blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czas się rozejrzeć za inną grą.
    Na Farmeramę krzyżyk postawiono.
    Znowu...

Last edited: Aug 19, 2023
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Hakerzy wstali a programiści śpią...xD:cry:xD:cry:

3. hlnrys

Farmerama, to gra farmerska z prawdziwego zdarzenia.
    Została zaorana.
    xD:cry:xD

4. Yabolek

Yabolek Baron forum

Od samego początku mam wątpliwości co do prawdziwości tych ataków. Ataki hakerów = to nie jest wina BP. Znakomite wytłumaczenie, prawda?
    Ulep zwany grą kuleje od miesięcy. Jak połatają z jednej strony, to wylatuje z drugiej. I tak w kółko.
    Dziś od rana problemy. Programiści wzięli się do roboty i znów zaatakowali grę, czego efekty wszyscy odczuwamy.

5. hlnrys

xD:cry:xD
    Trafiony, zatopiony.

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Myślę,że w pracy jest tylko ten ,który wylosował dzisiaj koszulkę hakera. Ten,który ma załozyć koszulkę programisty BP zapił i jeszcze się nie obudził.

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

:D:D:D jestem pewna, że właśnie teraz Heniu z frankiem ciągną losy który zabierze prześcieradła do domu ;)

xD:cry:xD on w krzakach zasnął a reszta go szuka po chaszczach :p

xDxD Bingo!;)

8. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

w tym całym zamieszaniu zaliczyło jeden zbiór rośliny eventowej zaraz po obsianiu....
    chociaż tyle dobrego

1. sieję ( ręcznie bo kombajn nie odpala )
    2. po ostatniej qpie wywala mnie z gry
    3. próbuję wejść parę razy - za każdym razem trochę dalej przepuszcza
    4. jak już się udało, (po 5 min) to "gotowe do zbioru" - zaliczyło !!!!

a jako dodatkowy bonus, jest nowa szata graficzna forum....

9. Marrylan

Jakie piękne esy floresy 8) Widać, że to już prawdziwy kosmos tam w BP. 8) Mi rano zebrało tak o 7.00 o 10.40 miał być następny zbiór, ale z zabawą z hakerami z 15 minut zeszło zanim załapało, ja sieję kombajnem jak już załapie to wiem, że posieje, bo jak siałam ręcznie gdy nie działał to i tak po odświeżeniu nie było posiane, znaczy nie zaliczało. Za 20 minut kolejny zbiór i zobaczymy :oops:

10. AladdinSane

....a w dodatku te fantazyjne grafiki przemieszczają się wraz z przewijaniem strony, tworząc inne, nowe grafiki.
    bardzo kreatywnie na forum - trochę przeszkadza, ale dopasowując przewijanie grafiki do interfejsu, da się kliknąć w pożądany temat.
    taka dodatkowa minigra - szkoda, że nie jest to nagminne na całym forum, bo rozkminiłem gierkę

11. Yabolek

Yabolek Baron forum

Albo karta graficzna niedomaga albo cos innego szwankuje w komputerze. Możliwe ze ma za gorąco w te upały i sypie artefaktami.

12. AladdinSane

takie artefakty to wynik agresywnego przetaktowania komputera, a w szczególności zbyt wysokiego taktowania pamięci karty graficznej.
    a karty mam dwie, i obie mocne
    wszystkie inne grafiki na innych stronach prezentują się poprawnie

a może niech BP posłucha jak TEY proponuje wyjść z kryzysu....

13. Yabolek

Yabolek Baron forum

Już dawno wyrosłem z oc. Większe zużycie prądu niż zysk w osiągach. Dodatkowo wyższe temperatury i skrócenie żywotności komponentów.

agucha31, Marrylan and krasnoludek10 like this.
  14. AladdinSane

zysk w osiągach jest, pod warunkiem, że podkręcanie jest 24/7, a nie "testowe"
    bardziej obawiał bym się utraty stabilności niż jakiejś konkretnej awarii, bo zabezpieczenia powinny zadziałać
    Intel nawet ubezpiecza swoje procesory na wypadek uszkodzenia wynikającego z podkręcania
    jeśli tylko programowe, bez ingerencji fizycznej w sprzęt, to nawet wymienią jak uszkodzi si® procesor
    a solidna podkładka chłodząca nieźle sobie radzi....
    a do czasu kiedy padnie processor w wyniku podkręcenia, to wcześniej będzie nowy komputer

15. hlnrys

To ja tak nieśmiało zapytam, czy jest sens próbować podkręcać i5 4670s i gtx 1050ti?

16. AladdinSane

tutaj nieźle i praktycznie opisane co można bezkarnie i bezinwazyjnie zrobić z kartą graficzną

[ciach]
    ale generalnie jeśli nie masz problemów z kartą, to nie trzeba grzebać

Link do strony zawierających między innymi reklamy gier usunęłam.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Aug 19, 2023
  17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Michaś i tu masz rację . Nie ma problemów... nie grzebać.xD

18. Marrylan

Ciii, Michaś ciii bo w następnym evencie będzie gierka pt namaluj prezesa BP na wybranej polanie metodą przewijania myszką :oops:xD:cry:xD;)

o to, to jak działa to nie tykać xD:p;)

Last edited: Aug 20, 2023
    agucha31, ankagdw and krasnoludek10 like this.
  19. AladdinSane

już od dawna nie bawię się w "podkręcanie" - procesor śmiga, obie karty graficzne też (ostatnio jedna z nich trochę sobie wyluzowała, ale dałem jej spokój - ogarnęła się po paru minutach)

owal twarzy dostaniemy na dobry początek, a reszta do uzupełnienia - no i koszyki z oczami, nosem, włosami....

20. Marrylan

Bry :)

xD:cry:xD a z garderoby tylko skarpetki do wykupienia w promocji za florki bo w BP same "biedaczki" :p;)