blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Super, gratki ja ze swoim też gadałam nooo ale....... :cry:>:(:mad:
    xDxDxD NO jakoś zleci ;)
    No pogoda dziś dopisała
    No ja staram sie częściej tam zaglądać
    Taaa moje pierwsze dożynki to tak było ze wszystkiego zostało po 5 szt na rozsiew xDxDxD a i tak nie załapałam sie wtedy na top 500
    Gratki. A może chcesz jeszcze z moim pogadać?
    ---------
    Otworzyłam sobie 5 tyś skrzyneczek z SG :)

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2021
    Sookie, orkiszowiec oraz dantic3 lubią to.
  2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

brawo Aga :Dja cie nie mogę :Dtyle skrzynek:D jak do stówy do jade to otwieram bo mnie korci

agucha31 lubi to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To się nazbierało z bonusami już roślinki

W misji tylko 4 zadanie do zrobienia, przyblokowały wypadajki. Jeszcze 1-2 zbiory zrobię z SN i posieje na noc coś innego na wypadajki. W ciągu dnia eventówka, na noc coś długiego. Trzeba wykorzystać dopóki królowa jest, zawsze to trochę PD, SN, skrzynek i innych rzeczy przybędzie. Chociaż w tym evencie jest szansa na to, żeby wszystko ze sklepiku zgarnąć.

4. agucha31

Dzieki. No u mnie to bywa różnie jedne otwieram szybciej a inne np o tak :)
    Pięknie Gratulacje
    ---------------
    No to jeszcze na dziś

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2021
    Sookie, Marrylan oraz misiek1978 lubią to.
  5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

śmignie ani się obejrzysz :)

taki konkretny młoteczek czy inny miotacz ognia tylko wezmę i sobie z nim porozmawiam 8)

ja jakoś tak całkowicie zapominam gdzie spółdzielnia jak nie ma tam jakiejś misji eventowej czy czegoś czego szukam. I wtedy to tak wlezę jak mi się napatoczy, ale coś tam wrzucam, jak już jestem :)

no ja wtedy nawet chyba nic nie wrzuciłam do wora, jakos tak wtedy mnie itemy nie kręciły, wolałam róże. A kurcze trza było spróbować. Ty przynajmniej zawalczyłaś :)

wow, ale piękna cyferka:D gratki :)
    no ja też tak mniej wiecej otwieram :) czasem kilka setek się zbierze, ale sypną ładnie nie raz po paredziesiąt mln. :)

o super zapas :) też posiałam już pod wypadajki, rano znowu badyl, Trzeba na maksa wykorzystać i zgarnąć wszystko ze sklepu jak jest możliwość, a od Królowej darmowe fanty też się przydadza :)

:D:D:D ale zapasy :inlove: jesteś skrzynkowym magnatem :D

:inlove::inlove: piękny kawałek :)

Ostatnie edytowanie: 12 listopada 2021
    agucha31 lubi to.
  6. agucha31

Taaaa :)
    Ok to pogadaj bo ja dzis juz dwa podejścia robiłam a w nich dośc sporo prób i nic :(
    No zawsze to cos zbliża do tej mety :)
    Taaa tylko ze po tych pierwszych później kilka odpuściłam i dopiero od jakiegoś czasu znowu podjełam to wyzwanie :)
    Dzięki :) dlatego właśnie lubie hurtem otwierać większe ilości bo jakiś efekt widać :)
    Samo sie zbiera :)
    Oj ja kilkanaście razy słuchałam jakoś tak mi wpadło a trafiłam w sumie przypadkiem wczoraj bo śledzę losy małej Eleny i jej mamy Elizy jakoś mnie one poruszyły i wczoraj własnie tam to trafiłam było puszczone w tle jednej z manifestacji to wpadło mi w ucho a ze dziś taki a nie inny dzien to wyszukałam na internecie i dalej słuchałam

Marrylan lubi to.
  7. Marrylan

Bry :)

i mam zaskoczenie jak coś wrzucę a tu akurat pyk i misja zaliczona xD:D

ja w drugich próbowałam i niewiele zabrakło do piekarni bobrów. Ale następne juz wyszły :)

Dobra, sprzęt działa

jak straż przyjedzie to znaczy, że nie chciało mnie wysłuchać 8);)
    takimi widokami można oczy nacieszyć :) I pomyśleć, że kiedyś tych skrzyneczek w ogóle nie było :oops:

mała ma talent :) Też na jednym przesłuchaniu nie skończyłam :)

agucha31 lubi to.
  8. agucha31

Bry
    O właśnie :)
    Na ja po tamtym dopiero od jakiegos czasu podejmuje to wyzwanie
    Oj no to prędzej tej straży sie doczekam :cry:
    No ta ani skrzyneczek ani wiele innych dóbr
    Oj tak, no niedośc ze ma talent to jeszcze jakie te słowa prawdziwe

