blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

uzbierają sie, a długa pełnia nie tak często jest więc żal nie wykorzystać ;) xxl te nowe na pewno będą poszukiwane, jak je tylko dopuszczą będą cenne ;) Zamierzam kilka sztuk na zapas też wykupić :) Kałamarnice pracują pełną parą ;)

agucha31, Sookie and -mala159- like this.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Mnie do zrobienia misji starczyło 5 XXL tych nowych(różowych)
    Więcej mi nie potrzeba . Zapasik już jest .
    Kałamarnic mam 16

Marrylan, agucha31 and -mala159- like this.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Misję z drzewkami mam już za sobą ,w tej drugiej została 6 diamentowa do zrobienia. Tzn jeszcze 170 kałamarnic i koniec. Powinnam spokojnie zrobić w tej edycji pełni. Nawet do jutra powinno się uzbierać. 8 drzewek (zwykłych,żadne tam xl czy xxl) i 8 leż kałamarnic. I póki co nie zamierzam dokupywać więcej

Marrylan, agucha31 and -mala159- like this.
  4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    A ja jak zwykle z eventami gdzies tam w polu :(

Sookie and Marrylan like this.
  5. Marrylan

Gratki :) szybko poszło :) ja chcę tych xxl 8 do dendrologicznego no i ze 2-3 na g&t tylko pewnie teraz jednak nie dam rady tyle zgarnąć, ale to nic, następnym razem się dorobi :) Kałamarnic mam 8, na razie styknie, teraz stodołę napełniam :)

Gratki, super się uwinęłaś :) Mi tych 8 kałamarnic myślę na razie starczy, drzewek może ciut więcej zgarnę, lubię xxl to nie odpuszczę kilka musi być :p;)
    Wylotki na wyspie jeszcze muszę zebrać :sleepy: Guarana posiana, jeszcze przed końcem misji zbiór, powinno starczyć.

Najważniejsze to misji przypilnować, ciastkowy jeszcze trochę czasu ma ;) Zawsze coś się zgarnie :)

agucha31 likes this.
  6. agucha31

No i tu niestety największy problem :(

Marrylan likes this.
  7. Marrylan

Ja dosłownie na styk zdąże :sleepy: Nie lubię tych misji zwłaszcza na wyspie, bo nie ma jak podgonić wypadajek. Można w srebrnym i złotym tylko 1 zadania zrobić i całe diamentowe, a w razie czego to itemu będziemy na g&t szukać. Myśle, że takie pozbawione ładunków puszczą ;)

agucha31 likes this.
  8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

otworzyłam dzisiaj 9szt skrzyneczki i ...

całkiem dobrze :),teraz trzeba wystawić piccolaki,mam 4szt chyba jutro wystawie 8)

Sookie, agucha31 and Marrylan like this.
  9. agucha31

Bry
    Ech no zobacze jak z kolejnymi misjami bedzie, Zastanowię sie czy wato ogólnie tam dłubać, no lato jest i weekendy mam zamiar spędzać inaczej a nie w grze
    O no ładnie Gratki

Sookie, -mala159- and Marrylan like this.
  10. Marrylan

Bry :)

Hmmm przydałoby sie na Orlen podjechać :p Bo te hot-dogi co zaczęli robić w jednym ze sklepów obok mnie to raczej kiepskie :oops:
    o całkiem fajnie, gratki Ewa :) Z moich 15 wyskoczyło:

nie jest źle :)

Za to uwiebiam skrzynki kung-fu Tygrysicy. Własnie mi podarowały:

[​IMG] :inlove:

i tym sposobem też mam 4 piccolo w pasku :pMoże postawię wieczorem :)
    To pnącze ogólnie jekies zachwycające nie jest to tragedii nie będzie jak nie będziesz mieć ;) A odpoczynek w realu i wykorzystanie sezonu ważniejsze :)

agucha31 and Sookie like this.
  11. -mala159-

Benia brawo brawo brawo :) :)

rzeczywiście tygrysica sie postarała :D,to ile tych skrzyneczek zachomikowałaś?

Ja jutro wystawie bo nie mam teraz gdzie wystawić a tygrysice otwieram po 4szt,może trzeba przetrzymać 8)

agucha31, Sookie and Marrylan like this.
  12. Marrylan

Dzięki :) Skrzyneczek miałam około 20. Te i skrzynki farta staram się otwierać jak jest minimum 20 kilka szt ;) Chociaż fartowne to akurat dzisiaj mi nic nie dały ciekawego. Za to oddania już lepiej /66 szt/

agucha31, Sookie and -mala159- like this.
  13. agucha31

Ja nie musze jechać mam tuż za rogiem :)
    No to poszłam zobaczyć swoje na 40 szt
    O i właśnie to jest prawda i nie mam zamiaru zamiast wypoczywać to stresować sie zbiorami

U mnie 200 szt

A farta 100

-mala159-, Miśkowo and Marrylan like this.
  14. Marrylan

:D no to masz świętowanie załatwione na miejscu :) Ja mam spory kawałey, bo Orlen mam już praktycznie przy wyjeżdzie z miasta, ale czasem jak moi jadą to mam dostawę do domu :D

pewnie, że tak, będa jeszcze inne eventy i misje :);) A czas letni krótki i trzeba korzystać i ładować baterie ;)

:D:D no super, gratki Aguś :) To będą chyba moje ulubione skrzynki, no na równi z oddania i fartem, chociaz fartowne teraz zastrajkowały. Muszę ich więcej skumulować następnym razem.

też super, 3 fajne kolorowańce do przodu :)

dobrze, że chociaz u Ciebie wyskoczyła :D gratki :)

-mala159- and agucha31 like this.
  15. agucha31

No moge świętować co kawałek bo nie tylko orlen ale i żabki mam koło siebie
    Ta bo późniiej znowu wiele zimnych i ponurych dni
    Dzięki :) no tez lubie te skrzyneczki :)
    Te hodowle mam zakończone ale zwierzaczki przydatne zawsze :)
    No jakas taka biedna samotna ale jest :)

sabcia7 and Marrylan like this.
  16. -mala159-

witam :):)

Aguś superr Ci skrzyneczki fanty dały:D,ja niestety ale nie umię utrzymać tak długo,zaglądam raz w tygodniu i najczęściej wtedy zbieram.

Wystawilam piccolaki,cóż na florenowca jeszcze musze poczekać :( ale jest w sumie dobrze dostałam:parasolkę,uczeń Ingrid,zabawa w wodzie i ......dyniowego :inlove:

Z pełni udało mi sie kupić 2 zagrody i 2x drzewka zwykłe i 2x xxl,czekają w pasku na gt 8),oczywiście obie misje skończone :)

17. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

dzień dobry to znowu ja
    skad wziąc morsa ?:)

18. agucha31

Bry
    Dzięki :) No sa skrzyneczki takie w których ciągle czegoś szukam i tez często otwieram a są takie które sobie czekają i w tyś sie uzbierały :)
    No i tak super. Gratki
    To nowa zagroda TS
    https://board-pl.farmerama.com/threads/zagadkowa-zagroda-piteraq.86531/

19. -mala159-

Aguś jedynie co mam tak dużo to obornik ponad 8700 i ze słodyczami ponad 4500 ;),chyba przestane zaglądać do tych skrzynek 8)

dantic3, Marrylan and agucha31 like this.
  20. agucha31

Ja troche tych itemów z obornikiem pochowałam do paska bo przeciez tego to sie nigdy nie wykorzysta :) a reszte prędzej czy póxniej sie otworzy :) nawet hurtem

dantic3 and Marrylan like this.