blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mamy zakaz handlu w niedziele, tu mógłby być zakaz ewentów w weekendy.
    xD:cry:xD
    G&T zwieńczy koniec roku.
    Po 10 latach przyjemnego farmerowania na Flashu i rocznej męce na gniocie jakim jest Unity (opinia czysto subiektywna), marzy mi się wolna amerykanka w G&T.8)
    Mogliby raz w roku puszczać wszystko.:p

Last edited: Dec 6, 2021
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

O tak choć ten jeden raz w roku z koncem roku byłoby fajnie

Marrylan and hlnrys like this.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam ponad 18tys gwiazdek. Niebo nad farmą coraz jaśniejsze....
    I pytanko- macie już postanowienia na przyszły rok?
    Mój plan- wrócić do jogi i medytacji... Chyba od początków pandemii przestałam:oops:

Last edited: Dec 6, 2021
  4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

ja mam nieco ponad 19 tyś. Gwiazdek na niebie aż ęsto. Przydały by sie jakieś porządne runy na drzewie madrosci :)
    Poztanowienie mam.. zacząć chodzić na basen /który mam dosłownie pod nosem, po drugiej stronie ulicy/ Bo jakos nawet z karnetem z pracy nie mogłam się zmóc :oops:

:inlove::inlove::inlove::music::music: ja ja o takim czymś marzę. Od dawna śnię, żeby choć jedno G&T w roku było wolną amerykanką :music: Oby w BP ktoś nas w końcy wysłuchał ;)

xDxD no co, na twardym się nie położy, musi sprawdzić xD:cry:xD;)
    ja też. Człowiek wyczekiwał tych eventów z zapartym tchem i to było coś. A w przerwach robiło się misje i hodowało co się chciało :) A teraz przerwa jest jak im coś padnie 8) Ale może kiedys będą sami robić większe przerwy między eventami ;)

Sookie, agucha31 and hlnrys like this.
  5. agucha31

Ja bez postanowień noworocznych Jak mam coś sobie postanowić to nie tylko w tym czasie :)
    xD Nie a wyjścia i tak usi na kostki sie połozyć bo leżąc na plecach to żeberka sie odznaczają u nie na brzuchu xD a oże ubija bo ysli ze te żeberka przesunie xDxD
    Taaa i wtedy taki event cieszył

Sookie, Marrylan and hlnrys like this.
  6. Marrylan

xD on maca gdzie najbardziej miękko i tam się walnie :p

o tak :D radocha była jak nie wiem :) nie patrzyło się nawet na nagrody, tylko żeby event był ;)

[​IMG] ;)

Sookie and agucha31 like this.
  7. agucha31

Na te 2 pagórki? ech no ich tez prawie nie ma xDxD
    NO i gdzie te dawne czasy? :cry:
    A bo to był jeden z tych listów wykorzystanych podczas posiedzenia ;)

Sookie, Marrylan and hlnrys like this.
  8. Marrylan

xD:cry:xD ale wiesz, kitku giętki, moze robić za pewną część garderoby bieliźnianej xD taka akurat na zime :p:pxD

oj tęsknię za nimi tęsknie :cry: pamiętam jak dziś jak zaczynałam grę z jednym kurnikiem xD:D

no i wpadł Mikołaj, ciężko się będzie wymigać ;) Mógł chociaż przeczytać na tym posiedzeniu najpierw :p Ale może to była nagląca sprawa i nie zdążył ;)

Sookie and agucha31 like this.
  9. agucha31

xDxD oj a potrafi grzać i to jak xDxD
    Ta i kury sp sie karmiło a sałate podlewało wszystkim czym tylko można zeby szybko zebrać xD
    No bo sie biedny spieszył xD

Sookie and hlnrys like this.
  10. Marrylan

Bry :)

strasznie przycisnęło go i nie zdążył xD

taaa, termoforek jak żaden inny :) i nie trzeba ciepłych reform ani kalesonów ani górnej garderoby :D:p

:D o tak, a całkiem niedawno przy jakims evencie na baha podlałam z rozpędu trzcinę cukrową m sn :p bo mi się kliknęła zamiast badyla eventowego xD i mi było szkoda, a wtedy się nie patrzyło xD

agucha31 likes this.
  11. czechu79

czechu79 Generał forum

Nad moją świeci od dawien dawna 8 :p

Ja tam nic nie postanawiam ,bo i tak nici z tego xDxDxD

12. agucha31

Bry
    No ta jeszcze by mu to i owo rozsadziło i co wtedy? xD;)
    Oj czasami az za bardzo grzeje i nijak go odsunoc bo co próbuje to i tak układa sie ponownie
    Oj też zdarzyło mi sie nieraz takie gafy popełnić i teraz jak to sie zdarzy to jest sie złym a wtedy tylko sie szukało gdzie jest sn i sie lało na wszystko
    Bo to postanowienie u wielu osób jest zeby sobie postanowić to i owo a jak nie wyjdzie to a może w przyszłym roku i tak ten przyszły nadejśc nie może jakos bo ciągle jest no dobra nie wyszło to może w przyszłym

czechu79 and Marrylan like this.
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To postanów, że nic nie postanawiasz, a skoro z Twoich postanowień nici, to wtedy coś powinno wyjść.o_O
    Sam się zamotałem.:oops:
    xD:cry:xD

