blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Agusua dobrze Cię znowu widzieć :)
    Cieszę się , że już w domku, teraz odpoczywaj i nabieraj sił :)

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A no jestem, jestem :) oj z tym nabraniem sił to troszkę zejdzie
    NO właśnie jakos tak sama sie obudziłam :) ale ile można drzemać :)
    Dziękuje No z tego powrotu do domu chyba najbardziej sie ciesze Najlepiej sie zdrowieje w domu :)

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

na pewno zejdzie, ale w domu, na swoim, będzie szybciej i wygodniej :)

masz osobistego mruczącego usypiacza, to możesz drzemać do woli :DxD

I jeszcze pielęgniarza podeślemy :p

co byś nie musiała z łóżka za często wstawać :p;)

4. agucha31

Oj tak to prawda :)
    NO ta jeszcze wygrzeje :)
    Benia no to teraz tak szybko nie wyzdrowieje xDxD;) No choc był jeden przystojniak na oddziale w dniu przyjęcia ale tylko w pierwszy dzień :cry:

5. Marrylan

xDxD przetrzymaj go do oporu. W razie czego powiesz, że tu Cię jeszcze pobolewa a to tam jeszcze nie zagoiło a potem rehabiitacja itp ;) O to chociaż pierwszego dnia mogłaś oczy nacieszyć :p;)

6. agucha31

No własnie przy takim to można oj długo zdrowieć xDxD;)
    Oj tak nie dość ze przystojniak to jeszcze mega sympatyczny :D

7. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Aguśke witam i ściskam :D
    Do odpowiedzi na mój temat już się nie podłączam xD ale odżyły wspomnienia, biły po łapkach, że do dzisiaj czuje :cry:xD
    Pozdrawiam was wsystkich serdecznie :*

8. Marrylan

grunt żeby dagldał to sobie można zdrowieć i zdrowieć xD:D

o to takiego to już dożywotnio zatrudnić do opieki :p;)

my wielebnego też ściskamy i coś na przekąskę zostawiamy ;)

9. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

:D:D:D:D:D no i jak tu nie używać religijnych zwrotów? xDxDxDxDxDxD
    B. zapłać :* xD (oczywiście B. czyt. Blazers, więcej zarabia :pxD).

Last edited: Feb 13, 2022
  10. agucha31

Dziękuje :)
    Oj tak :)
    Jestem za :)
    Choć powiem Ci szczerze ze na tym oddziale od większości personelu bije ciepło, podziwiam ich podejście i cierpliwość. Dziś tylko jeden Doktor sie trafił z tych mniej serdecznych i bardziej taki jak to ktos powiedział burakowaty, no ale widocznie taki jest.
    Oni mają styczność z tym codziennie, wiele łez juz widzieli i wiele żalu, ktoś by powiedział ze z czasem można sie przyzwyczaić być bardziej obojętnym ale tej obojętności w tym personelu nie było widać a wręcz przeciwnie dają odczuć ze żaden pacjent nie jest obojętny, biegają na każdy dzwonek, na każde piknięcie maszyny ( co u mnie zdarzyło sie dwukrotnie ) i nie słychać tej pretensji w głosie kto i po co dzwoni.

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    Aga duzo zdrówka zycze :inlove:

12. Marrylan

Bry :)

xDxDxD potrącę Doktorkowi z kopert xD:p;)

po tylu latach jak się ma styczność na codzien to można zobojętnieć. Tym bardziej szacunek dla personelu, ze nie popadli w rutynę i obojętność tylko dają odczuć ze nie jest się samemu, tylko jest ktoś komu zależy i przyjdzie z pomocą.:) Zwłaszcza, ze są tez pacjenci. którzy potrafią dać w kość :oops:

13. agucha31

Bry
    Dziękuje :)
    Oj tak to prawda i najczęściej jest tak ze ktoś kto przeszedł drobny zabieg a pretensje do wszystkich w koło bo on chory i każe skakać koło siebie a kto inny co ledwie sie rusza powie ze sa sobie poradzi i bedzie robić wszystko aby tak właśnie było

