blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Słonia mogę świętować i kupić jakąś figurkę bo kiedys zbierałam i nawet na półce się jeszcze ostały :)
    poszedł tam do nich pilnować xD ;) Ale tak bym się pobujała obok :inlove:

Dziewczyny, mi wyleciało:

tak, że cienizna :sleepy: Ale rozsiałam badyl i działam dalej :) Na dzikiej miałam pola tak, że baobaby bezpieczne na leśnej ;)

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Mnie też ze skrzynek wyleciało 12 fl

3. Marrylan

Skąpiradła z tego BP 8) Podobnie miałam ze skrzynkami z wejściówkami tymi z itemu dzięki za pomoc, znalazłam w pasku 2 szt i postawiłam na mrocznym. Chyba z 20 skrzynek otworzyłam hurtem i z nich ... 26 wejściówek :sleepy:

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć:)
    Nie wiem ile wypadło mi ze skrzynek, ale ile by nie wypadło i tak jestem na minusie, bo sporo dokupiłam.
    Nawet ładnie u mnie leciały wypadajki, ale no cóż... Jednym długim zbiorem i drugim krótszym (który miał być zebrany wczoraj a został dziś o 13) wiele się nie zdziała.:oops:

5. Marrylan

Mi szarłat na wejściu ładnie posypał, 61 chyba brakowało a to już średnio długie badyle następnego ranka załatwiły. ;) Ważne, że masz zaliczone :) Teraz sieję to niebiesko fioletowe coś, ale przez to, że to na dzikiej jest to jak włażę na farmę a na głównej jakież zwykłe zielsko mam posadzone to zapominam, że tam jakaś misja jest :oops: No ale na szczęście dostaje olśnień i jakoś się udaje zebrać z mniejszym lub większym poślizgiem 8);)

6. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Kod bonusowy WEEKEEEND

7. Marrylan

Niedaleko mam fajną kręgielnię :p Ale lewą ręką to rzucać nie będę, bo pójdzie rykoszetem xD;)
    Dzięki Greciu :) Wklepany. imprezówki zawsze chętnie przygarnę :)
    Misja 2 zrobiona czekam na 3.

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

:inlove: Dziękuję. Imprezowych nigdy za wiele
    Też czekam na trzecią misję

9. sabcia7

sabcia7 Mieszkaniec forum

dobry wieczór oj jak dobrze było do was wpasc :D dziekuje za kod gretag:)imprezówki u mnie na wage złota :)pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)

agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  10. Marrylan

Pani pyta na lekcji Jasia:
    – Jasiu, skąd się bierze światło?
    – Z Afryki.
    – Jak to z Afryki?
    – Bo jak zabraknie światła, to tata mówi, że znowu te małpy z elektrowni wyłączyły prąd.
    Bardzo miło, że wpadłaś :) Wpadaj częściej ;) Imprezówki cenne, żadną nie pogardzę. Ziarnko do ziarnka :)

Za 20 min kończę 3 misję. Dobrze, że się żetonów uzbierało i w sklepie sezonowym +1 do upraw właśnie wykupiłam, bo by mogło nie starczyć :oops:

agucha31, KsiądzxD oraz sabcia7 lubią to.
  11. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

To chyba gest BP w związku z tym, że tak drastycznie podwyższyli cenę w Sklepie sezonowym.

agucha31, sabcia7 oraz Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

O tak ceny podskoczyły prawie 100% 8) z 9 na 13 -.- Trochę przegięli :sleepy:

I przekazuję słoneczne pozdrowienia od Agusi :inlove: Odpoczywa i cieszy się pięknymi zachodami słońca :D

13. ania12355

Bry
    Otwieram..
    Nie wiem co świętowaćxD

14. Marrylan

Dzięki :D
    Można świętować ładnych panów w mundurach :inlove::D:music:
    Tak się napatrzeć, napatrzeć i od razu się lepiej zrobi :p;)

Misję zrobiłam, badyla na następną nawet ciut zostało :)

agucha31, KsiądzxD oraz -mala159- lubią to.
  15. Sookie

Że tak zacytuję Witję- "Ja tak patrzący nienawiść w sobie potęguję. Bo jak się tak napatrzę i potem w nocy się przyśni -to jej tak nienawidzę -aż strach "xD:cry:xD:cry:
    Dzień dobry

16. Marrylan

xDxD:cry:xD:D No i proszę jak takie patrzenie i potęgowanie się może skończyć, nawet na ślubnym kobiercu xD:D;) Wpadł chłopak po uszy :D Jak nic trzeba się dziś napatrzeć na jakiegoś miłego wojskowego xD;)

agucha31, -mala159- oraz Sookie lubią to.
  17. ania12355

18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Oj no a co tutaj tak cicho?

krasnoludek10, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  19. Sookie

Upał. Wysoka wilgotność powietrza to nawet klikać się nie chce.

20. Marrylan

Hmmm wypić rum na rollecoasterze to dopiero wyzwanie :pxD O zagryzce nie wspomnę ;)
    xD no bo to tak delikatnie Cię te drzwi wołają i proszą "otwórz mnie" :D
    :D Hej Aguś :) Już w domku? Widziałam, że wczasowanie było bardzo udane :D Zazdraszczam świeżej rybki :inlove:Pogoda wytrzymała prawie do końca :)
    U mnie straszyło burza, ale poszła bokiem, ledwo kilka kropelek spadło.

oj tak. Wilgoć, że woda po mnie spływała strumieniem :cry: Walnęłam się na leżak obok kudłatego, bo nawet nie miał siły i ochoty na zabawę.
    Misję zaliczyłam 10 minut przed 14 /szarłat rósł bo wylotek brakowało/ Ta ostatnia to już z górki będzie :)