blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry:xD jeden nieumyślny klik i potem... 3 miliony lat później: nadal nikt nie wbił 300 w Alpach xD:cry:xD

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

300 hmm Zobaczymy kiedy pierwszy szczęśliwiec 30 lev osiągnie

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. Marrylan

Bry :)

Chwilę to może potrwać, ciekawe czy komuś uda się do końca roku? Pewnie ciężko będzie :oops:

O poszłam zerknąć i mam 5 trzeba będzie jutro przed zbiorem itemów odpalić bonus do ozdobnych.

5. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć:)
    Widzę, że dziewczynki tak świętowały swój dzień, że aż im się do piątku przeciągnęło...;)

6. Marrylan

No w tych szafach to tam im dobrze chyba było, ciekawe z kim tam siedziały :p;) W mojej jednej czy dwóch to 2 osoby się spokojnie zmieszczą :) A czy spód wytrzyma to już inna bajka xD;)

Wczoraj owieczki zrobiły mi niespodziankę :)

Trzeba będzie teraz drugą dorobić :)

W hodowlanym został skarbiec, trzeba tylko pamiętać o zbiorach tych nieszczęsnych kwiatków :cry:;)

7. Sookie

Dzień dobry. Takie pustki-to przyszłam się zameldować. Ja już byłam a Wy?

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Też byłam.

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

też już byłam :),nawet już Ramzesika wykapałam i kawe też już wypiłam,teraz siedzę w Alpach.
    Hodowalany machnełam jednak a tego drugiego nie robię ;)

bry :D

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry przelotne:)

Też już byłem;) Właściwie to niedawno wróciłem.

11. Marrylan

Właśnie wracam z ;)
    W hodowlanym piccolo zgarnięte to już nie muszę zbierać kwiatków uff :p Mroczny się ciągnie :sleepy: Mam zrobione całe 3 zadanie czyli pnącze i ulepszenie jest i połowę pierwszego. No pomału się doczłapie ;) Wlazłam w Alpy ale ziąb tam brrr, teraz wiem skąd u mnie ten zimny wiatr na zewnątrz :cry:;)

Ewa a Ramzesik lubi kąpiele? Bo kudłaty się broni łapami i nawet ogonem xD Ale do takiego Wisłoka który płynie przez nasza mieścinę to by wlazł nawet zimą :p;)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie żaden z poniższych:p;)

13. -mala159-

Benia w sumie jest grzeczny przy kapieli ale raczej nie lubi jak i Kris ale zmusił mnie,bo niestety ale ubrudził sobie tył :( :(
    Ryś żaden z nich xDxD

14. Sookie

U mnie w mrocznym też już do zrobienia to co po pnączu. Hodowlany sie ciągnie bo te żonkile....

Ostatnie edytowanie: 15 października 2023
  15. Marrylan

xDxD pewnie byli by chętniejsi do kąpieli :p:music::)

czasem mus i nie ma wyjścia. Ramzesik chociaż mały to go spacyfikujesz :) Kudłatego nie raz na smyczy trzeba do łazienki prowadzić bo się nie da spod stołu wyciągnąć xD:);)

Oj ciągnęło się przez nie :sleepy: Żonkili mi już od wczoraj nie trzeba ale przez to, że tam nie włażę zapominam zbierać kwiatka z zośką :cry:

16. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Skoro już wlazłam w borówki, to zrobię przerywnik dla Beni.
    Hmm.. co by napisać?
    Dziś malowałam "Nic".
    "Nic" jest żółtą niesymetryczną kulą, którą otacza chmura burzowa - albinos.
    "Nic" jest owładnięte żądzą niszczenia drzewek.
    Do moich drzewek się przykułam, by ochronić je przed "Nic".
    Melduję, że ocalały.
    Z psami to praktycznie miałam dziś tyle do czynienia, że układałam puzzle z psim patrolem.
    Psi Patrol - zawsze najlepszy.
    Mimo to dowiedziałam się, że muszę nabyć jednak inne, bo te najnowsze są dla dziewczynek.
    Dziewczynki jeśli chodzi o puzzle, mają o tyle lepiej, że zawsze mogą je układać.
    Puzzle nie są dla dużych chłopców. O ile ja jako "duża dziewczynka", mogę je układać, to gatunek męski po staniu się "dużym" ma zakaz xD
    Ci "mali" natomiast, mogą układać nawet te dla "dziewczynek", pod warunkiem, że dostana dodatkowe, które uznają "za mniej dla dziewczynek".
    Tutaj widzę jednak przewagę po stronie męskiej.
    A prawdziwy pies mimo, że obcym go nie polecam ;) Jest grzeczny i kochany. Ale umycie go jest praktycznie nierealne, muszę być mocno zła - wtedy wie, że nie ma "dyskusji".
    A eventy robię (hodowlany w dniu startu ukończony). Blaskodynie przyspieszyłam dyniowymi i bonusem do stodoły.
    Pełnia... mimo, że ją lubię, to nie na tyle, by o niej pamiętać.
    Pa:inlove:

17. Marrylan

To Nic chyba teraz krąży nad moimi drzewkami, ale żywcem nie oddam, przywiązałam się liną o kosmicznie grubym splocie, jak nas zabierze do Oz to razem 8);)

Psi Patrol kiedyś znałam na pamięć, ale puzzli nie układałam, młody nie przepada za puzzlami. Za to będąc jeszcze małą dziewczynką na wyjeździe w Gdańsku rodzice zakupili takie naprawdę pokaźne z Bitwą pod Grunwaldem. No i nie doczekały z układaniem na powrót do domu tylko zamiast plażowania było układanie xD Ale było nas 4 dziewczyny 2 mniejsze i 2 większe to dałyśmy radę xD Czasem by człowiek jakieś ułożył dla przypomnienia :)

Mroczny zbliża się do końca, jestem w połowie środkowego zadania /ostatnie które mi zostało/ jutro rano pewnie skończę ;) Pełnia zdecydowanie ma coś w sobie, że się o niej zapomina. Też lubię i wiem, że jest a jeśli nie muszę wejść i posiać zielska eventowego to zapominam tam włazić :oops:

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Hej wszystkim
    A ja od wczorajszego póżnego wieczora mam tak...:inlove:

19. -mala159-

ja w sumie też ale poczekajmy czy wszystko się potwierdzi :) :) :)

20. Marrylan

:D i takie wieści najlepsze :) I niech tak bardzo długo zostanie ;)
    Oby wszystko co dobre się potwierdziło :)

Prawie mnie dziś zamroziło wietrzysko, koniec żartów, trza czapkę i rękawiczki odkopać 8)xD:cry:xD;)