blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

to całkiem nieźle :) a zapas badyla jest, to jeszcze coś tam do jutra zgarniesz :) U mnie jest na tą chwilę tak

to już chyba na spokojnie zrobię do końca ;)

no i szklarnia się nawet szybko poddała

[​IMG] :D

zamieniłam krokusa na arbuza :p Zawsze to większa wartość w stodole :)

agucha31 lubi to.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Kurze no godzin w ciągu dnia jakoś mi brakuje a jeszcze troche zacznie dni w tygodniu brakować, real pożera a jeszcze trzeba troche czasu wydobyć na fermę, odpoczynek i ogólnie dla siebie. A tu jeszcze w planach kolejny wypad nad morze na 2-3 dni a jeszcze próbuje znaleźć czas i umówić sie do fryzjera żeby troche porządek z kudłami zrobić Eh no i kiedy i skąd czas na to wszystko? :cry:
    Ech no oby nie jako ostatni
    O tak właśnie xDxD
    Uuuu no 70 ładna ilość
    Ładnie Ci idzie, gratulacje :)
    Piękny widok Pewnie ze dojdziesz :)
    A jednak, super. Gratulacje :D

Marrylan lubi to.
  3. Marrylan

ja nie wiem, ale jak nic tam ktoś te godziny zwęża jak Chińczycy w szafie nasze ciuchy :cry: kiedyś było więcej czasu na wszystko a teraz nie wiadomo za co się zabrać :eek: Kurcze do fryzjera też muszę się umówić, niby dopiero byłam, a to już miesiąc minął o_O

tiaaa, ale już na maksa dość miałam :sleepy: Na szczęście jóż widać tunel a w nim iluzjonistę :D

dzięki :D strasznie sie cieszę :D W szoku jestem, bo byłam pewna, ze wpadnie ten z zośką i trybikiem, a ten najważniejszy na końcu bo ciężkiej bitwie, a jednak niespodzianka :) To teraz szklarnię mogę zamknąć, bo kwiaty pułapki, tak za 20 lat będę może mieć xD:cry:xD;)

agucha31 lubi to.
  4. agucha31

A no też sie zastanawiam gdzie ten czas sie podziewa, eee no ty miesiąc a ja jakieś 2 lata temu ostatni raz byłam i to dosłownie bo ostatni raz dużo przed covidem to juz mus sie wybrać tylko zastanawiam sie między minimalnym skróceniem tych kudłów a dość sporym ścięciem tylko ze jak bede chciała ścinać to musze iść do innej bo ta juz wtedy jak jej powiedziałam ze może ścinamy to mnie nie chciała słuchać :cry: stwierdziła że oszalałam a ona tego nie słyszy i podcinamy :sleepy:
    Ja niestety jak doczłapie to nawet po lewo tylko pnącze :cry:
    No i super że sie udało :) No ta ten kwiat to długie lata jeszcze

Marrylan lubi to.
  5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

miała rację :D

Marrylan i agucha31 lubią to.
  6. agucha31

O koko tu z krzaków wywołało :) aj tam zaraz miała racje takie kudły też często juz sie nudzą a juz nie wspomnę jakie bywają uciążliwe

Marrylan lubi to.
  7. Marrylan

Bry :)

w wodociągach nie ma szans się wypalić, zaraz by mnie z hydrantu ugasili :p;)
    ale pnącze będzie i to już coś :)

:D ja miałam włosy do pasa i ściachałam tak przed ramiona, ale teraz bym już długich nie chciała, męczarnia z myciem i wyłaziły na potęgę ;) Ja byłam miesiąc temu i już by pasowało się zapisać ;)
    łooo to plan na dekady xD:cry:xD

:D jak moja mama miała takie włosy poniżej pasa i pojechała na kolonię i się na pazia obcięła to jak wróciła, babcia zawału prawie dostała :D Fryzjer podobno z 5 razy się pytał, czy aby na pewno ciąć xD

agucha31 lubi to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I po co kręciłam kołem:cry:xD:cry:xD Dało 200 do stodoły. I teraz to już nie starczy Sn na sianie eventówki i dorabianie wypadajek

