blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to teraz zadaje pytanie: co kto bedzie szukał na tym GT ??? pisać mi tu i nie ściemniać :),ja spróbuje kwieciste i parasolki zebrać do ogrodu ozdobnego aby mieć dwa itemy a nie widło i powidło,sporo brakuje ale może...zobaczymy 8)

nuka20, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

ja tradycyjnie okazji w balonie ;) no i kilka pomarańczowych lub czerwonych: owczarni, kaczych stawów i indyków. A reszta się okaże w trakcie ;)

nuka20, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Tak moge biegać xDxD
    Oj tak dziś paskudna pogoda :(
    Niestety przeważnie mam ten problem co komu podarować :( jeszcze jak nie mam tego co ktoś szuka lub nie szuka nic to juz zupełnie :cry:
    Oby kiedyś nas odwiedził
    :inlove: O juz wiem co bede szukała bo u mnie az całe 0 ich
    Pewnie coś tam sie znajdzie w pasku :D

-mala159-, Marrylan oraz nuka20 lubią to.
  4. agucha31

A no jakoś mnie nie polubiły i az całe 0 u mnie nawet jedna mała papużka nie chciała u mnie swojego gniazdka rozbić :cry:

nuka20 i Marrylan lubią to.
  5. Marrylan

coś mi sie widzi, że niebawem jakieś przyfruną i gniazdko uwiją ;)

a z chęcią uratuję i z góry dziękuję:D Ale naisz też słówko za czym Ty będziesz szperać ;)

wiadomo, nadzieja umiera ostatnia ;) zobaczymy :)

xDxD:D bo to najlepsze "obuwie" do biegania :D No i w palce nic nie gniecie, ani nie obgryzie ;)

Dzięki Aguś :inlove:

a takie zagwozdki sa najorsze :cry: z drugiej strony najbardziej lubię odpowiadać, nic nie odsyłaj, nic nie potrzeba xD:cry:xD;)

Ostatnie edytowanie: 21 października 2021
    nuka20, -mala159- oraz agucha31 lubią to.
  6. agucha31

hmmmm no to ja juz moze jednak zamilknę
    Oj ale pomału i ta nadzieja zaczyna ulatniać :(
    O właśnie :)
    Wiesz ze jak tylko moge komuś coś podesłac to bardzo chetnie przeszukam pasek :)
    O właśnie, właśnie :cry:

7. Marrylan

lepiej mi tu proszę ładnie śpiewać... co będzie potrzebne ;)

niebadane sa wyroki BP, czasem, a moze i nawet bardzo często ich nie mogę pojąć. Jeśli jeszcze kiedykolwiek dadzą to będzie badzo mia niespodzianka, nie nastawiam się, bo się nie chce rozczarować ;)

wiem :) zawsze się podzielisz jk tylko masz możliwość :) Mam tak samo ;)i to nam sprawia najwięcej frajdy :)

nuka20 i agucha31 lubią to.
  8. agucha31

Bry
    No coś Ty wyrosłam juz z tych śpiewów, naspiewałam sie za dzieciaka i w zespole i w scholi młodzieżowej teraz juz mi spiewy nie w głowie xDxD
    Oj i to ogromna niespodzianka a i zaskoczenie miłe :)
    O właśnie a jeszcze jak sie wie ze choć odrobine usmiechu coś wywołało u drugiej osoby to juz cieszy podwójnie. Choc niestety bywały i przykre sytuacje ale o tym lepiej zapominać jak najszybciej

Marrylan i nuka20 lubią to.
  9. Marrylan

Bry :)

hmm no tu trochęzakazane święto xD Ale prezesowi tak akurat dziś takie pismo o podwyżkę napisać :music::music:xD

:D aha że po tym dwukropku jest wszystko co do wysłania tylko się Ci nie zmieściło :p;):D

xD:D ja raz na przedstawieniu szkolnym w chórku śpiewałam xD no i na muzyce i tyle było mojego śpiewu xD:cry:xD Ale widzisz, jesteś wprawiona to Ci dobrze powinno pójść :DxD;)

wiadomo, że czasem się zdarzy coś przykrego, ale uśmiech u drugiej osoby wywołany radością z przesłanego upominku bezcenny :inlove::D

agucha31 lubi to.
  10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)
    Tak patrze na ten rząd, fajnie, że daje PD na itemy, ale się pytam dlaczego aż 249 florenów?

