blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No jednak sie udało ale brak słów ile poszło sn, tnz, sporo skrzyneczek otworzonych w poszukiwaniu wejściówek a o siedzeniu wczoraj do późnej godz nocnej juz nie wspomnę :cry:

Dzięki u mnie tylko ta 1 została a pelnie zamykałam chyba z niezłym zapasem stodoły

Gdyby nie pasza, nowe drzewka i te nowe rośliny no i misje byloby ciut lepiej :)
    Pewnie że mogło być lepiej musze chyba na noc postawić swoje
    Zawsze beda z nami w pamięciach

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aguś bardzo się cieszę, mega gratulacje :). Wiem ile to zdrowia i nerwów kosztowało :cry:Udało się o to najważniejsze, bardzo dobrze Ci poszło.

Bardzo ładne zapasy :) Pasza niestety zżera trochę towaru, a i nowego badyla trzeba było nasiać, ale na koniec i tak stodoła pełna :)

3. agucha31

Dzięki, no niby sporo gier było potrzebne ale widziałam w eventowym ze bywało dużo gorzej
    No udało sie zapasik zrobić a jeszcze mase pełniowych skrzynek czeka :)
    ----------------
    50 skrzyni kung-fu nie dało tej poszukiwanej :(

ale 5 w pasku czeka to wystawie na noc

Last edited: Nov 1, 2022
  4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gratki :D mi sie nie udało:oops:
    zapasik masz spory brawo :D
    dzień dobry :)

5. agucha31

Dzięki. Ech przykro mi :( ja gdyby nie to ze do późnej nocy siedziałam mase tnz, sn i wejściówek wykorzystałam tez bym nie skończyła
    Troche sie uzbierało :)
    -----------------------
    Dobrze ze event sie skończył bo właśnie oglądam w tv cuda z nieba i choc juz oglądałam kilka razy to wiem ze na tym filmie ciężko by było patrzeć i układać potworki ze szklanymi oczami Nie wiem kto z was oglądał i jak i was ale u mnie chusteczki wskazane

Last edited: Nov 1, 2022
    Marrylan, nuka20 and KsiądzxD like this.
  6. Marrylan

Zerkałam w eventowy i bywało sporo więcej potrzeba. Moje 125 i tak uważam za dość mało, a u Ciebie to nawet super mało :D

niech się zbierają, będzie mega kumulacja :D

szkoda, bo sporo ich było. Ale za to może coś fajnego z tych 5-ciu wyskoczy :)

Szkoda bardzo :( BP daje eventy z kosmosu gdzie bez ton dopalaczy ani rusz. Ja z rozpędu za dużo wysiałam bo 80 gierek zostało, ale nie miałam pojęcia jak będzie szło. Ten czas i rundy o połowę powinni skrócić co najmniej :cry:

Jeszcze nie oglądałam, czytałam tylko opis. Zerknę na pewno, lubię czasem takie wyciskacze łez.

agucha31 likes this.
  7. agucha31

Oj różnie bywało z tymi ilościami. Przyznam ze przy każdej gierce ciut czasu mi zeszło bo sie nakombinowałam masakrycznie
    Pewnie
    No niebawem sie okaże
    Ja oglądałam i teraz tez oglądam w TV na CBS Europa ale w necie chyba na cda można znaleźć. Akurat jest reklama to na forum można zajrzeć bo inaczej gorzej ze szklanymi oczami

Marrylan likes this.
  8. dantic3

-.-
    mi jakos te potworki nie chciały sie układac :sleepy:
    nie oglądałam bo akurat mnie nie było
    no szkoda :oops: te 80 to mi brakło :)
    ja sie pytam gdzie mam postawić fabryke balonów miejsca brak :D dzień dobry :)

Last edited: Nov 2, 2022
    agucha31, -mala159- and Marrylan like this.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja też sie zastanawiam gdzie postawić,bo w sumie nie mam miejsca na nią,dokupiłam już ulepszenia i czekam ....w sumie nie wiem na co.

