blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

chodzi pewnie o kasę....jak zawsze kiedy nie wiadomo o co chodzi
    a duże firmy już dawno bronią się skutecznie przed DDoS....
    głownie poprzez zmianę rekordów czyli skierowanie ruchu przez warstwę filtrującą,
    albo poprzez delokalizację serwerów

największy atak

• W lutym i marcu 2018 roku, kilka firm odnotowało nowy rodzaj ataku oparty na luce memcached, wykorzystujący techniki zwielokrotnienia i odbicia. OVHcloud wykryła i odfiltrowała ataki o wielkości do 1,3 Tbps.

Ostatnie edytowanie: 13 sierpnia 2023
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

To wczoraj już nie zebrałam farmy z bonusami, po 20 nie mogłam się zalogować to już zamknęłam grę, nie chciało mi się sprawdzać czy działa czy nie,a od rana znowu to samo. O 9 się dostałam, może i gra się ładowała wcześniej, ale Franka nie można było odebrać, pnącza zebrać.

W evencie dzięki bonusom jestem do przodu (oprócz 200% do stodoły i 100% do stodoły odpaliłam 3 dyniowe wczoraj). Tak więc zrobiłam restart plansz i w drugiej turze na 6 kroku stoje, roślinki mam jeszcze sporo, wypadajki mnie blokują. Jeszcze 1 item do zgarniecia, a potem co innego zacznę brać. Ten tydzień nie mam zbytnio czasu na farmę.

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no myślę ;)dopiero wykupiłam pnącze a gdzie tam itemy chyba po prośbie na gt bede latać :oops: na piechotkę to sie nie zdziała duzo no zobaczymy narazie sieje i sieje i końca nie widac :wuerg:

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Cuda i wianki na farmie się dzieją i końca nie widać -.- Dobrze, że choć niewidzialny to mieli ech. Michaś dzięki :inlove: Jak by co to zapukam w odpowiedniej chwili ;)

Taka ewentualność jest jak najbardziej możliwa, bo szczerze, to no nie wiem po co jacyś hakerzy nie mający związku z farmeramą akurat ją chcieli tak non stop atakować 8)

gratki, mimo tego szaleństwa jesteś na finiszu :) tylko te bonusy nie wykorzystane:cry:

Jeszcze trochę czasu jest a w poniedziałek na bank będzie OO o przedłużeniu. Myślę, że pnącze i jeden komplet itemów zgarniemy, a jak coś to będziemy Michasia ścigać :D;)

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Wróciłam. Grzybków nie było to jeszcze za wcześnie. 3 robaczywe znalazłam. Za to jagód 13 litrów i bórówki brusznicy litr.8)
    To piąty wypad na jagody w tym sezonie. Średnio po 15-20 litrów zbieramy. Nadrabiam zeszły rok bo 5 miesięcy w ortezie na tyłku w domu siedziałam.

6. dantic3

jana pewno wszystkich itemów nie bede miała :sleepy:
    a gdzie to taki wysyp jagódek jest chetnie bym sie wybrała u mnie ich nie ma :)

agucha31, krasnoludek10 oraz Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

:D:D o też pysznie :inlove: takie leśne zupełnie inny smak mają :inlove: Ładne zbiory :) Koniecznie nadrób, 5 miesięcy :oops: Za to teraz róbcie wypady ile się da :)

mi dzisiaj wpadło +100% i coś podgoniłam, na ten najdroższy już mam, reszta też powinna wpaść, pytanie czy po 19-stej da się zebrać i posiać 8) A przez to, że rano mi posiało tylko na jednym polu i było kuku to mam 1h rozbieżności między jednym polem a drugim. Jeszcze ze 2 zbiory bym zrobiła, ale nawet najstarsi górale nie wiedzą czy się da 8)

agucha31, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Właśnie miałem pisać, że zbliża się godzina "H".
    ------------------------------------------------------
    No, to do 23:00 można zdjąć farmerskie ciuchy.

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów ;)

mnie własnie zaczyna sie ciać gra :( :(

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Teraz to już mogą śmiało dać ogłoszenie:

Pt. - Niedz. w godz. 19:00 - 23:00
    Farmerama nieczynna.

Zobaczymy czy od jutra można to będzie rozciągnąć na cały tydzień.
    xD:cry:xD

11. ankagdw

Ja jeżdżę z Brzegu w kierunku Namysłowa. W tym roku koło 80 litrów zebraliśmy.... Wiem, wiem- wariaty :pxD:cry:xD:cry:

12. Marrylan

na jednym poletku posiałam o dziwo, to teraz po 23 kolejny zbiór. Drugie poletko dopiero za 1h. W Alpach w ogóle nie byłam, bo sie cykam, że potem już z nich nie wrócę :oops:

xD:cry:xD taka przerwa kolacyjna xD Może oni to tak specjalnie, żeby graczy przyzwyczaić i przez te 3 h potem legalnie przerwę mieć xD:cry:xD

tam zaraz wariaty, na rekord trzeba iść :D A potem gofry z borówkami albo inne cuda :inlove::music:

13. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Pochwalony! ;)
    Wiadomo może czy będzie jeszcze BB i obniżka? bo chyba ostatnio nie udało się ją dobrze wykorzystać przez problemy, albo się mylę?

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  14. dantic3

aj tam zaraz wariaty;)jak obrodziły to sie zbiera :D ale pózzniej jakie rarytasy sie wcina :D
    szkoda ode mnie za daleko

15. ankagdw

Ja to ostatnimi laty leśny ludek się zrobiłam... Kto normalny urlop bierze w październiku żeby 3 tygodnie po lesie latać.xD:cry:xD:cry:

16. Marrylan

mam nadzieję, że będzie jak ostatnio i wszystkie zniżki, BB i nieszczęsne wyprz przedłużą, albo odpalą na nowo. Zobaczymy co w poniedziałek wymyślą 8)

leśne ludki mają fajnie darmowe drewno, mech do ocieplenia i pełno grzybów i jagód :inlove: :D Ja Ci mówię idź na rekord z jagódkami :);)

ode mnie też kawał :( Ech wieki już na grzybach nie byłam. ale poziomki, jeżyny i borówki za dzieciaka się pożerało w lesie tonami :D :inlove:

17. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

No zobaczymy co przyniesie poniedziałek xD
    Brzeg w sumie jedno województwo, ale odległość 89 km :p

18. ankagdw

O proszę! Ty też z opolskiego?

19. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Tak, Głogówek ;)

20. ankagdw