20 zł trzeba by za floreny zapłacić, bo nie mam tyle. 128 fl brak, czyli trzeba dwie dyszki wydać na brakująca ilość

Marrylan, olgs3 oraz agucha31 lubią to.
  11. agucha31

Bry
    Pisz ino szybko czego Ty szukasz
    A i bardzo dziękuje juz papu dostały :inlove:
    I to tak o 100% ;)
    OJ ja ładne kilka lat i na schole i do zespołu :)
    O właśnie :D
    Ech no troche drogi :cry:

nuka20 i olgs3 lubią to.
  12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Mam niby kilka tych florenowych, dodatkowo co jakiś czas ze skrzyneczki wypadnie itemik dający florena, ale co tydzień bierze się te punkty sezonowe za 50 fl, jeszcze jak starcza to abonament na młyn, albo jakiegoś TSa, skąd wziąc te 249 florenów. Te darmowe szybko się rozchodzą. Muszę przemyśleć czy kupować rząd czy odpuszczać.

Marrylan, agucha31 oraz olgs3 lubią to.
  13. agucha31

U mnie niestety florenowiec tylko 1 :(

14. Marrylan

no wysolili trochę cenę, % ładny, ale tak połowa tej ceny by było ok. Florki mam uskładane i kusi, chyba kupię.

xD wszelkie % mnożące wypłatę są mile widziane, a takie 3 cyfrowe w szczególności :inlove::music:;)

o to zaprawiona jesteś :) ja sobię lubię nucić pod nosem, ale za to prawie cały czas xD

Kochadzi bardzo dziękuję za czerwienie :D, bardzo duzo czerwieni :inlove: Jesteście niesamowici :)

agucha31 lubi to.
  15. agucha31

O dokładnie tak :)
    xDxD o właśnie bo wszystko droższe to i wypłata powinna być z lepszym %
    Tak zeby sąsiedzi słyszeli? :D

Marrylan lubi to.
  16. Marrylan

Bry :)

:D niech znają moje dobre serce :p darmowe radio im funduję 24 h naa dobę xD;)

ceny windują niebotycznie, ta wypłata to jakis dopalacz nietęgi powinna mieć ;) o tej benzybie nawet nie wspomina, a ja dopiero jeszcze prawko musze zrobić i samochód kupić xD;)8)

Parę perełek w balonie złowiłam, ale papużki rządzą, opanowały sterowiec :p

17. agucha31

Bry
    A przycisza sie je stulaniem w rury od grzejników, sufit, podłoge i sciany? xD
    Ech niestety a co bedzie po nowym roku? :mad:

18. Marrylan

xDxDxD a to stąd te odłosy xD:cry:xD a myślałam że jakieś korniki czy inny dzięcioł się w ścianie zagnieżdził 8)xD walenie w rury lub miotłą w podłogę swego czasu słyszałam z góry od sąsiadki, ale to jak chciała, żeby do niej przyjść i zakupy zrobić ;)

aż strach pomyśleć :oops: prąd i gaz pociągnie za sobą wszystko inne :cry:

nuka20 i agucha31 lubią to.
  19. agucha31

O widzisz a to tylko sąsiedzi o litość błagali xD
    Aj bo to zaproszenie na kawe lub wysłanie po zakupy to był celowe, no przecież wiadome ze wtedy cisza nastąpi ;)
    Ech niestety tak bedzie :(

Marrylan i nuka20 lubią to.
  20. Marrylan

to było wołanie o bis xD:cry:xD xDxD

a, no nie pomyślałam, że nma taki chytry plan xD Teraz wszystko jasne, bo te zakupy to coś czesto były xD

52 karnienia za mną, jak dobrze pójdzie to skończę w poniedziałek :)

agucha31 i -mala159- lubią to.