blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No dzisiaj koło wyjątkowo współpracuje, dało jeszcze różową wytwórnie guano. Także bonusy na maksa trzeba wykorzystać żeby jak najwięcej roślinki uzbierać, wypadajki potem drzewami się załatwi albo jakaś roślinką. Tylko ten zapas dopiero SN odrobiłam i znowu będę musiała odrabiać, a turbo nawóz zosi też przydałoby się wystawić, bo już końcówka. Na razie cała leśna w SN.

dantic3, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

sn idzie jak woda, ja mam dziką w baobabach, tylko miks bo samych sn nie mam na całą łąke ;) do jutra naklepię badyla z sn ile się da, potem jakiś długorosnacy badyl z alchemikiem.

no zawsze coś :) trochę się odrobi z koszyczków :)

dantic3 i agucha31 lubią to.
  3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Super, gratki ja ze swoim też gadałam nooo ale....... :cry:>:(:mad:
    xDxDxD NO jakoś zleci ;)
    No pogoda dziś dopisała
    No ja staram sie częściej tam zaglądać
    Taaa moje pierwsze dożynki to tak było ze wszystkiego zostało po 5 szt na rozsiew xDxDxD a i tak nie załapałam sie wtedy na top 500
    Gratki. A może chcesz jeszcze z moim pogadać?
    ---------
    Otworzyłam sobie 5 tyś skrzyneczek z SG :)

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2021
    Sookie, orkiszowiec oraz dantic3 lubią to.
  4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

brawo Aga :Dja cie nie mogę :Dtyle skrzynek:D jak do stówy do jade to otwieram bo mnie korci

agucha31 lubi to.
  5. Agata00755

To się nazbierało z bonusami już roślinki

W misji tylko 4 zadanie do zrobienia, przyblokowały wypadajki. Jeszcze 1-2 zbiory zrobię z SN i posieje na noc coś innego na wypadajki. W ciągu dnia eventówka, na noc coś długiego. Trzeba wykorzystać dopóki królowa jest, zawsze to trochę PD, SN, skrzynek i innych rzeczy przybędzie. Chociaż w tym evencie jest szansa na to, żeby wszystko ze sklepiku zgarnąć.

6. agucha31

Dzieki. No u mnie to bywa różnie jedne otwieram szybciej a inne np o tak :)
    Pięknie Gratulacje
    ---------------
    No to jeszcze na dziś

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2021
    Sookie, Marrylan oraz misiek1978 lubią to.
  7. Marrylan

śmignie ani się obejrzysz :)

taki konkretny młoteczek czy inny miotacz ognia tylko wezmę i sobie z nim porozmawiam 8)

ja jakoś tak całkowicie zapominam gdzie spółdzielnia jak nie ma tam jakiejś misji eventowej czy czegoś czego szukam. I wtedy to tak wlezę jak mi się napatoczy, ale coś tam wrzucam, jak już jestem :)

no ja wtedy nawet chyba nic nie wrzuciłam do wora, jakos tak wtedy mnie itemy nie kręciły, wolałam róże. A kurcze trza było spróbować. Ty przynajmniej zawalczyłaś :)

wow, ale piękna cyferka:D gratki :)
    no ja też tak mniej wiecej otwieram :) czasem kilka setek się zbierze, ale sypną ładnie nie raz po paredziesiąt mln. :)

o super zapas :) też posiałam już pod wypadajki, rano znowu badyl, Trzeba na maksa wykorzystać i zgarnąć wszystko ze sklepu jak jest możliwość, a od Królowej darmowe fanty też się przydadza :)

:D:D:D ale zapasy :inlove: jesteś skrzynkowym magnatem :D

:inlove::inlove: piękny kawałek :)

Ostatnie edytowanie: 12 listopada 2021
    agucha31 lubi to.
  8. agucha31

Taaaa :)
    Ok to pogadaj bo ja dzis juz dwa podejścia robiłam a w nich dośc sporo prób i nic :(
    No zawsze to cos zbliża do tej mety :)
    Taaa tylko ze po tych pierwszych później kilka odpuściłam i dopiero od jakiegoś czasu znowu podjełam to wyzwanie :)
    Dzięki :) dlatego właśnie lubie hurtem otwierać większe ilości bo jakiś efekt widać :)
    Samo sie zbiera :)
    Oj ja kilkanaście razy słuchałam jakoś tak mi wpadło a trafiłam w sumie przypadkiem wczoraj bo śledzę losy małej Eleny i jej mamy Elizy jakoś mnie one poruszyły i wczoraj własnie tam to trafiłam było puszczone w tle jednej z manifestacji to wpadło mi w ucho a ze dziś taki a nie inny dzien to wyszukałam na internecie i dalej słuchałam

