blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

oj wiem o czym mowisz....w Krakowie ponad dwa lata temu tez mialam wiazadlo tylko ze tylne uszkodzone ...szpital ,cwiczenia i dluga dysfunkcja kolana...:oops: duzo zdrowia dla syna zycze.;)

2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dziękuję bardzo :) Trzymamy się, bo twardym trza być itd. ... ;)

3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Marku,życzę synowi szybkiego powrotu do zdrowia :) Oczywiście,że musisz być twardy itd ;)
    Zimno,szaro ,ponuro.Krzaki nieprzytulne,ale centralne hula więc 4 litery na nim i jest ok
    Spokojnego wieczoru wszystkim :)

4. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dziękuję Moniko :) U mnie też nieprzyjemnie, nawet na fajkę nie chce się wyjść ... miksy nie wychodzą, wtopa za wtopą, jutro poniedziałek, no nic tylko się napić ... jakiejś herbaty z rumem, albo całkiem po góralsku :)

5. akinomrd

No to zdrowie syna po raz pierwszy [​IMG]

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Zdrowie :)

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Też się napiję herbatki po góralsku, bo ziąb na zewnątrz niesamowity. Marku dużo zdrowia dla syna. Za to się właśnie tej herbatki napiję [​IMG]

Obejrzałam memy po meczu xDxD:cry:

Last edited: Oct 9, 2016
  8. akinomrd

Benia trzeba się trochę pogimnastykować i od razu będzie cieplej :D

9. Marrylan

o_OxDxD:cry:xDxD ja tak chcę xD Od samego patrzenia mnie ogrzało na maksa xD

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

xD:cry:xD
    Chyba zacznę od zaraz ćwiczyćxD Gdybym do pracy w ten sposób "dojeżdżała", to zaoszczędziłabym dużo kasy na benzynie:DxD

Bry :)

11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dziękuję bardzo [​IMG]

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Marku zdrowia i wytrwałości dla syna!
    xDxD:cry::cry::cry: A ja dzisiaj jak głupia pół miasta w poszukiwaniu dętki do rowera przeleciałam

----

Bry wieczorne ;) i zalatane. Jak dobrze pójdzie, to w piątek otwieram sklep... boję się troche :oops:

13. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nie wiem, czego się życzy na otwarcie sklepu. Może tego, żeby drzwi się zacięły i zawsze pozostawały otwarte :)
    Żeby klienci z wypchanymi portfelami nie musieli się zatrzymywać, żeby pociągnąć za klamkę :p

14. flucy

flucy Książę forum

Witam wszystkich
    jak to nie ma, są jeszcze można sobie podjeść jak ktoś lubi

15. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Marku, dużo cierpliwość i skutecznej dobrej rehabilitacji życzę dla syna.

Dużo bogatych i dobrych klientów życzę :)

16. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Agnieszko, życzę powodzenia w interesach:)

A to mały drobiazg do pomocy w pomnażaniu kasiory ;)

Jeszcze są malinki, potwierdzam:) Tylko chętnych do zrywania brak:oops:

17. Marrylan

Aga, życzę Ci by Twój sklep był taką maszynką do robienia pieniędzy:

Dał Ci wiele radości i satysfakcji i samych zadowolonych klientów, którzy będą wciąż do niego wracać. No a potem to już tylko:

[​IMG] ;)

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bardzo dziękuję Triss :)

A ja Tobie życzę powodzenia w interesie, jak najwyższych obrotów, jak najniższych kosztów, jak najmniej problemów reklamacyjnych i jak najwyższego podatku dochodowego :)
    Ale przede wszystkim Triss ... absolutnie, ale to absolutnie nie otwieraj w piątek.
    Nie dlatego, że miałem zły sen i nie dlatego, że mamy zły układ Saturna ... po prostu w piątki interesu się nie otwiera - żadnego.
    Przesąd taki, reguła, zasada - nie wiem jak to nazwać ... być może stąd, że piątek to dzień, kiedy coś się kończy, kończy się tydzień pracy, zaczyna się odpoczynek - to dzień przełomu ... a może powody sa zupełnie inne, nie wiem, ale wiem, że w piątki się nie otwiera.
    Otwórz w poniedziałek, a jak już nie dotrwasz, to w sobotę :)

Bardzo dziekuję Zetka :)
    Tyle ciepłych życzeń tu dzisiaj przeczytałem, że musi być dobrze ... i raz jeszcze bardzo Wam wszystkim dziękuję :)

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Otwarcie przełóż na sobotę [​IMG] ....
    Nic się nie bój wszyscy trzymamy za Ciebie a w sumie za twój sklep kciuki . Będzie dobrze .

A to masz do uroczystego przecięcia wstęgi i otwarcia sklepu :)

20. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Powodzenia życzę ,uśmiechu ,radosnego zmęczenia i trzymam kciuki mocno :)
    faktycznie lepiej w sobotę otworzyć ,bo sobota to dzień zakupów ,ludzie się wyśpią i z radością będą wydawać kasę
    piątek to koniec tygodnia pracy ,każdy ma dość i mówią ,że piątek to zły początek :oops: