blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Też mi się tak wydaje. No ale przynajmniej te ulepszenia będą w tym roku:p
    Jest i enigmatyczny kalendarz na grudzień. Ciekawe ile wydarzeń się odbędziexD:cry:
    I kiedy

Last edited: Nov 29, 2021
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry wieczorowe
    xDxD Dobre
    O nawet sie postarali
    Mi ostatnio dosłownie kilka kręcen jedna po drugiej wpadały :cry:
    U mnie dość zimno ale ani płatka nie widziałam
    A dlaczego bez skarpet tym razem? no co najmniej choć te 2 powinny być ;) zima i zimno w giry bedzie bez skarpet ;)
    O tak :D

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

mmm jak by w niej był jeszcze florkwiec gwarantowany, to by był ideał :music::music::inlove:;)

i to jeden plus tego padu :p tak to byśmy czekali na silos nie wiedzieć ile 8);)

xDxD tego nie wie chyba nawet samo BP xD:cry:xD ech, ale widzę pełno misji - dzienne, weekendowe trzeba będzie pilnować :oops:

xDxDxD no ja nie wiem jak oni mogli w zimie nas bez skarpet puścić :cry: założe się, że Zośka im nie tylko skarpety ale i kalesony już dawno dostarczyła a się nie podzielili :cry::cry:;)

u mnie takie ogromne leciały, ale na plusie było to migiem stopniało. Ale ma jeszcze sypać ponoć :)

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

5. Marrylan

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Piccolo mnie nie lubi,wylazło tym razem .... uczen Ingrid to juz czwarta sztuka,jakaś masakra :cry::cry:,nie powiem SP sie przyda ale chociaz ,zeby 1 dyniowy wpadł to nie 8),za chwile załaduje oazy na full z chomikami i rekinami za 1SP to odrobine zaoszczędze ;)

bry :)

7. Marrylan

o widzisz, jeszcze zdążyłam też załadować :D No to czekają na jutro :) Szkoda, ze dyńka Ci nie wyleciała :(, może następnym razem się poprawią ;)

8. agucha31

Bry
    :inlove: ooo tak, tak
    No też wlaśnie nie wiem ;)xD
    Nim u mnie bedzie sypac to wam juz zbrzydnie bo z 10 razy bedzie
    Ech ze skrzynki też jeszcze go nie miałam :cry:

krasnoludek10 and Marrylan like this.
  9. Marrylan

ech no to Ci faktycznie kumulacje strzelili :eek: mi się 2 razy florkowiec trafił z nich, raz na samym początku jak tylko weszły i później po dłuższym czasie jeden. Ale kwieciste, chomicze czasem wyskoczą, natomiast nawet bardziej niż misiek, kijki i spółka, kocha mnie wieczne poszukiwanie skarbów, nie ma partii z której by nie wyskoczyło :p

neonka jutro pewnie zrobię, jak nie zapomnę ;) Ale to tak szybko można pyknąć, że nie trzeba się śpieszyć :)

xD no coś w tym jest, bo właśnie tak nasypało, ze biało wszędzie mam :p Ale czekaj i tam do Was też przyjdzie ;)

no a tu jeszcze takie świeto dzisiaj :cry::cry::cry:xD;)

krasnoludek10 likes this.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie smutaj. Mnie tak samo kocha. Szkoda słow.
    Same kijki , kumple. Mam tego tyle ,ze spokojnie w hokeja moga grać.
    Florenowiec , dyniowy prezent ,świeto świateł, kwieciste, itd.pozostaja w marzeniach. Raz nieumarły się trafił.
    Takie to moje konto ma szczęscie w losowości.

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na chwile obecna z skrzynek to mam na farmie 3x genialny 1x tanczacy,2x zabawa w wodzie oraz 1x swieto swiatel...i nie mam nic przeciwko temu by ilosc tych itemow byla juz na stale....;):)

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nuka20 ania12355 nie jesteście same ;)do mnie tez trafia same dziadostwo o florenowcu juz nawet nie marze :p:oops:

13. Marrylan

genialnego lubię :inlove: chwilę temu 2 się trafiły :) światła też super, ale tych już dawno nie widziałam, omijają mnie. Też bym się nie obraziła za wiekszą ilość takich ;)

ech normalnie kocham tą losowość :sleepy: mogli by ciut podkręcić, bo człowiek się musi nieźle namęczyć żeby jakąś tą skrzynkę zdobyć. Mam nadzieję, że u Was się poprawią :)

nuka20, agucha31 and krasnoludek10 like this.
  14. agucha31

Taaa a u mnie deszcz ale ani płatka śniegu :sleepy:
    Taaa trzeba chyba na szydełku albo drutach sobie wydziargać xD;)

Marrylan and krasnoludek10 like this.
  15. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

agucha31, Marrylan and krasnoludek10 like this.
  16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Hmm...myśle czy dam radę w całości zrobić ten event. Event kończy się jutro o 22. Obecnie stoję na 87 kroku, dzisiaj jeszcze z 2 zbiory i jutro 2 zbiory. Event musze o 12 zakończyć, bo z tela na i tak nie porzucam kośćmi. Koło nie daje bonusów. I albo się uda, albo stanę gdzieś na 95 kroku.

Bry:)

agucha31 and Marrylan like this.
  17. Marrylan

Bry :)

to teraz jakiś zloty wychodek i można baki puszczać xDxD;)
    rano dziś nawet już śladu nie było, stopiło wszystko ale za ciepło jest na śnieg ;)

dokładnie xD na szczęście moja ciocia świetnie na drutach i szydełku dzierga xD

jesteś blisko, może akurat się uda, trzymam kciuki :)

o i to jak ;) widzę ze ktoś tam przy kanalizacji majstrował xD:p;)

MOD_Zgredek*, agucha31 and -mala159- like this.
  18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

wreszcie dobrnęłam do końca prawej strony,potrzebowałam 205 gier,srednia 122,masakra z tym Borstym,nie wyskoczył poker z 6 :(,jutro wystawiam TS i 2 ostatnie Piccolo i zobaczymy co wylezie 8)

agucha31, KsiądzxD and Marrylan like this.
  19. Marrylan

Ewa gratki :D Super, że się udało :) u mnie różnie było, raz kilka pod rząd fajnych a potem znowu lipa za lipą. Ale jeszcze rzucam sobie tak na luzie :) Neony właśnie pyknęłam :p

-mala159- and agucha31 like this.
  20. agucha31

Bry wieczorowe
    No i neonki zrobione w kasynie dalej siedze ale te 2 pnącza udało sie zdobyć zobaczymy jak bedzie dalej
    Oby sie udało
    U mnie deszczowo ale śniegu ani widu
    O to jest sie do kogo zgłosić ;)
    Gratki

-mala159-, Marrylan and KsiądzxD like this.