blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.8%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.1%
  6. dopiero teraz ?

28.6%
Multiple votes are allowed.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A to wiadome ze nie tak szybko
    NO też sie ciesze bo nie spodziewałam sie ze tak daleko zajde :)
    O taaaa tu dobra opieka to tylko zdrowieć :)

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Trafiłaś w dychę.:D
    Walentynki miałem zakończone, to wczoraj zrobiłem dzień gospodarczy - od gospody do gospody.:p;)
    xD:cry:xD
    Coś tam naskrobałem, ale łeb mnie jeszcze tak na... napadowe bóle głowy mam:oops:, że nie wiem, czy nic nie pokręciłem.

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ryś, ciśnienie leci, huragan się zbliża, więc i głowa pęka 8)
    Oby nie wiało tak mocno jak ostatnio, bo nie chcę mieć znowu zarwanej nocy :sleepy:

Dobry wietrzne :)

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Rysiu jak już Ci te napadowe bóle głowy miną to powiedz mi co może być przyczyną podwójnego kliknięcia. Czy to jest coś w grze, czy moja myszka do wymiany? Już kilka razy wysłałam pustą sówkę i posiałam nie to co trzeba, w efekcie musiałam kasować pola.

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD porządnie nagospodarzyłeś :p;) A ja tu jeszcze cyferki dla Ciebie mam kolejne ;)

Karnegia była w testach i:

Karnegia z pnączem "Dzień w muzeum I" 21,36
    +woda 17,16
    +woda i nawóz 15,34

Karnegia z dniem w muzeum i bawarskim 20,31
    +woda 16,26
    +woda i nawóz 14,46

Karnegia z muzeum, bawarskim i napojem miłosnym 19,37
    + sam nawóz 17,39
    +sama woda 15,41
    +woda i nawóz 14,07

Karnegia z muzeum, bawarskim, napojem miłosnym i itemem dożynkowym 18,38
    + woda 14,54
    +woda i nawóz 13,24

natomiast Karnegia z muzeum, bawarskim, i itemem dożynkowym pokazuje 19.30

z wodą 15,35
    z wodą i nawozem 14,00

najważniejsze, że pomalutku lepiej i zdrowiejesz :)

tutaj z nami migusiem staniesz na nogi :D;)

taki przyjemny ten event był, nie trzeba było tony zielska. :) Zwykle jeden zbiór mi odpadał, bo nie pilnowałam z zegarkiem, a na spokojnie się zrobił :)

Last edited: Feb 16, 2022
  6. agucha31

A ja dziś z TS na pocieszenie dostałam akacje srebrzystą co mnie najbardziej ucieszyła bo miałam 1 i yggdrasil miałam 2 to tez ucieszył :inlove::D:inlove:
    Teraz tylko oczekiwanie na wynik histopatologiczny no ale wczesniej za każdym razem był ok to i tym razem tak powinno być
    o taaaa dokładnie :D
    No u mnie sporo tych zbiorów odpadło no ale i tak do zagrody sie udało zrobić

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie myszka, dosyć częsta przypadłość.
    Masz jakieś 15 PLN w plecy.
    Dla pewności możesz sprawdzić ją na innym sprzęcie oraz inną podłączyć do Twojego.
    Dla mnie dwuklik jest bardzo pomocny, pod warunkiem, że to ja decyduję o jego użyciu, a nie myszka.;)
    Dzięki.
    Dzisiaj jednak do tego nie siadam.
    Wklepałem dane w notatnik, jutro pogrzebię w kalkulatorze.

8. Marrylan

i takie powinny być eventy, bez stresu i na spokojnie a i w sklepie mozna było wszystko kupić, bo GT ile się chciał można było zdobyć :) Oby Bp już tak zostało i częściej dawało takie eventy :)

i tego się trzymajmy :) Bedzie dobrze, innej opcji nie ma :)
    xD domyślam się ;) na spokojnie zerknij jak głowa wydobrzeje :)

mi już alerty przychodzą i oby wicher mocno nie szalał, bo ostatnio mi krzesłami składanymi strzelało po balkonie :oops: Może nie będzie tak źle :)

xD:D Aga podeślemy BP tą Twoją cudną fotę ozdobnych :p;) Bo coś przysnęli i to już długo z itemami 8)

9. bacowa70

Dziękuję :)
    No widzisz, przecież mogę z Bacą zrobić podmianę. Może jemu akurat przypasuje taki dwuklik.:D

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Aniu czasem słaba bateria tak robi.

