blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Co prawda jeżeli chodzi o ten 4 ulepszeniami to dość mocny jest, bo plasuje się w tabeli tak:

No, ale mimo wszystko chyba lepiej postawić w te miejsce 6 parasolek, niż 1 pizzerie

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

o_O z tego co kojarzę to wcześniej chyba tylko willa miała 6 pół :oops: Oby im nie weszło w nawyk 8) Trzeba będzie upchnąć w muzeum, tam nie ważne ile pól ma item.
    A dziękuję, pozdrowień nigdy za dużo :D;)Tiaaa, no tragedia z nimi. Nie dość, ze to APD się tak ciężko zdobywa to jeszcze wewalili tam te torebki i inne "super pożyteczne" fanty :cry::sleepy:

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie zbierajcie naraz wszystkiego z recyklingu. Ja rotuję .Raz 400, raz 200. Nie narzekam.Czasem coś tam wpadnie innego , ale rzadko.

4. Marrylan

O, to wypróbuję:). Może akurat torebkom się odechce czaić, kiedy tam jestem i zbieram ;)

Zebrałam ostatnie talary i jeszcze skrzynki z bonusami i pomarańczowe mezuzy na koniec zgarnęłam :p

agucha31, -mala159- oraz dantic3 lubią to.
  5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

tez tej rady Ani bedę sie trzymac :) zabrałam te skrzynki cukrowej ściezkii ale picolaka tam nie było-.- a jedno picolo siedzi w pasku miejsca nie mam na kijka :D xD

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. Marrylan

u mnie też piccolo z nich nie było, same ts-y -.- Mam 3 piccolo w pasku ale posiałam szarłat na jutro a na leśnej baobaby. Tak, że kilki musza poczekać :p

Tak jest! Posiany :) Nigdy nie wiadomo kiedy BP wyskoczy z kolejnym eventem czy aktualizacją na mrokach ;)

8. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Świetnie, nikt mi się nie wcisnął w post przerywnikowy.
    Więc teraz uczciwie zarobiłam u Beni na różowe salamandry :inlove:;)
    Bardzo zmęczona, dopiero od rana mam czas usiąść.
    Chociaż jakimś cudem udało mi się o punkt 14 zrobić pierwszy rozsiew 2X5 do pizzy, teraz zebrałam.
    Miałam w planach robić, bo lubię tę mechanikę, no i "wzgardzony" item (jak on śmie nie dawać mega poważnych %, kosmicznych PD i zajmuje równie ważne 6 małych pól - zgroza) mi się podoba.
    Ale nie wiem jak z czasem będzie.
    Hodowlany machnę - wreszcie znowu zdobędę wendigo (które wymieniłam na Gt)
    Dziękuję Bp:inlove:
    Doceniam tę grę na każdym kroku, może dzięki temu wreszcie z piccolo wyleci mi cylinder (żart) - bo chyba z pół roku go nie miałam i jak tak dalej pójdzie, to pewnie nawet z nagród w dożynkach je wycofają, by konsekwentnie odciąć mi "darmowe" źródło i proponować te cudne oferty.
    Ostatnio 3300 i 50 złotych bananów za 280 PLN8)
    No to dopiero większy "gabaryt"8)

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2023
  9. Marrylan

:D:D o ba jeszcze nakarmię, napoję i pogłaszczę na drogę ;)
    Hodowlany już machnęłam, nawet przy ptakach zapakowałam pawie i chyba z dżokerów cesarski siadł :inlove:
    Badyl rozsiałam, będę siać jeden na jednym polu a drugi na drugim :) Gierki nawet lubię to machnę. Trzeba zgarnąć tego kolosa :p Po południu się nawet ociepliło i słońce wyszło to spacer zaliczony :inlove:
    Cylindry to jakoś niedawno 2 miałam, ale dyniogłowy z prezentem wciąż się chowa. Jeszcze dozbieram tych piccolo i dopiero wystawię :) Ja miałam ofertę :sielankową 2200 z pomocnikami za 199 8) Podrożyli, na bank kiedyś było taniej.

10. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

No, mi się przypomniało, że ostatnio go dostałam w pakiecie z opryskiwaczem.
    Jakoś w maju chyba... i miał jednego przyjaciela z ostatnimi ładunkami.
    Ale kiedy tamten wpadł - nie wiem. Trochę mnie nie było a i latarni (o ile nie siedzą tam robaczki) regularnie nie zbieram, bo się boję xD
    Nawet gdy miałam robić opryski, to sobie myślałam - o teraz sobie zaszaleję i "pyknę" kombajnem.
    Nic z tego, przypomniało mi się, że tam mam 7 opryskiwaczy (dałabym do wiwatu), zresztą lepiej wykorzystać te dwa z leśnej.
    Więc była zabawa w sapera, by nie zebrać tych "dziewiczych".
    Poszłam potem na leśną, już sobie myślałam - "o, teraz to już nic mi nie straszne" - zebrałam kombajnem.
    Zadowolona, szczęśliwa i bach - przypomniało mi się, że mam tam jednego z moich 2 dyniowych.
    Zmarnowałam przedostatni ładunek:cry:
    Jestem mistrzem strategii i planowaniaxD;)

Pakiety na pewno, były tańsze.
    Podrożyli, ale skoro już musieli, to chociaż mogli tych bananów więcej dorzucić, by się bardziej opłacałoxD 8)
    Gratki "przeskoków":)

11. Marrylan

Dzięki :) Może chociaż eventówkę podgonisz ;) ech do tej pory pamiętam jak kliknełam przypadkiem i pyk 4 opryski na leśnej zebrane :cry: I tak z dwa razy się zdarzyło. Raz na jakiś czas to po prostu musi się zdarzyć ;)
    Saper :inlove: Jak zaczynałam pracę i siedziałam w recepcji Groty Solnej to na kompie była tylko ta gierka :p Chcąc nie chcąc zabijając czas się odpalało i tłukło. Byłam mistrzem xD
    Zdecydowanie powinni dorzucić, bananów nigdy za wiele xD Jeszcze jakby je można było wrzucać do wora to :inlove:;)

dantic3 i agucha31 lubią to.
  12. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

gra coś szwankuje co jakiś czas - nawet parę razy w ciągu godziny zapętla się
    - ktoś tak ma?...
    i mimo, że coś tam robisz, to nie zalicza
    rano odk®yłem, że na połowie eventowego zasiewu nocnych kulek na super polach brak SN....!!!!
    a kombajn ogarnia, więc nie, że ja zapomniałem
    trzeba było skasować połowę i się zmarnowało....

byle do 8540 po prawej i 43 gierki....reszty nie trzeba

ponoć jest patent na 1 sek. zwierza z czterema opryskami i coś dodatkoweg....
    i tak mnie nie dotyczy, bo oprysków raptem 2, ale może się zdarzyć cud i wpadną kolejne

ostatnia tura w domkach uciech czeka na zniżkę - zostały same "ósemki"
    ulepszenia chatki mam, więc reszta poczeka

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2023
  13. hlnrys

Jest, wczoraj ogarniałem do kalkulatora.
    4 opryski (80%) z wielkanocnym (5%) i doniczka + kulki (15%) skracały mi kiwi do zera.
    Wygląda na to że są w tej samej grupie bonusów.
    Z tego co mam w kalkulatorze można uzbierać 38%, więc jeśli nie mam dopisanego jakiegoś pnącza, lub itemu, to możliwe by było uzyskanie 1s z 3 opryskiwaczami.
    Na razie nie mam czasu na dopięcie kalkulatora.
    Bazy danych mam wszystkie wklepane
    Brakuje mi tylko testów z neonowymi itemami skracjącymi (pamiętne 20 miśków).
    W każdym razie 1s z 4 opryskiwaczami + dodatki, to pewnik.

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Mnie też gra nie chodzi tak jak zwykle.

dantic3, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  15. hlnrys

Od wczoraj ma czkawki.
    Ale o tym pewnie w BP wiedzą i ciężko pracują nad rozwiązaniem problemu.8)
    xD:cry:xD

16. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

czyli 4 wystarczą, żeby pomarańczowe Shire były 1 sek?....

17. hlnrys

+ doniczka + kulki/poncz + wielkanoc/niańka/królowa.
    Generalnie trzeba nazbierać z poniższego 20%:
    Sprawdzone tylko z wielkanocnym, bo nianki i królowej nie mam.
    Ale zakładam że z nimi to też przejdzie, bo wg testów są w tej samej grupie bonusu (sumują się).

18. Marrylan

Gra ma czkawkę a jakże, jak oddawałam odznaki to zanim załapało muliło jak tralala. Wczoraj mi też florków nie dopisało /zakupionych nie z itemów/ dopiero pisanie do PT ruszyło sprawę i doładowali. Dzisiaj rano też przy zbiorze itemów czkawka, teraz nawet działa.

6 gierek za mną, pierwsza lekko spalona ale następne już średnio 240 nie jest źle :)

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja tam hodowlanego jeszcze nie zaczęłam a pizz dopiero połwę upiekłam. Jakoś tym razem się nie spieszę. Pokoloruję jutro zwierzaki.

20. hlnrys