blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry poimprezowe :)

Mała imprezka firmowa wczoraj była, ale pająki dzisiaj nawet za głośno nie tupią, tylko troszkę :p ;)

Hmmm no BP ma pole dzisiaj do popisu. Tam naprawiać i naprawiać maja co :p8):music:
    o tak, to wielki plus, że można farmę zbierać prosto z leżaczka czy innej kozetki xD Mojego poprzedniego nadal mam tylko dysk by trzeba w nim wymienić. nie wiem tylko czy by to się finansowo opłacało. Był by taki "awaryjny w razie czego.

Jak Ci się skończą to już będziesz mieć dozbierane i na pewno ich trochę wyskoczy :)

Taaa, tu trzeba od 0 zaczynać /no od 10 xD/ Ale coś się wysieje :)

Zecia mocna ta Twoja Bestia :D Jak się ma miejsce na stacjonarkę i nie lubi/potrzebuje ciągać sprzętu wszędzie ze sobą to na pewno jest lepszy i dłużej pożyje właśnie ze względu na możliwość rozbudowy. Ja już przyzwyczajona do lapka i ciężko by mi się było ponownie przestawić. Stacjonarny miałam lata świetlne temu jak na studia chodziłam. I nawet nie pamiętam co się potem z nim stało, chyba siostra wzięła i teraz gdzieś tam na strychu leży. Ale chodził jeszcze sprawnie. Sprzętów też wybierać nie lubię, dlatego mam od tego ludzi xD:cry:xD;)

agucha31, dantic3 oraz -mala159- lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

ja już sobie nie wyobrażam stacjonarki,od dłuższego czasu mam lapki,owszem kiedyś miałam stacjonarny komputer i nawet nauczyłam sie przy nim działać sama bo 2 naprawy mnie kosztowaly połowe kompa,kupowałam komputer świat i sama sie uczyłam,potrafiłam zrobić przy nim wszystko,pożniej odziedziczył po mnie syn i też nauczył sie robić przy nim wszystko 8)

event u mnie przeszedł do historii,z piccolaków dostałam :uczeń Ingrid,nieumarlaka i cylinder :)

1szt nowe drzewko już działa do tego xl z misji i xxl,teraz zbieram na następne drzewko ;) ,chce mieć ich chociaż 4 szt

Co myślicie o tym pnączu? brać ?

agucha31, dantic3 oraz Marrylan lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Masz na myśli obiad, kawę itp?;)
    xD:cry:xD

agucha31, dantic3 oraz -mala159- lubią to.
  4. -mala159-

Ryś wymiana części w środku,wgranie systemów i do tego jeszcze na jednej partycji Linux,wsjo ;),kawa była obok bo czasami zajmowało mi to sporo czasu i .....nie zalałam klawy ;)

5. hlnrys

Toś mi kumpela po fachu.:p:)

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja wzięłam ale nie wiem po co :p

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  7. Marrylan

xDxD:D przy takim to i ugotujesz i kawę wypijesz nawet książkę poczytasz a w drugiej ręce śrubokręt i dysk wymieniasz :p Nie płacze i pieluch nie trzeba zmieniać. Same plusy ;)
    ja też wzięłam :)zawsze to % do ozdobnych :)

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  8. hlnrys

9. -mala159-

agucha31, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

Gratki śmignęłaś migiem :D Ja jestem tak mniej więcej w połowie, 23 gierki a po prawej 20 krok, doczłapię pomału :)

agucha31 i -mala159- lubią to.
  11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Wszystkiego najlepszego dla naszej Ewy ( -mala159- )

Czyli glowa nie pęka zbytnio :)
    No a do kolejnych poszukiwań jeszcze sie uzbiera :)
    No jeszcze troche czasu mamy to zawsze coś tam sie też uzbiera :)
    O szybko Gratki :)
    To teraz możesz świętować swoje święto :)

-mala159- i Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

Ewa najlepszego :inlove: Niech spełni się wszystko czego pragniesz i o czym marzysz :D

Tak delikatnie tylko ;) Ale Prezes i chłopaki to mieli chyba dziś ciężki dzień xDxDxD

Pewnie :) Ładnie te skrzynki lecą z pnączy wszelkich i itemów. :)

Zgarnęłam 3 drzewka podstawy. Jeszcze na xxl zapoluję :p Nazbiera się jeszcze :)

-mala159- i agucha31 lubią to.
  13. agucha31

Hmmm albo dopiero bedzie on ciężki w poniedziałek, bo dziś poprawiali jutro beda sie podleczać a w poniedziałek po marnym wyleczeniu jeszcze chorować ;)
    No a jak ładnie przybywa jak sie nie otwiera :D
    I super, gratki

dantic3, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Event skończony wczoraj, misja mroczna zbliża się ku końcowi. Powystawiałam owce zombi żeby się mnożyły.Ja kupiłam 4 nowe drzewka w Jacka. Dobrze,że gromadziłam wzmacniacz żniw do pełni- w tym miesiącu jak znalazł:)

15. -mala159-

witam kozetkowiczów :)

Aga Beniu dziekuje :) :)

tak mogłam wczoraj Świętować,jeszcze odrobina torta została na dzisiaj do kawy ;)

ja mam wykupione 2 drzewka i troszkę misji zrobione,dlatego mam xl i wykupione 1szt xxl,też wykorzystuje bonusy do pełni i na drzewa aby podgonić 8)

Owcy zombie mam ponad 1000 szt to chyba starczy na BB ale cały czas się mnożą ;)

16. Marrylan

Bry :)

xD Całkiem możliwe :p Sporo tam jeszcze zostało na poprawiny xD Ciekawe czy do pracy jutro dotrą? :p

o tak :D Już pomału potrafię się powstrzymać i przez dłuższy czas nie zaglądać do skrzynek jak nie potrzebuję czegoś konkretnego ;)

Dzięki :) Postawiłam niech się owoc zbiera :)
    Ładny zapas :D Ja mam zombiaków 1500 ale na 1 polu postawiłam jeszcze niech się zbiera, powinno starczyć :)

Gratki :) Ja jeszcze człapie, 9 gierek i będzie pnącze ;) Te wzmacniacze są teraz idealne, długa pełnia to można ich trochę wykorzystać :)

17. agucha31

Bry
    Gratki
    Właśnie musze chyba otworzyć skrzynki ta gdzie one są może cos sie trafi
    A to dzis jeszcze można troche poświętować :)
    Dotrzeć moga dotrzeć ale na ile aktywni to jest pytanie :)
    I to jest właśnie sposób na ich zbieranie

18. Marrylan

Pewnie niezbyt xD mamy w firmie gabinet pielęgniarki i tak jest kozetka :p Może być oblegana czasem :p;)

O tak :) Najlepiej sobie o nich zapomnieć na dłuższy czas, potem się zagląda a tam kilka tyś czeka :)

Na pewno kilka wskoczy :)

Poprawiny obowiązkowe :D;)

dantic3, -mala159- oraz agucha31 lubią to.
  19. agucha31

Oj to jutro kozetka bedzie jak zbawienie :) :)
    To jest ten plus :)
    Otworzyłam wiedzmich skarbów s tyś z prawie 3 tyś i tak wyszło :)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

NO nie inaczej :)

dantic3, -mala159- oraz Marrylan lubią to.
  20. Marrylan

Będzie praca zdalna z kozetki. Pokazanie palcem i ty zrób to a ty tamto xD

:D super. Bonusów sporo i kilka owiec na kolorowanie :) Gratki :)

dantic3 i agucha31 lubią to.