blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56.1%
  2. jasne

14.6%
  3. to chłop na schwał

17.8%
  4. balansuję się

15.3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20.9%
  6. dopiero teraz ?

28.3%
Multiple votes are allowed.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To i tak nieźle, ja jedyne skrzynie których nie otwieram na bieżąco to te z obornikiem ;) no i z narzędziami. Co do reszty, to nawet tygodnia nie doczekają, no nie potrafię się powstrzymaćxD:p

Bry

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To ja otwieram codziennie wszystkie skrzynki. No chyba, że jest przerwa w eventach to wtedy kilka dni są nie otwarte

Bry:)

Ciekawe czy event planowo ruszy, na razie nie zbierałam na mrocznych nic, ale dzisiaj 2 zmiana, nie mam czasu co 5 min logować się żeby zobaczyć czy event ruszył

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Kto i czego szuka na g&t? Hmm? Przyznawać się szybciutko. W sumie to nawet niewiem co z nowości można wysyłać:oops:

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Z nowości miały być okapi, sosna kolczasta, palma cudowronka, pom surykatki, pam. agama kołnierzasta i pom. kolibry, ale wygląda na to, że ktoś tam w centrali zapomniał je odblokować :eek:
    W moim balonie można wymienić tylko "starocie" :p

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wygląda na to, że w "centrali" od dawna nikt nie ogarnia całości.
    I tyle.

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Ta wanna brzmi dobrze :D Taka z bąbelkami :inlove::music::music:
    moment bym opchnęła i zamieniła moje jak by tylko balon chciał ;) I takie solidne byśmy sobie wyłapały w zamian :)

posiałam po 14 chociaż kwiatki się kręciły na polach ale w końcu chyba jest ok... na razie :p

Szykujesz wielką kumulację :D

no wtopa po całości 8) W ramach zadośćuczynienia powinni odblokować teraz wszyściutko co tylko jest na farmie :p Bo bez żadnych nowinek to lipa straszna, oby naprawili przed końcem :sleepy:

tam chyba nawet połowy nie ogarniają 8) Mam wrażenie, że kompletnie na laurach osiedli :sleepy:

Last edited: Oct 7, 2022
  7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A to swoją drogą
    Oj to by się działo :inlove:xD;)
    Podobno już pracują nad rozwiązaniem problemu, kto wie, może się komuś palec na klawiaturze omsknie i odblokuje takie tam florenowce, albo drzewka kropelkowe:cry:xD:p

8. Marrylan

:D:D:D oj ale by się balon zatarł xD :D:inlove: Niech im się omsknie, niech im się bardzo omsknie :music: No była by akcja i dynamiczny by się może rozruszał :pxD;) Serio jak bym tak chciała, żeby chociaż raz puścili wszystko co jest, no ewentualnie bez tych ostatnich nowości TS- owych, ale wszystkie itemy, florkowe i nawozowce to moje marzenie :D

9. Sookie

Sprawdziłam. Można okapi wysyłać. I cudowronkę oraz sosnę kolczastą. Póki co w moim balonie pomarańczowych surykatek nie ma

Marrylan, agucha31 and marmlada like this.
  10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

surykatki też można, są jeszcze pom agamy kołnierzaste i pom kolibry, ale nie ma warana z komodo, choć był w tym samym evencie do zdobycia. No ale z tymi limitami u BP to ładu nie dojdziesz :p

Marrylan and agucha31 like this.
  11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    To sie samo zbiera, nic nie szukam w nich to sie jakoś zbiera :)
    No właśnie to odbijam piłeczkę z pytaniem, czego poszukujesz? :)
    No chyba zbyt dobrze brzmiała i ktoś sobie przywłaszczył bo nie ma xD
    Ale ile sobie w stodole przybędzie :D
    No to ide polować bo u mnie z tego to tylko 1 kolczasta :cry:

Sookie and Marrylan like this.
  12. Marrylan

xD:cry:xD niech oddaje w te pędy i własną sobie skołuje :p Ja ją widzę, ale nie widzę kiecki Agi /marmlady/ 8)

a takie numery to już BP robiło, były jakieś drzewka w tym samym czasie i jedno było dopuszczone a drugie nie. Nawet BP nie wie pewnie czemu to puszcza a tamtego nie ;) Do tej pory nie wiem czemu pomarańczowe biedronki nie dopuszczone chociaż Nagniot je miał już wieki temu a inne drzewka i zagrody od niego śmigają 8)

no zapasy będą potężne :D

agucha31 and marmlada like this.
  13. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć:)

Nie mam po co zaglądać do dynamicznego, to zapytam tutaj...
    ma ktoś może armatę nietoperza?
    Dobrze za ten złom zapłacę.
    Byłam przekonana, że jeszcze jakąś mam, a nie mam... i na pełnie jestem goła-.-

agucha31, krasnoludek10 and Marrylan like this.
  14. Marrylan

Bry :)

Ech wolnej nie mam, została mi 1 szt i gdzieś upchana na pnączu, a w balonie tylko szukają, ja by się coś pojawiło to zgarnę dla Ciebie.

agucha31, krasnoludek10 and nuka20 like this.
  15. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

No ech, ech:sleepy:
    Marnie to widzę, bo szukam tego złomu już 2 GT i nic.
    Ale dziękuję za dobre chęci.:inlove:
    Szukasz czegoś? Oczywiście oprócz dobrej zabawy w balonie.;)

agucha31, krasnoludek10 and Marrylan like this.
  16. Marrylan

Ten pasek tam obszukaj porządnie :p;) Ja tak wszystkiego po trochu ;) Teraz leniwców + i ++ bo poletko chcę i drzewek wszelakich i co tam się trafi :)

agucha31, nuka20 and krasnoludek10 like this.
  17. Sookie

Dzień dobry. Jeszcze tylko 73 ćmy i "Kobieta ćma " przejdzie do historii. Hmm nie wiem czy szybko tę nagietkową skrzynkę otworzę. Ostatnio to było rozczarowanie. Nawet nie pamiętam co w niej było.

agucha31 and Marrylan like this.
  18. Marrylan

o to już ostatnia prosta :) No zwierza tam chcą od groma a skrzyneczka tylko 1 - uważam, że stanowczo za mało za taki wkład bo to kwieciste w worku. Dlatego mam nadzieje, że w tej Twojej tym razem właśnie one się kryją :)

agucha31 and Sookie like this.
  19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Mnie dużo więcej tej ćmy trzeba , nawet nie licze , po co sie dołować ilością :)
    a ze skrzynki nagietkowej którą miałam, to mi wyskoczyła chomicza muchołapka chyba
    Witam wszystkich :)

agucha31, Marrylan and Sookie like this.
  20. Marrylan

Ewa dzięki wielkie :inlove::inlove::inlove:

ja tylko zajrzałam do tej misji i uciekłam. Muszę się odpowiednio przystroić do tej ilości zwierza jaką tam chcą. Gratki muchołapki:) Dzięki Aga :inlove::inlove::D

Sookie and agucha31 like this.