blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Kasialka

Kasialka Generał forum

Dzień dobry, wietrzne.

Ja wejściówek nie kupuję. Jak mam coś trafić, to trafię z tych, co mi się po drodze przyplączą ;)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry zalane :p

A co Ci braknie? Badyla czy flakonów?
    Ja nie wiem czy brać ten item najtańszy dodatkowo czy wejściówki.

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

walcze z wypadajkami bez kasztana ale spoko dam jakos rade.jak mi na gwiazdki i babeczki braknie to sie nic nie stanie;)

4. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja nie zdobędę "trening czyni mistrza". Szkoda, że event nie trwa 24 godz dłużej ;)

toDzasta, gadek and ankagdw like this.
  5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    i wielka szkoda Marku, że na tym forum nie możemy w kulturalny sposób podyskutować na każdy temat, bo farmer nie żyje przecież tylko sianiem marchewki. A myślę, że mnie już na tyle zdążyłeś poznać na tym forum, że nie wdaję się w pyskówki. I to nie dlatego, że nie mam co powiedzieć.
    Odnośnie świadomości i wnikliwego spojrzenia wokół, to jednak uważam, że w tym konkretnym przypadku tego zabrakło. Ocena tego co wyraziły wczoraj Polki, nie tylko w kraju ale również za granicą - jako akcji politycznej, przynajmniej dla mnie jest niepokojące.

Dopóki w nas nie obudzi się świadomość i negacja tego, aby panowie przebierający się w każdą niedzielę w jakieś dziwne suknie, wtrącali się do polityki - nie będzie dobrze i to co dzieje się w naszej Ojczyźnie, na pewno nie będzie dobrą zmianą.

6. ankagdw

a mnie to akurat cieszy.w necie jest kupe for gdzie mozna ostro podyskutowac.niekoniecznie miedzy farmerami musza sie tworzyc niesnaski.cenie sobie ,ze moge sobie popisac z fajnymi ludziskami bez aspektow politycznych i uprzedzen (i troche tez od nich uciec) ale to takie moje osobiste dziwactwo znowu :pxDlubie Was bez wzgledu na przekonania polityczne czy tez wyznaniowe.poprostu.;)

7. Marrylan

Też robię to cenie ;) i fajnie, że jesteście. Tak poprostu ;)

8. ankagdw

kurczaki dalam rade z eventem
    tylko babeczki zostaly no i naklejki nie bedzie xDxD:cry::cry::cry:

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry wszystkim ... długa noc była, a teraz ta paskudna pogoda, obudzić się nie można ... [​IMG]

Podejście do sprawy wydaje się bardzo właściwe, trzeba tylko poskromić w sobie tę nieodpartą chęć włażenia do sklepów i galerii, a to już bywa w moim przypadku nieco trudniejsze :)

Oczywiście, że szkoda ... ale taki stan rzeczy trwa dlatego, ponieważ nie ma żadnej gwarancji, że wszyscy uczestnicy dyskusji, przyjmą ten właśnie kulturalny i rzeczowy, preferewany przez Ciebie Aniu sposób i styl rozmowy. Widzę na innych portalach wiele emocji, czytam wymianę zdań, która stawia mi włos na gło ... no dobra ... resztki włosa na głowie. Żyjemy w takich czasach, które codziennie dostarczaja kontrowersyjnych zdarzeń, podlegających naszej subiektywnej ocenie. Wymiana argumentów, może w każdej chwili przekroczyć dopuszczalne normy ... i wtedy mamy zadymę. Jestem przekonany, że nikt z nas tego tu nie chce.

Pozwól proszę, że pozostanę neutralny :)
    Są okresy w historii Polski i to tej nie całkiem odległej ... że bywało zupełnie odwrotnie.
    Na temat obecnej sytuacji, w tym miejscu trudno się wypowiedzieć.

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

No cóż, zamiast pisać - wypiłam szklankę wody :)
    i też Was lubię :music:, bez względu na to czy zgadzamy się w swoich poglądach :)

11. ankagdw

ooo no widzisz i lepiej nie?:pi tego sie trzymajmy;):p
    no nie mam naklejki :oops:i jak tu zyc,no jak?xD:cry::cry:

12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Aniu, na uspokojenie polecam krople walerianowe. Wystarczą 3 krople na litr wódkixD

Bry :)

13. Kasialka

Kasialka Generał forum

5 flakonów na tu i teraz ;) poszukiwane :)

Edycja: po sugestii zmieniam sformułowanie. Bo jeszcze ktoś ciachnie ;)

Last edited: Oct 4, 2016
  14. Marrylan

Swoją Ci oddam, z rozpędu wzięłam na początku :pxD:cry:
    Ja w końcu wzięłam drugie nektarowe przyjecie bo na tyle starczyło i to tyle, wejściówki, gwiazdki, babeczka i banany zostały :p

leci

Last edited: Oct 4, 2016
  15. Kasialka

Kasialka Generał forum

Dziękuję ślicznie :) Tym razem Olga śle hurtem :inlove:

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poleciał ;) Ja tam zawsze najpierw naklejkę biorę 8) Bry trochę poważniejsze ;)

17. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja naklejki wyjątkowo ;) nie wzięłam. Brakowało mi do sadzonek, szkoda było żeby się zmarnowały talary. Zostało mi 6 talarów, a zabrakło "trening czyni...". Balans zachowany ;)

18. gosiagosia60

Mam ten trening-nie urywa niczego :p Pogadamy,jak czas przyjdzie ;)

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Rozsądek i woda , dużo wody ;).
    Jak ten czas zatralala , szok normalnie.
    Przy okazji upływających chwil zerknąłem na kalendarz farmowy i kasa gra zdecydowanie pierwsze skrzypce.
    Takie czasy.

Bry rozsypane.

20. gosiagosia60

Tylko gwiazdki,babeczkę i ten trzeci item zostawiłam-no i pnącze -.- Ręcznie prawie cały czas zbieram,nie dam rady-.- Chyba już 100 gałęzi mam,ile można klikać >:( A wszędzie prawie drzewa,to jest co robić...;)