażenie, że to ostatni sezon i BP z nich zrezygnuje.
    A jeśli nie, ale utrzymają takie nagrody, to w sumie jeden pies - faktycznie będzie szkoda towaru ze stodoły na te rupieci.
    ......
    No dobrze... przesunięcie kodu przeprosinowego za problemy techniczne - z powodu problemów technicznych, spowodowało, że nie umiem się na nich gniewaćxD;):inlove:

15. Marrylan

bidulek, nawet tak ładnie za podusię robi żeby pańcia tylko zabrała a i tak nic z tego ;)Za to na chatę całą dla siebie wtedy :)

i oby duży zapasik tam siedział :)

gratki salamander :) u mnie dzisiaj miśki szamani wyskoczyli w parze to róż hamaki będą :)
    Poszłam zerknąć na te nagrody sezonowe bo jeszcze nie było kiedy się im przyjrzeć. W Alpach z 2 dni temu 21 wbiłam, Ale zdecydowanie bym wolała, żeby APD tam upchali zamiast tych fantów. Cuksów praktycznie teraz nie używam, a innych też rzadko, a takie APD bym przygarnęła. Faktycznie dla samego piccolaka i cedru nie wiem czy opyla się kupować licencję. No właśnie limit jest, a jakże i pytanie czy przy przekroczeniu fanty idą w kosmos jak np te od darmozjadów? Bo jeśli tak to lipa, na pewno nie chciałoby mi się przed odebraniem lecieć tam i sprawdzać i ewentualnie wykorzystywać nadmiar na już.

agucha31 i -mala159- lubią to.
  16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Czemu taka cisza?

17. Marrylan

Bry :)

wszyscy liczą fanty z pakietu przeprosinowego :p A potem polecieli je sprzedać. Za kase kupili smalec i brownie i teraz pałaszują xD:cry:xD;)

Misja 2 powinna być zrobiona za jakieś 2,5 h. Jeszcze 4 :sleepy:

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Też nie lubię tych misji. Ale można zdobyć drzewka z mlekiem kozim i jajeczne. Jak ktoś nie miał albo miał mało to się ucieszył.

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja robię te misje tylko z oaz,drzewka mam chyba po 7 szt każdego -jak dla mnie to wystarczy ;)

agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  20. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzieńdoberek :)

Idę do was po prośbie, może ktoś ma dwa itemy z drugiej misji to niech zarezerwuje dla mnie bo kurcze stałam w korku i dotarłam do domu o 14.20

agucha31, KsiądzxD oraz Marrylan lubią to.