blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też lubię PDxD, ale bardziej lubię robić szybko ewenty , a do tego mi potrzebny SN.
    Czyli zdanie na temat farmerskiej współpracy mamy takie samo.:cry:

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2022
  2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Właśnie dlatego staram się skończyć event w dobę, żeby zwolnić pole xD

3. ania12355

Rano koniec ewentu i mogę siać do misjixD

4. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Witam i ja :)
    Gratulacje dla startujących , zwycięzców , obserwatorów i kibicujacych :)
    Takiego finału to się chyba nikt nie spodziewał , przede wszystkim tych grubych miliardów potrzebnych , aby w ogóle zaistnieć ,a już TOP 500 to jakiś kosmos , w kolejnych dożynkach jak sie nie bedzie miało przynajmniej 5 z przodu, to nie ma co sobie głowy zawracać .
    Ja to do dziś nie moge dojśc do siebie , o godzinie 21:45 miałam wrzucone 2,1 mld i chociaż troche w tej stodole jeszcze było , to przy tak galopujących graczach w górę ryzykowałam strasznie , szczególnie ,że u mnie na farmie nie pokazywało na dole ,ile mam wrzucone , wszystko na oko musiałam i dopiero po aktualizacji był stan faktyczny , jak wybiła godzina 22:00 i ta minuta oczekiwania na ostateczny wynik , to sie chyba z 10 lat postarzałam i siwych włosów przybyło na pewno xD

5. ania12355

Końcówka to faktycznie była "jazdą bez trzymanki"xD

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Tak to mniej więcej wyglądało na 7 minut przed finałem - pewna, stabilna, niezagrożona pozycja 499 :D
    Trzeba mieć nerwy ze stali, żeby jeszcze myśleć logicznie i uratować sytuację :)
    Gratulacje Aga raz jeszcze :)

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Bry, obserwowałam to... zwróciłam uwagę właśnie na Agę przy okazji obserwowania orkiszowca który był w pobliżu.... Nerwy ze stali trzeba mieć.. Z resztą Ty Marek też ciśnienie podniosłeś 8)xD:cry::cry:
    Agula gratuluję pozycji i odwagi ;)

8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

zwykłe ważki w koszyczku na baha spokojnie kupi ile dusza zapragnie :D Pomarańczowe zresztą też, tylko to już florki ;)

Aga gratki :D nerwy ze stali to mało powiedziane ;) Ogromnie się cieszę, ze się udało. :) Przypomina mi sie moja sytuacja sprzed 2 lat xD Do ostatniej sekundy wtedy wrzucałam, a jeszcze z tabletu i tylko sie modliłam, żeby już był koniec xD;)

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Ale najważniejsze, że na czterech łapach wylądowaliśmy xD

10. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

dziękuję Ania , emocje siegały zenitu , 7 minut do konca ,a Marek mi tu jeszcze pisze na komunikatorze , wrzucaj Aga co tam jeszcze masz , bo ja tu zaraz długopis pogryzę , jak sie zaczełam smiac to juz nie wiedziałam nawet co wrzucam
    2 lata temu też dałaś czadu , idealnie sie wstrzeliłaś z niesamowitą precyzją w samą koncówke

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Cudnie :inlove:
    I do pięknej Katedry Nyskiej już niedaleko :)

Goście w ostatniej chwili zmienili termin wizyty i dopiero pakują walizki, więc spokojnie mógł wielebny wstąpić z wizytą kolędową :);)
    -----------
    Po dożynkach emocje opadają,
    Marka też obserwowałam, ale coś mi mówiło, że tradycja wygra ;) (u mnie też wygrała, tylko trochę wcześniej, nie mam tak stalowych nerwów, żeby czekać do końca xD)
    Nasz doktor też mi sporo emocji dostarczył, bałam się, że zostanie z kosami na dole.
    Jednego Rysia brakło w Topie, a drugi miał spektakularne wejście :D
    Dużo się działo, a tu już trzeba zbierać siły na kolejne :cry:xD

Bry

12. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Orkiszowiec przeznaczył na ostatnią wrzutkę 0,5 mld w szarłacie + jakieś drobne.
    Pożałował kilku wysokich kolorowańców, które kisił w stodole, to teraz ma za swoje :)

13. Marrylan

Bry :)

​
    To był łabędzi śpiew :D W najśmielszych marzeniach nie przypuszczałam, ze się to tak idealnie wstrzeli xD Ale nerwy miałam juz na postronkach :oops:;)

Działo się, oj działo. Doktorek długo się nie podrywał, też już stresa miałam. Ale podobno zatarł siewnik na szarłacie :p;)

niewiele bardzo zabrakło, ale następnym razem będzie jeszcze wyżej :);)

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ech no i znowu ten real, dopiero rozsiewam eventówke :( Wczoraj jak rano weszłam na ferme tak dopiero znowu dziś :cry:

Marrylan, krasnoludek10 oraz Sookie lubią to.
  15. Marrylan

Dobrze, że choć na chwilkę wypuścił. :) Ja wczoraj z poślizgiem ta 2h zaczęłam, teraz coś tam posiałam, ale jeszcze nic nie oddawałam do zadań ;)

Nieśmiały chłopak codziennie odwiedzał dziewczynę. Ich każda randka wyglądała tak samo: trzymając się za ręce siedzieli na kanapie i oglądali program telewizyjny do samego końca, a potem chłopak wychodził. Wreszcie pewnego wieczoru przemówił:
    - Już od dłuższego czasu chciałem się Ciebie o coś zapytać.
    - Słucham! - mówi pełna nadziei dziewczyna.
    - Kiedy wreszcie zdecydujecie się tak przerobić antenę, żeby można było oglądać również Animal Planet?

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2022
    krasnoludek10, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  16. agucha31

A no jakos puscił ale poślizg u mnie az do dnia dzisiejszego był :( i teraz dopiero pierwszy raz zbierałam to co na rozsiew posiałam

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

Siej na spokojnie, tam aż tak strasznie dużo tego zielska nie trzeba, a jak coś to deczko można podgonić.

Straszne wichrzysko duje :oops: Dzisiaj kolega z działu oczyszczania miasta powiedział, żebym jak będe szła do domu zabrała ze sobą torbę baterii /takich zużytych do utylizacji/ bo mnie z mostu zwieje :p Przyznam, że ciężkie prawie tak samo jak cegłówka 8);)

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  18. agucha31

Ech przy moim realu to nawet niewiele może być zbyt wiele :(
    Hahaha. No skąd ja to znam, to ostrzeżenie zeby cegłówki w kieszeni mieć xD

Marrylan i krasnoludek10 lubią to.
  19. Marrylan

ech z tym przebrzydłym złodziejaszkiem nie wygrasz, ale trzymam żeby sie udało jak najwięcej wyrwać ;)

xD taaa troskliwi koledzy nawet takie konkretne R20 przytargali, żebym tyko bezpiecznie do domu dotarła :pxD Na nich zawsze można liczyć 8)xD:music:

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2022
    krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  20. agucha31

Zobaczymy ile zbiorów uda sie zrobić
    xDxD No widzisz jak dbają o Ciebie :D

Marrylan i krasnoludek10 lubią to.