11. agucha31

O tak a ostatnio sklep nafaszerowali ale GT mało było do zdobycia
    Do tej pory było zawsze ok to i tym razem nawet inaczej nie myśle :)
    Ja juz kilka godz temu dostałam

12. bacowa70

Dziękuję Aniu :)
    Na razie wymieniłam się z Bacą, dobrze, że mi Ryś podpowiedział. Tyle błędów jest w grze, że w pierwszej kolejności myślę, że to nie może być inna przyczyna.
    Zobaczymy jaki będzie efekt, jak to wina myszki, to może być krzyk.-.-:D

13. Marrylan

:D:D no super wyklucia, gratki :) Takie jedno malutkie drzewko a cieszy :D

i to było mega wkurzające, dali tyle fajnych fantów a GT tyle co kitku napłakał -.- Teraz przynajmniej nie musiało się wybierać tylko kupowało co tylko się chciało kupić :)

też inaczej nie myśle, na pewno tak będzie :)

mi zwykle spóźnione przychodzą, mama dużo wcześniej dostała.;) Niech tylko nie narobi wielkich szkód i sobie szybko idzie :oops:

najlepiej jakby wymyślili taką, co by nam sama zbierała i siała :D;) Ja miałam taką ze zwijanym kablem i ostatnio ten kabel się naderwał i musiałam wyciągnąć taką oryinalną od mojego Lenka /nówka była jeszcze nie używana od nowości/ i jest bezprzewodowa. Zobaczymy jak się będzie sprawować :)

Last edited: Feb 17, 2022
  14. agucha31

Bry
    A no jasne ze cieszy :) Dzieki :)
    Czyli prawie wszystko xD
    Dlatego w miare spokojnie czekam
    No nie wiem jak gdzie indziej ale u mnie nic nie narozrabiał

aweva55 and Marrylan like this.
  15. Marrylan

Bry :)

O to Aguś dzisiaj musisz skakać koło kitku xD;)
    xD no dosłownie xD Na wszystko dało rade uzbierać a potem itemow to już ile się dało bo bez limitu były :) I tak powinno być :)
    u mnie na razie tez jeszcze nie nabroił i oby już się rozmyślił z brojeniem. Na razie w miarę spokojnie jest :)

16. agucha31

Bry
    O widzisz z tego wszystkiego nawet zapomniałam
    O tak
    Oj ale czytałam info ze nie wszędzie było tak dobrze jak u nas :(

17. Marrylan

widziałam zdjęcia :oops: U nas praktycznie bez szwanku było. Niestety w innych miastach szkody bardzo duże :( Niech już to wietrzysko idzie sobie w siną dal :oops:

:D jeszcze zdążysz poświetować :)

Napasłam darmozjady :cry: Ale farma muliła i ledwo posiałam badyl eventowy. Teraz coś lepiej.

18. agucha31

Ech niestety :(
    No on i tak ma często święto :) :)
    Mnie na chwile wywalili :(

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

u mnie w nocy bardzo wiało,miałam kłopoty ze spaniem bo jak tu spać jak leje i taka wichura :(

roslinę już wysiałam a wypadalców tylko troszke brakuje,jutro rano powinno być ponad stan,ale ...ale koło tym razem stanęło na wysokości zadania i dało 100%,troszkę wyjściówek poszło 8),na razie nie biegam z koszykami bo cosik cienko królowa rzuca,poczekam ....może BP odkręci kurek

20. Marrylan

:Dz taką pańcią to pewnie codziennie nawet :);)

ewidentnie jakieś probleny były po starcie eventu. Może nie padło całkiem, ale wariowało. Może już będzie dobrze :)

przy wichurze nie pośpiś, jak się zaraz budzę i już po spaniu :cry: U mnie dość mocno wieje od paru h, nawet siostrze mówiłyśmy, żeby z kudłatym za daleko nie szła bo strach :oops:

o no to super koło się spisało :) gratki :) Ja też poczekam z machaniem tacką. Może potem coś więcej sypnie :p Na razie ciułam koszyczki :)