blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Po raz kolejny zrobili z nas..
    No świetne święta ;)
    Brawo :)
    Biere się, daj mi minutkę xD

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

O jaka ładna focia xDxD;)
    Dzięki :)

KsiądzxD and Marrylan like this.
  3. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Jako farmerski ekspert od wodociągów możesz pokazać, jak to się robi fachowo :D

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

poszło :p:p;)

i super :) gratki :DNajważniejsze zgarnięte :) teraz wyrwij ile sie da ;)

:D no na nią zawsze mogę liczyć :) a prawdziwe cuda robi na szydełku :inlove: A jakie pisanki potrafi :inlove:

u mnie dziś też mokro i deszcz. Ze śniegu już nawet jeden płatek nie został.
    zwłaszcza jedno :p nareszcie sobie można porządnie ulżyć xD;)

agucha31, -norbijas- and KsiądzxD like this.
  5. agucha31

Dzięki, no coś tam jeszcze dłubie :)
    O widzisz, to teraz na ciepłe skarpety pora :) Choć przyznam ze i tak nosze tylko te max do kostki nawet w zime
    Pewnie niebawem u Ciebie bedzie bo ja to pewnie jak co roku sobie poczekam

KsiądzxD and Marrylan like this.
  6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

Jest szansa na zrobienie całego eventu. Stoje aktualnie na 97 kroku.
    Co do neonków załadowałam oazy za 1SP, ale trochę brakło, zresztą nie mam chomików i rekinów. W weekend dokończę, zostały 4 kroki

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak zwykle przepraszam za niezapowiedzianą wizytę;)
    Ja również skończę na BB, czyli skończę w weekend (bardziej prawdopodobne są sobota wieczór lub rano, bo jadę do babci oraz cała niedziela).

Miłego dnia wszystkim i do widzenia:)

KsiądzxD and agucha31 like this.
  8. Marrylan

Bry :)

no i super :D gratki :) chomików też miałam mało, ale jakimś cudem starczyło. Teraz odrabiam straty :p

ja wprawdzie mam 2 pary takich do kolana, ale też wolę krótsze, takie za kostkę max, ale muszą być ciepłe :)

też jeszcze badyl posiałam, bo z oaz kubków nawyskakiwało to coś jeszcze porzucam ;)

ja bliżej gór to czasem przyłazi ;) Wy tam morskie klimaty to widać nie chce tam być :);)

KsiądzxD and agucha31 like this.
  9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to udało się...cała prawa strona zrobiona. Skrzynki piccolo wystawione

KsiądzxD, agucha31 and -mala159- like this.
  10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

z 2 ostatnich Piccolo:parasolka i nie mogło być inaczej :kumpel niedziwedz :(

z TS na farmie same żółciaki i xl :(,na wyspie odrobine lepiej :pomarańcze:żyrafy,manty,ważki,masło pomaranczowe,teraz wystawiłam na basce drzewka a gdzie te wyraki i kukawki 8),ja sie pytam gdzie? :cry:

11. karla170480

karla170480 Ambasador forum

to ja te pomarańczowe manty chętnie przygarnę od Ciebie w czasie G&T w zamian za kukawki;)

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

spoko :)

13. Marrylan

gratki parasolki :) te miśki to już spać dawno powinny, nie wiem co one w skrzyniach jeszcze robią :sleepy:;)

pomarańcze wyspowe są fajne, przydają się :) oby z drzewek coś fajnego wyskoczyło :)

Ja ostatnie rzuty kosćmi robie ;)

14. agucha31

Bry
    No i super, gratki. U mnie do całości daleko niestety zostało ale coś tam wyskubałam a z 3 piccolo wielozadaniowiec, bajkowe zródło i cylinder
    U mnie to do kostki max :)
    No do mety nie dotarłam ale cos tam wyszarpałam :) ważne ze lewa cała zrobiona
    Ta u nas jak potrzebny deszcz to go nie ma a jak znowu w ty roku padał to tak ze ludzi pozalewało:oops: a jak pora na śnieg to też nigdy go nie ma no chyba ze dron z Macka rozsypie xD;)
    No choć ta parasolka cieszy :)
    No właśnie może właśnie ta spać poszły a ze skrzynie rozbijamy to i je budzimy

15. Marrylan

Ni i super :) pnącza najważniejsze i cieszę się, ze się udało :) ja na końcówce jakieś ts jeszcze zgarnęłam wyspowe ;)

xD taaa, a BP powinno im jakść miłą ciepłą jaskinię znaleźć, a nie nasze skrzynki ;)

pamiętam tą powódź :oops: całe ulice w wodzie :oops: oby już padał z umiarem.
    xD dobrze, że ten dron czasem przeleci i sypnie, bo tak zima bez ściegu całkiem to już nie to ;)

do kostki lubię w lecie :) w zimie takie ciut dłuższe, ale też nie za wiele ;)

dantic3, krasnoludek10 and agucha31 like this.
  16. agucha31

No ja za TS zgarnełam skrzyneczki piccolo i jakies 2 ts zagrodowe i 2 drzewkowe :) czyli i tak nie tak zle przy moim realu :)
    O tak własnie
    Oj niestety skutki tych dni do dziś niektórzy odrabiają bo po stracie wszystkiego nie łatwo sie podnieść :(
    Oj ten dron to rozwalił nas tutaj po całości Jaka reklama w tv ze w Szczecinie dron śnieg rozsypuje xDxD
    Ja to taka dziwaczna jestem ze marznę a i na 4 literach sznurki i skarpetki do kostek

dantic3, krasnoludek10 and Marrylan like this.
  17. Marrylan

Bry :)

gorąca dziewczyna jesteś :D:D;)

niestety :( nawet i kilka lat może zająć odzyskanie tego co się straciło :cry:

xDxDxD No w całej Polsce nie ma takiego drugiego miasta z dronowym śniegiem. Mac Was lubi :DxD:) Jeszcze by sypnął z tego drona jakimś burgerem i by było już całkiem git :D

całkiem dobrze :) Niech teraz z tych skrzyneczek coś fajnego wyskoczy :)

Last edited: Dec 3, 2021
  18. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no i Beniu wykrakałaś :Dmam go wreszcie :D
    dzień dobry :)

agucha31, krasnoludek10 and Marrylan like this.
  19. Marrylan

:D:D:D ale się cieszę :D:music::inlove: Wielkie gratki Danusiu, należał Ci się :D Postaw na honorowym miejscu ;)

agucha31, krasnoludek10 and dantic3 like this.
  20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dziekuje :inlove: tyle lat czekania :Dopłacało sie całe kosci zrobic w jednej skrzynce był i to w tej ostatniej :D jest na razie tam gdzie sie wykluł ale na pewno swoje honorowe miejsce bedzie miał :D