blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Ciekawe czy to wszystko ruszy jutro? xD czy o 14 pocałujemy klamkę :p
    albo będą opóźnienia i błędy i każdy zaraz tu będzie pisał w złościach.. kocham :inlove:xD

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

jeśli to jutro nie odpali to ja przewiduję zbiorowy lincz na BP xD8) A forum aż zapłonie od tych gorących wyrazów... miłości xD Oby odpaliło bez niespodzianek, chociaż ma być jeszcze hodowlany i Rezno wiec, kto wie. O 14 sie przekonamy :p;)

o widzisz poszłam zerknąć:) na pewno się na troche rośliny skuszę :) Zawsze to już będzie rosło więcej na poletku. Ewa będę mocno trzymać, żebyś jak najwięcej zgarnęła :) Szarłat też mam w odwodzie w razie czarnej godziny i 34 tyś sn to by coś dorobił jak by trzeba było. Zobaczymy w praniu.. znaczy w worze xD;)

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oby jednak wyszło dobrze :) Myśle ze spokojnie dasz rade na te 500
    Też sie tego właśnie obawiam
    Oj bedzie sie wtedy działo
    Hmmm tylko wiesz ile teorii spiskowych by sie pojawiło, ze to pewnie ostatnie dożynki ze dlaczego BP milczy jak pewnie kolejnych nie bedzie itd

4. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Dobrze, że renzo ma fajne nagrody, będzie trzeba trochę pograć :D

5. Marrylan

Bry :)

nawet nie chcę myśleć jaki raban by był. Czekamy na godzinę 0 i oby ruszyło bez niespodzianek :)

xD widziała byś ile by ludzi powróciło na te dożynki ;) Ale serio coś by w tym było, bo człowiek nie zna dnia ni godziny, kiedy BP coś strzeli do głowy. A chociaż raz to koniecznie trzeba wrzucić do wora ;)

teorii by było co najmnie tle ile userów:p. A to że to na bank ostatnie, że BP tak specjalnie popsuło i opóźniło, bo potem powiedzą, że całkiem się zepsuło i nie da rady wcale odpalić itd. ;) Ale mam nadzieję, że trochę ich jeszcze będzie :)

o tak :D nagrody zacne, jajko koniecznie do zgarnięcia a reszta też niczego sobie :) Trzeba będzie trochę pomachać młotem i postrzelać do balonów :D

6. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Ach to czekanie.. :p ale najazd forum, loginy.. :D Ja w renzo gram tylko w kotka, inne co bym nie robił zostaje z niczym. Kotek szybko nabija ;)
    edit: pierwszy raz w grze (poważnie xD) naszykowałem się w oazie miłości. Straszne mnie drażnił ten smoczek, miałem codzienne ciągoty, żeby tam wejść i zebrać :p

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2022
    krasnoludek10, nuka20 oraz agucha31 lubią to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja własnie sie zastanawiam czy jajo zgarnąć czy Piccolo,bo chyba mam 1250 i 84 wejściówki,oby tylko nie zacinało 8)

a teraz pytanie,bedziecie siać na dużych czy małych polach eventówke ?

8. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

A ta eventówka to na specjalnym polu, bez dopalaczy? To na dużych i tylko jak zostanie miejsca to na małych?

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  9. -mala159-

tia na polu specjalnej troski :(,czyli duże i reszte średnie i małe ;)

agucha31, Marrylan oraz KsiądzxD lubią to.
  10. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Dokładnie :) dziewczyny może się zaraz zjawia i potwierdzą :p
    kombajn za pół ceny kupiony, teraz prosze resztę eventów xD za 10 minut się zacznie, albo nie? xD
    a jak się zacznie to o 14:30 pierwsze ukończenia eventów o szopach..xD ciekawe kto pierwszy? :sleepy:xD

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  11. Marrylan

dokładnie, dałam duże a gdzie zostało to średni i małe ;) wylotki i tak się na farmie i wyspie zrobi :)

xD no nawet odpaliło :p za szopy się zaraz biorę :D

agucha31 i KsiądzxD lubią to.
  12. -mala159-

eventówka posiana(wszystkie zwierzaki w eventówce oddane i zgarniete zielsko),2 koła juz zrobione w szopach i teraz zostało renzo i ....co wybrać 8)

agucha31, Marrylan oraz KsiądzxD lubią to.
  13. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

miałaś drzewa i uprawy? bo ja same uprawy i nie mam porównania z czego lepiej? :)
    jeszcze nie dotarłem do szopów i do renzo, nie wiem ile mam szans, ale plan na jajo, pico i drzewo xxl :)

agucha31 lubi to.
  14. -mala159-

ja miałam drzewa wszedzie i na głownej szarłat,cynamonu wyleciało 456

agucha31, KsiądzxD oraz Marrylan lubią to.
  15. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Ja póki co Baha, uprawy równe 108 na głownej gryka dojrzewa bo troche zaspałem wczoraj i gryka bo uszlachetniam :p
    edit: u was też f5 gorący? :cry:

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2022
    nuka20, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  16. Marrylan

ja akurat skromnie bo szopy hoduje, dopiero posiałam szarłat. A na baha papugowce z wodospadów i sandały na połowie deszczowego dały 166 ;)

w szopach mi ostatnie zadanie zostało, zaraz odznaki ssaków wylecą z oaz i koniec :p W renzo zagrnę jajo i piccolo no i może drzewko xxl :)

nuka20 i KsiądzxD lubią to.
  17. -mala159-

szopy skończone :),na głównej sieje szarłat bo kurna koło zgupiało i dało 100% i +1 ,wiec trza to wykorzystać ;)

Marrylan i KsiądzxD lubią to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Posiłkowany poradnikami kończę szopy, ale samo f5 nie pokazało ikonki, tak jak wspominali adminy, trzeba było zamknąc i otworzyć grę na nowo :p między czasie kot bije młotkiem, ale też widać, że przykręcony, kiedyś na te ustawienia to było minimum 9700 a teraz środeczek i ledwo 9000 pkt :eek:

nuka20 i Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

szopy skończyłam właśnie :) Pnącze załadowane i czeka na rano :p Młotek sie od unity wypaczył, kiedyś śmigało prawie zawsze 20 pkt a teraz 15 to jest dobrze :sleepy: Ale jajo już zgarnęłam :D Teraz przerwa, bo mm pczopląs i potwm piccolo :)

gratki :D ja może jutro rao coś zakręce tak żeby jak cos zebrać szarłat z bonusem, a jak dobrze sypnie to sn pójdzie w ruch ;)

KsiądzxD i -mala159- lubią to.
  20. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Gratki dla Was i dla Mnie xD
    Dokładnie te 15 to teraz miód, zaczynałem od zera bo mimo czasu ostatnio, nie chciało mi się i nie wierzyłem już w lepsze nagrody i już mi niedobrze się robi :wuerg:;)

agucha31 i Marrylan lubią to.