14. Marrylan

xD:cry:xD tron by w drobny mak poszedł a szkoda by było :cry::p;)

farma bez gaf, to nie farma ;) Jakąś musowo trzeba popełnić ;) Ale wtedy to się nie ptrzyło tylko lało się na pole czym się da :p;)

no i potem się już gotowe, tylko się rok zmienia :pxD;)

xD:cry::cry:coś w tym jest. Przekornie postanowi i przekornie coś wyjdzie. Chyba że postanowienia sa cwane i wykminią, że było postanowione przekornie i wtedy przekornie na przekór nici będą o_OxD:cry:xD

czechu79, agucha31 and hlnrys like this.
  15. agucha31

xD no ta bo gdzie później kolejne posiedzenia xDxD
    O to prawda i to niejednokrotnie
    Oj ale teraz chociaz jest co wspominać te początki były najlepsze.A jak sie dbało o te kurki i krówki :) a jak sałata rosła to aby tylko deszcz nie spadł zaraz bo poletko jakieś zaleje i bedzie strata
    NO ale zobacz przeważnie jak ktoś ma postanowienie to mówi ze od nowego roku a nie ze od nowego roku tego czy tego np od 2022 tylko ze od nowego roku, no a kto powiedział o który nowy rok chodzi? xDxD

Marrylan, czechu79 and hlnrys like this.
  16. Marrylan

xDxDbo to jest plan długofalowy, na dekady xD:cry:xD

ja coś tam postanawiam, a potem tylko co roku zaglądam i ... o to było to, no to za rok się za to wezmę :p:pxD;)

ten deszcz to by horror farmerski nawet na tą sałatę kupkę trzeba był dać bo ona chroniła przed zalaniem :) a kurki i krówki i świnki były wuchuchane i zadbane, każda zagroda była cenna :) Są z tych czasów piękne wspomnienia :)

No dzisiaj ciachnęli mnie 3 raz, co by moja linia z Billem śmigała dalej jak pośpieszne pendolino. Coś czuję, że w nocy czeka nas długa rozmowa o Windowsie xD:cry:xD;)

agucha31 likes this.
  17. agucha31

No taaa i pewnie kiedyś sie uda go zrealizować a w który to bedzie roku no co za różnica ;)xD
    Oj tak tak naprawdę z osobami co zostały z tamtych czasów to książke można napisać na samych wspomnieniach jak to było ale nie tylko na fermie ale i stare forum jak tętniło życiem, człowiek wieczorem kilkanaście razy sie żegnał a jeszcze gdzieś ktoś coś odpisał no to tez jeszcze sie odpisało i tak do późnych godzin nocnych. Oj często w nocy sie szło spać a rano wstawało i oczy na zapałki xD

Marrylan likes this.
  18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Marrylan and agucha31 like this.
  19. Marrylan

oj tak xD posty miały prędkość światła. Człowiek na sekundę odszedł i było z 10 stron nowych xD Aż się łezka w oku kręci jak sobie człowiek przypomni :)

no dokładnie ;) parę lat w tą czy w tamtą nie robi różnicy xD:p

Wieża kontrolna, lotnisko i nagle słychać niezbyt trzeźwy głos:
    - Halo! Wieża kontrolna? Proszę przygotować pas, będę lądował.
    - A czy mógłbym rozmawiać z kapitanem? - prosi dyżurny na wieży. - Kapitan nie może się podnieść, nie da rady, potwornie ubzdryngolony.
    - A z drugim pilotem?
    - Nie, nie, ten jest strasznie zajęty ze stewardessą.
    - No dobrze, to może przynajmniej mechanika mógłbym prosić?
    - Oj, nie, nie. Ten to w ogóle popłynął z nawigatorem.
    - No dobrze. A z kim ja rozmawiam?
    - Jak to, z automatycznym pilotem.

KsiądzxD, agucha31 and hlnrys like this.
  20. agucha31

Ta i te ciągłe no dobra ja juz ide spać i dobranoc i tak jakieś kilkanaście razy bo ciągle nie szło odejść, człowiek sie nie obejrzał a tu noc i sie zastanawiał czy warto isc spac bo niebawem juz trzeba wstawać
    Taaa pare czy kilkanaście no co za różnica? xD
    NO prosze nawet jego spili xDxD

Marrylan likes this.