A gra mi idzie tak:

2 pierwsze trafienia już są i czwarte i już wykupiłam pierwsze piccolo,w tym evencie nastawiłam sie ,że wykupie wszystkie piccolo + ulepszenia i finito.

agucha31, Marrylan and dantic3 like this.
  10. dantic3

piknie super ci poszło :) ja to sie tej ingrid boje :D

agucha31, -mala159- and Marrylan like this.
  11. Marrylan

Bry :)

chętnie bym Ci je przerzuciła przez płot jakby się tylko dało :oops:

przedział był duży od 80-ciu kilku do 200 od szczęścia dużo zależało i od ślęczenia nad kompem i kombinowania. Męka to była i tyle :cry:

Napisz co wylazło :D

Jest na CDA wieczorkiem sobie zapodam :)

No piękne strzały :D Gratki. Też wykupię piccolo i ulepszenia i styknie. Nawet toporki lubię. Na pewno bardziej niż te nieszczęsne potwory 8)

Na fabrykę sobie zostawiłam jedno miejsce w magazynie itemowym, tylko ją trzeba gdzieś zmontować :p8)

agucha31, -mala159- and dantic3 like this.
  12. dantic3

mówiłam ze sie jej boje>:( 40 tylko dała :( nie mam szczęścia i tyle :p

agucha31 and -mala159- like this.
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A tak mnie coś naszło.:p
    Jak kobiety dzielą facetów, to wiesz?
    Na motyle.
    Jeden mo tyle, drugi mo tyle.;)
    Z rusałkami i kotkami pewnie też znasz.
    A jak Kaszubi dzielą wodę?
    - łeda do myci
    - łeda do pici
    - łeda do myci pici
    xD:cry:xD

14. agucha31

Bry
    No i opryskiwaczy dalej brak :cry::cry: z 5 skrzynek 2 x uczeń Ingrid, wieczne poszukiwanie skarbów, wielozadaniowiec i kumpel niedzwiedz
    Ech one sie nie układały jakoś super same, tez często kasowałam nawet po 4 zeby coś opadło a jeszcze częściej po 5 zeby coś na wymiane było bo jakiś kolor był potrzebny, dośc sporo mi czasem gierka zajela bo kombinowałam różnie
    Oj dobre pytanie, dobre, no właśnie tego miejsca na te itemy i fabryki ciągle mało :cry:
    Super Ci poszło. Gratulacje
    Ech okropna
    :cry::cry: Nigdy tych opryskiwaczy nie upoluje :cry:
    Tak właśnie myślałam ze tam jest, chusteczki wskazane
    xDxD Tego to nie slyszalam xD

15. Marrylan

xD:cry:xD a jak te motyle, rusałki i kotki się zlecą do tej wody to dopiero będzie myci pici xD:cry:xD;)
    Ech uparciuchy :cry: Tylko wielozadanioweic w miarę. Zbieraj do skutku, musi w końcu wyleźć.

zaopatrzę się :)

upolujesz w końcu tych uparciuchów.

ech ten drugi wybieg to pilnie potrzebny :sleepy::cry: Już mam masę różnych jaj w pasku.

16. dantic3

w sumie to juz dostałam 7 opryskiwaczy ale na nich mi tak nie zalezy bo i tak nie karmie nimi zwierzat musiałabym miec paszy i towaru multi

Marrylan and agucha31 like this.
  17. agucha31

NO może i kiedyś :cry:
    Koniecznie
    ech :cry:
    I ciągle sie tam coś zbiera
    NO ja ciągle te pasze kręcę w nadziej na te opryskiwacze

dantic3 likes this.
  18. dantic3

Aguś wpadną na pewno:) zyczę ci z całego serducha :)

19. agucha31

Dziękuje, choć jakos juz przestałam w to wierzyć :(

kudlaty147 and Marrylan like this.
  20. Marrylan

Wylezą w końcu, na pewno. Mocno trzymam za to. Oby nie kazały już długo czekać i wyleciały stadkiem.
    oj zbiera się, zbiera. Co raz to nowe jajo, albo item z nakładkami a teraz fabryka. No czas najwyższy na nowy wybieg.

kręc, bo trzeba jej multum, a już będziesz mieć na gotowe jak uparciuchów ze skrzynek wykurzysz ;)

kudlaty147 and agucha31 like this.