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Benia i na dzisiejsze święto.:D

Kumpel do kumpla:
    - Co jest 14 lutego?
    - A masz żonę, czy dziewczynę?
    - Żonę.
    - To jest poniedziałek

15. Marrylan

No dokładnie. Jeden nie będzie chciał sprawiać kłopotu nawet jak sam się ledwo rusza a drugi kaze skakać koło siebie nawet jak nic mu secjalnie nie jest. Dlatego taki serdeczny i dbajacy o pacjentów personel jest najcenniejszy :)

xD no i poświętował xD;)

Chłopak mówi do swojej dziewczyny:
    -Ale będziemy mieli super walentynkowy wieczór! Mam 3 bilety do kina!
    -A po co nam 3
    - Dla Twojej mamy, dla Twojego taty i dla Twojej siostry

Jeszcze 11 gierek i koniec :p Może jutro sie uda, a jak nie to pojutrze rano :)

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zapobiegliwy :)

Ja dzisiaj pierwszy raz piłam kawę z chałwą, no i tak mi średnio smakowała. Zwykle piję kawę gorzką z odrobiną mleczka, a ta była taka ani gorzka, ani słodka.

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór :)

Wlazłam przypadkiem zastanawiając się, czy z okazji walentynek pomyśleliście o Waszych farmerskich zwierzaczkach i zaprosiliście je do oaz miłości korzystając z promocji ;)

Aga, dobrze, że już z nami jesteś :)

18. agucha31

hmm a no taaa, chyba wiem cos o tym xDxD
    Ja tam troche ich zaprosiłam no ale niewiele bo jak zwykle niezbyt chciały skakać xD
    Dzięki. No jakoś kostucha mnie znowu nie dopadła, chyba latem znowu sobie muszę z nią pogadać xD;)
    -------------------
    a gdyby ktoś nie widział to kod mamy :) BEMYVALENTINE22

Last edited: Feb 14, 2022
  19. Marrylan

takiej nie próbowałam. Ja zwykle to mleko z kawą piję ;) Albo latte. No i takich nie słodzę, zresztą teraz nawet herbaty nie słodzę :) Chałwa zwykle słodka to pewnie tą gorycz kawy złamała. Może z ciekawości kiedyś spróbuję :)

20. incasent

incasent Ambasador forum

Też mi się zdarza dolać odrobinkę śmietanki do kawy, ale zdecydowanie preferuję czarną. I od kiedy 20-ścia kilka lat temu postanowiłem zrzucić parę kg. i przestałem słodzić, to teraz nawet z odrobiną cukru, kawy nie jestem w stanie wypić :)
    ------------------------------------
    Olga [jeszcze raz dziękuję] uświadomiła mnie dzisiaj, że czas przygotować się do weekendowej misji hodowlanej - "gady"
    Kameleony, anakondy itd...
    Myślałem [jak zwykle ostatnio źle myślałem], że nie ważne co będziemy wrzucać do hodowli, byle wrzucać....Oczywiście po wymianie "sówek" przeczytałem poradnik i uświadomiłem sobie, że w miniony weekend tylko za "ssaki" dostawałem odznaki ;]
    No więc za radą Olgi wrzuciłem na pola 2 kameleony, dwie anakondy.... i jak zacząłem liczyć czas potrzebny do wyprodukowania odpowiedniej ilości paszy [zwykłej] koszt tej paszy [anakonda na targu jest tańsza niż pasza dla anakondy], to wsiadłem na kombajn i od 18-stej naprodukowałem ponad 60.000 pszenicy... posiedzę jeszcze ze dwie godz. póki mam kombajn, pewnie dobije blisko 100.000 ;]
    Jak "wymienię" to na targu na zwierzynę, to chyba wystarczy do tej misji ;]