blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

ja też xD Ale chłopaków w kiltach co z nimi dziś świętują to bym pooglądała :inlove::music::music:

może kiedyś się zlitują i dadzą otwieranie hurtem, bo tego się zbiera masowe ilości :oops:

wykorzystaj ile sie da.;) Moje uparcie odmówiło współpracy, ale dyniowe i bonus z paska zrobił swoje i pnącze zgarnęłam, a prawa na 94 kroku. To już na piechotę doczłapię 8)

Gratki :) Z bonusem i dyniowym mocno podgonisz :)

agucha31 likes this.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

O to jeszcze :)
    Ta albo jak bedziemy potrzebowały mase narzędzi to bedziemy klikać do upadłego
    O szybka jesteś. Gratki

Marrylan likes this.
  3. Marrylan

coś w tym może być :) wejdzie jakaś nowa fabryczka i jakieś nowe narzędzie potrzebne do jej budowania to będziemy klikać aż się myszka zapali :p;)

no bo całkiem fajnie im się chyba świętuje :D

Dzięki :) Kilka dyniowych z piccolo wyleciało to je chomikuję na takie okazje, zwłaszcza, że paskudne koło się na mnie wypięło -.- A jutro jadę do wielkiego miasta i nie bardzo będzie jak siać ;) Może w biegu na telefonie, ale brakuje niewiele to nawet w sobotę się dokończy :)

agucha31 likes this.
  4. agucha31

Tyle dobrego ze jeszcze mam sporo normalnych skrzynek z narzędziami a tam hurtem sie otwiera
    O widzisz :)
    No u mnie jeszcze daleka droga do mety A za czym sie wybierasz jutro?
    ------------------
    Bry
    No to pogadałam dziś znowu z kołem wykręciłam koło 200 imprezowych i jakieś bonusy wpadły troche podgoniłam wypadalce i dziś pnącze bedzie a reszta juz ile sie zrobi to zrobi na spokojnie

Last edited: Mar 11, 2022
    Marrylan likes this.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na kolorowe skorpiony podobno bedzie potrzeba sporo wentylatorow

Marrylan and agucha31 like this.
  6. agucha31

Na szczęście prócz tych narzędzi to jeszcze skrzynek mam sporo tak wiec coś sie ich uzbiera :)

Marrylan likes this.
  7. Marrylan

Bry :)

No u mnie nie ma sołtysa, ale jakiegoś do świętowania się znajdzie :D
    uff na szczescie te mozna hurtem, bo mam 16 tys jednych 3 tys xl i 2 tys xxxl i xxl razem. :oops:

A z niczym przyjemnym, na biopsji byłam, ale poszło sprawnie. Nic tam groźnego nie było, to mam nadzieje będzie ok :)

:D:D:D no i super, pnącze najważniejsze, reszta ile się da to wyrwiesz :) Ja rano przed wyjazdem skończyłam całość, ale jeszcze sieje na fanty w sklepiku, ale to już na luzie :)

aż poleciałam zobaczyć ile mam. 505 to cos tam zrobi :)

KsiądzxD and agucha31 like this.
  8. agucha31

U mnie też go brak :)
    A no też ma tego od groma i całe szczęście ze można hurtem :)
    Oj współczuje :( fakt nic przyjemnego ale oby było wszystko ok
    Szybko Ci poszło Gratki. Ja nie wiem gdzie dojde ostatnio wychlapała sn i musiałam go poszukać w skrzynkach i w 3 tyś tych narzędzi i nie tylko choć ciut znalazłam ale toche innych fantów też :)
    [​IMG] [​IMG]

Marrylan likes this.
  9. Marrylan

Chyba bym oszalała, jak by mi przyszło te skrzynki po 100 szt otwierać:oops: Narzędzia też powinni zrobić hurtem bo to kompletnie bez sensu tak klikać. Może się kiedyś doczekamy ;)

Na USG powiedzieli, że nic niepokojcego, to czekam spokojnie na wynik. Gorzej się byłodostać do Rzeszowa, PKS nie jeżdzi /tylko jeden jedyny z Jasła/ Pociągi też nie jeżdżą, tylko zastępcze busy, no masakra. Ale jakoś objechałam ;)

dzięki :) wystawiłam 5 piccolo i ts-y zobaczymy co wyskoczy :)
    Całkiem fajne fanty :D A kropelki zielone to na wagę złote są i każdy zapas się przyda :)

agucha31 likes this.
  10. agucha31

Oj oby pomyśleli o tym nie rozumiem ogólnie co to za problem zeby zrobić hurtem
    O matulu faktycznie kiepsko
    I to najważniejsze
    Oby najlepsze skarby :)
    No ja ostatnio zeby na tym mrocznym zrobić wychlapałam :(

Marrylan likes this.
  11. Marrylan

odrobisz pomału. Trochę ze skrzynek trochę z eventów i sie odbuduje :)

2x parasolka w kropki :inlove: 1x nieumarły 1x cylinder iluzjonisty i 1x inwazja robali :D Nie jest źle :D

też kompletnie nie rozumiem czemu tam tylko po 100.:sleepy: Oby sobie o tym przypomnieli i zmienili, bo inaczej na wiek wieków ego nie otworzę :cry:

Bardzo dawno autobusem nie jeździłam i dostałam szoku jak zobaczyłam, że PKS rzeszowski do mnie nie jeździ :eek: Gdzieś czytałam, że się nie mogli dogadać odnśnie sposobu komunikacji czy coś, ale żeby całkiem zlikwidować? :eek:

i tego się trzymam :)

agucha31 likes this.
  12. agucha31

A pewnie ze sie odrobi
    O nawet ładnie Gratki :)
    No chyba ze nas przyciśnie potrzeba narzędzi a inne źródła wyczerpiemy to bedziemy tam klikać aż palec spuchnie
    Ech komunikacja pada chyba u ojej cioci co mieszka poza miastem tez jak coś jeździło normalnie to teraz też tylko szkolny po dzieci i nic więcej bo stwierdzili ze ludzie maja auta i zbyt mało chetnych było na autobusy
    Oj wiem cos o takim pozytywnym trzymaniu sie :)

Marrylan likes this.
  13. Marrylan

Bry :)

Dzięki :D Jestem zadowolona, miśki chyba przymrozki zniechęciły i tym razem nosa nie wychyliły z jaskini :p

takie najlepsze i innego nie przyjmujemy :)

no tragedia jest :oops: Jak na studia dojeżdżałam to był PKS Krosno i Rzeszów, no i inne sporadyczne. Ludzi zawsze masa, tłok. A potem coś sie odwróciło. Krosno splajtowało, rzeszowski jeździł, a teraz to już nic żywcem nie ma. Gdyby nie PKP to by się nie dostał :oops: I fakt dzieci szkolnych i studentów najwięcej, ale kurcze 90% połączeń zlikwidowali :(

taaa wtedy nie będzie wyjścia i trzeba będzie klikać, a polec potem na temblak ;)

KsiądzxD and agucha31 like this.
  14. agucha31

Bry
    I oby jeszcze długo nie wychylały :)
    Od lat innego nie przyjmuje i nie mam zamiaru :)
    Myśle ze PKS przez tych innych przewoźników padło w wiekszych miastach masz mase busów tak jak u mnie bus za busem w różne strony jeździ to na PKS juz mało chętnych tylko właśnie dlaczego tych busów tyle nie ma w mniejszych miastach i przez wioski
    Taki plus ze info o nowym warsztacie czy zagrodzie jest zawsze wcześniej i juz wcześniej wiadome co bedzie potrzebne tak wiec jak coś to sie klikanie na dni rozłoży :)

Marrylan likes this.
  15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to z bonusami mam roślinki na 85 gier, na razie przyblokowały mnie wypadajki. Z prawej strony stoję na kroku 47. Myślę, że jutro odpalę uszlachetnione roślinki żeby wypadajkę uzbierać, bo do jutra powinnam wysiać roślinkę tak żeby na całość starczyło.

Bry:)

agucha31 and Marrylan like this.
  16. Marrylan

U mnie tych innych busów są 2, tyle, że jeden zatrzymuje sie i odjeżdża z drugiego końca miasta a i w Rzeszowie jedzie na podmiejski, ale jak nie będzie wyjścia to nie będzie uproś :sleepy:

o tak, przynajmniej sie człowiek przygotuje za wczasu i podzieli na kilka dni. Prędzej czy później się te narzedzia zużyje :p

ja też i nic nie jest w stanie sprawić, że to zmienię :);)

Szybko Ci poszło, super :D Wypadaj to migiem nastukasz. Ja zrobiłam 203 gry. O dziwo przy tych mi się nie znudziło, mimo, że hurtem robiłam dobre ponad 100. No lubię kości, cóż poradzić :D 2 uparte pokery nie chcą wpaść

jeszcze spróbuję, ale mega uparciuchy i nie wiem czy wylecą. No jakoś bardzo płakać nie będę :p

Last edited: Mar 12, 2022
    agucha31 and bacowa70 like this.
  17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ja obecnie mam 85 gier i krok 48. Z pokerów na razie wpadł ten z 1 i 2. I jeszcze jakiś karet brakuje, bo uparcie nie chca wyjść.

Myślę, że max 200 gier będę potrzebowała na całość. Do jutra powinnam nazbierać na tyle roślinki.

Marrylan and agucha31 like this.
  18. agucha31

Na szczęście na fermie nastukać wypadajki to nie taki problem
    Ech to od Ciebie sie wydostać to jak z końca świata
    O właśnie :) choć miałam chwile zwątpienia jakieś 4 lata temu jak w ciągu jednego roku 2 razy musiałam przez to samo przechodzić
    O jej śmigasz ładnie Gratki Ja jeszcze nawet do 100 nie doszłam w ilości gier ( a poker u mnie ty razem poraz pierwszy bardzo uparty i tylko 1 trafiony
    U mnie tylko ten 1

Marrylan likes this.
  19. Marrylan

xD to akurat te co mi brakują xD:cry:;) To już wiem gdzie zwiały ;)

Jak już badyl będzie to potem z górki, na farmie wypadajki szybko podgonisz :)

taaa teraz to normalnie jak z zapomnianej dziury -.-

ech to też Ci dało w kość w krótkim czasie :oops: Oby teraz wczasy nie były już potrzebne nigdy więcej :)

Dzięki :) Te gierki mogę śmigać hurtem, bo inne to oczopląs zaraz i trzeba przerwę robić. Na pewno jeszcze trafisz kilka :D U mnie te 1 i 2 mega uparte, ale jeszcze dam im szansę :p

agucha31 likes this.
  20. agucha31

No dokładnie tak to wygląda
    Oj tak w sumie juz ich troche było ale tylko 1 rok był taki przeklęty ze 2 razy sie trafiło :(
    No jak sie nie trafi to sie nie trafi trudno płakac nie bede i tak prawa strona ile bedzie to bedzie nawet jak nie dojde do końca to nic nowego bo tego eventu raczej jeszcze nie skończyłam nigdy

Marrylan likes this.