Marrylan lubi to.
  9. Marrylan

oj tak i jedno poletko i bez dopalaczy /takie PST/, wieki temu to było :D

ja od tych z piekarnią co roku startowałam, chociaż jak dobrze kojarzę, raz nie było top-u? No a już niedługo ędzie znowu zabawa :)

i radocha jest, że zaliczyło, nie wazne, że przypadkiem :D

krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  10. agucha31

Bry
    Oj no to były czasy :)
    Oj przyznam ze nie pamiętam ale to oże dlatego ze to było okres ze i tak sobie odpuściłam
    Ta liczy sie ze zaliczone a jak to juz niema znaczenia :)

krasnoludek10 lubi to.
  11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Poczytałam sobie jaka z Agi milionerka :) Ja skrzynki otwieram mniej więcej raz w miesiącu. Poza tymi z wejściówkami na koło. Te częściej ,żeby mi zielonych nie połknęło. Widzę,że powoli się cieszycie na dożynki:) Ciekawe ile narzekań będzie w eventowym, że nagrody niefajne ,że się nie opłaca....

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dobra to zaczynam już królową robić tylko dla fantów. Rząd zgarnięty, wszystkie ulepszenia silosa i na razie 2 piccolo. Do trzeciej brakuje 71 GT

Dzisiaj koło też dało 100% do stodoły, ale już nie używam SN, bo zostane z toną roślinki, a brak będzie wypadajek.

Bry:)

13. Marrylan

Z tymi jest największy problem, bo trzeba po trochę otwierać i zielone wykręcać. Jednak trochę ich szkoda, żeby się zmarnowały, zawsze coś tam wpadnie z nich ;) Resztę to otwieram jak mnie najdzie :)

głowy sobie nie dam uciąć, ale coś mi tak świta. Najważniejsze, że teraz będzie :)

No ja mam teraz 38 tyś badyla i juz też odatawiłam sn, sieję wspięgę z alchemikiem na wypadajki. Bo też się boję, że zostanę z zielskiem. Zgarnęłam pnącze, ulepszenia silosa i 3 piccolo. Teraz na skzynkę z neonowymi i ts zbieram :)
    o tak. :) Grunt, że zniknęła :D

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  14. agucha31

Ech net mi od południa strajkował i nie chcieli mnie wpuścić a jak juz weszłam to takie cuda miałam

No ze tak nie chciało zostać
    No ja otwieram często tylko te w których szukam czegoś :)
    Pięknie Ci poszło, gratulacje
    O właśnie

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A ja się martwię jak i kiedy dojść do 300 lvl.
    xD:cry:xD

16. agucha31

xDxDxD No widzisz a ja w pół dnia do 999 dotarłam bo do południa było ok a od południa do tej pory nie chcieli net zastrajkował, myszy tam chyba buszowały bo nagle taka niespodzianka jak juz udało sie wejść :) A jaka przez chwile bogata byłam :)

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A co dają nowego do siania na 900-tnym poziomie?:p

18. agucha31

Rośliny niewidki ;)

19. Marrylan

Bry :)

:D:D:D no szkoda, że nie zostawili :cry::cry: takie fajne dziewiąteczki :inlove: Ale przynajmniej widemy jaki mają limit. Powyżej 999 chyba im nie wskoczy :p;) Ciekawe jakby sg się nabiło faktycznie powyżej? :pLicznik by się wyzerował?

xDxD:cry:xD Ryś Ty przynajmniej nieśmiertelny jesteś /sygna;)/, to tam doczłapiesz, a my? :cry::cry:xD;)

no widzisz jak Cię lubią :D tyle dobrości Ci nachomikowały :D A widoki piekne :music:

niewidzialna ambrozja :p I można pić nektar ile się chce ;)

agucha31, -mala159- oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. agucha31

Bry
    o_Oooo tak szczególnie te z pierwszej pozycji :)
    pewnie pasek by jednak wydłużyli i wskakiwało wyżej ale kto tam wie
    No jak to my toż to widziałaś ze ja juz dawno przeskoczyłam te 300 xDxD
    oj piękny tylko szkoda ze nierealny :cry:
    A to było chyba
    na 600 lvl xD;)

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.