Marrylan lubi to.
  9. Marrylan

Bry :)

i mam zaskoczenie jak coś wrzucę a tu akurat pyk i misja zaliczona xD:D

ja w drugich próbowałam i niewiele zabrakło do piekarni bobrów. Ale następne juz wyszły :)

Dobra, sprzęt działa

jak straż przyjedzie to znaczy, że nie chciało mnie wysłuchać 8);)
    takimi widokami można oczy nacieszyć :) I pomyśleć, że kiedyś tych skrzyneczek w ogóle nie było :oops:

mała ma talent :) Też na jednym przesłuchaniu nie skończyłam :)

agucha31 lubi to.
  10. agucha31

Bry
    O właśnie :)
    Na ja po tamtym dopiero od jakiegos czasu podejmuje to wyzwanie
    Oj no to prędzej tej straży sie doczekam :cry:
    No ta ani skrzyneczek ani wiele innych dóbr
    Oj tak, no niedośc ze ma talent to jeszcze jakie te słowa prawdziwe

Marrylan lubi to.
  11. Marrylan

oj tak i jedno poletko i bez dopalaczy /takie PST/, wieki temu to było :D

ja od tych z piekarnią co roku startowałam, chociaż jak dobrze kojarzę, raz nie było top-u? No a już niedługo ędzie znowu zabawa :)

i radocha jest, że zaliczyło, nie wazne, że przypadkiem :D

krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  12. agucha31

Bry
    Oj no to były czasy :)
    Oj przyznam ze nie pamiętam ale to oże dlatego ze to było okres ze i tak sobie odpuściłam
    Ta liczy sie ze zaliczone a jak to juz niema znaczenia :)

krasnoludek10 lubi to.
  13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Poczytałam sobie jaka z Agi milionerka :) Ja skrzynki otwieram mniej więcej raz w miesiącu. Poza tymi z wejściówkami na koło. Te częściej ,żeby mi zielonych nie połknęło. Widzę,że powoli się cieszycie na dożynki:) Ciekawe ile narzekań będzie w eventowym, że nagrody niefajne ,że się nie opłaca....

14. Agata00755

Dobra to zaczynam już królową robić tylko dla fantów. Rząd zgarnięty, wszystkie ulepszenia silosa i na razie 2 piccolo. Do trzeciej brakuje 71 GT

Dzisiaj koło też dało 100% do stodoły, ale już nie używam SN, bo zostane z toną roślinki, a brak będzie wypadajek.

Bry:)

15. Marrylan

Z tymi jest największy problem, bo trzeba po trochę otwierać i zielone wykręcać. Jednak trochę ich szkoda, żeby się zmarnowały, zawsze coś tam wpadnie z nich ;) Resztę to otwieram jak mnie najdzie :)

głowy sobie nie dam uciąć, ale coś mi tak świta. Najważniejsze, że teraz będzie :)

No ja mam teraz 38 tyś badyla i juz też odatawiłam sn, sieję wspięgę z alchemikiem na wypadajki. Bo też się boję, że zostanę z zielskiem. Zgarnęłam pnącze, ulepszenia silosa i 3 piccolo. Teraz na skzynkę z neonowymi i ts zbieram :)
    o tak. :) Grunt, że zniknęła :D

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  16. agucha31

Ech net mi od południa strajkował i nie chcieli mnie wpuścić a jak juz weszłam to takie cuda miałam

No ze tak nie chciało zostać
    No ja otwieram często tylko te w których szukam czegoś :)
    Pięknie Ci poszło, gratulacje
    O właśnie

17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A ja się martwię jak i kiedy dojść do 300 lvl.
    xD:cry:xD

18. agucha31

xDxDxD No widzisz a ja w pół dnia do 999 dotarłam bo do południa było ok a od południa do tej pory nie chcieli net zastrajkował, myszy tam chyba buszowały bo nagle taka niespodzianka jak juz udało sie wejść :) A jaka przez chwile bogata byłam :)

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A co dają nowego do siania na 900-tnym poziomie?:p

20. agucha31

Rośliny niewidki ;)