I jeszcze kolejne 100% do stodoły.
    A tylko z 9 razy zakręciłam

Bry

agucha31 i Marrylan lubią to.
  9. Marrylan

xDxD:D no to Ci sypnęło pieknie :D gratki :) Super wynik jak na 9 kręceń :) BP chyba chce, zebyś się spięła na finiszu :p Ale coś tam jeszcze dzięki temu zgarniesz :)

agucha31 lubi to.
  10. Agata00755

Obecnie stoje na 107 kroku, całości nie zrobię, bo zabraknie mi wypadajek, A zostało trochę ponad 2 tys SN. Trzeba coś na jutro zostawić na rozsiew

11. Marrylan

to jesteś niedaleko papużek i florków :) oj słukałaś się z sn :oops: Ale na leśnej spokojnie baobaby teraz można będzie postawić :) Ja tak koło 13-stej skończyłam, chociaz badyl jeszcze rósł, ale styknęło tych gierek co miałam :)
    O widzę, ze drugi domek wikinga będzie w evencie do kupienia :D fajnie :D

agucha31 lubi to.
  12. Agata00755

no trochę poszło na ten event. Może gdyby koło nie postanowiło na koniec sypać bonusami to bym szybciej drzewa wystawiła

13. Marrylan

ten event i gra w karty koszmarnie pochłaniają sn :cry: Na noc już baobaby można wystawić na leśnej przynajmniej :)

agucha31 lubi to.
  14. Agata00755

no chociaż tyle. I przy jutrzejszym evencie SN tylko na start. Przynajmniej tydzień można robić zapas

agucha31 lubi to.
  15. agucha31

Bry
    Ech oraz to bardziej mam dość tych eventów
    No ja juz miałam różnie ścinane ale teraz najkrótsze tek do ramion
    Oj taaaa :)
    NO widzisz a mnie nawet nie pytała tylko jak zasugerowałam zeby ścinać to i tak nie posłuchała :cry: a jeszcze obok ma stanowisko jej mąż i ją tylko popierał :cry:
    Gratulacje. U mnie na mase kręceń nawet +1 nie dało :cry:>:(:mad:

Sookie i Marrylan lubią to.
  16. Agata00755

Dobra zakończyłam event. Skończyłam na 114 kroku. Szkoda tych nagród na końcówce, a zwłaszcza różowych skorpionów, zwłaszcza, że jeszcze nie mam ich. Bonusu 200% do stodoły też szkoda, można by jeszcze go wykorzystać, ale nie mam siły na to. Dzisiejszy dzień był mega męczący, już ledwo siedzę, do tego totalnie odmóżdżona jestem. Zaraz idę spać, nie będę się męczyć. Pobudka jutro o 4 rano, a ten tydzień dłuższy będzie, bo w tą sobotę muszę też do roboty iść:oops::(-.-

Nie dla mnie ten event, chyba odkąd go wprowadzili raz go zrobiłam w całości, ale też spory zapas SN pochłonęło to, żeby dojść do końca. Leśna odbudowana.

Sookie, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

pnącze jest dobre i super, że zgarnęlaś,:) % do ozdobnych cenne :) ale też nie lubię zbyt tych kosmicznych badylożernych łowów.:sleepy: Od jutra Ingrid to odpoczniemy ;) nie trzeba będzie sie tak spinać :)

jakas bardzo asekuracyjna ta fryzjerka xD To trzeba tak co chwilę chodzić i podcinać po trochę to w końcu zetnie tyle ile chciałaś ;)xD

nie ma co sie szarpać, co się dało to zgarnęłać. :)Lepiej sie porządnie wyspać, jak rano skoro świt pobudka ;)

Sookie i agucha31 lubią to.
  18. agucha31

Mi juz sie odechciewa tych eventów a nawet gry
    NO 2 lata nie byłam to może coś jej sie odwidzi i zobaczymy jak pójdę co powie tym razem, mówiłam jej ze juz kiedyś miałam z długich na krótkie ścinane i wtedy też miałam bardzo długie a pojechałam na zjazd stylistów jako jedna z modelek do fryzur, fakt wtedy też osoby które tam były bardziej przeżywały niż ja i tylko słyszałam zobacz takie długie przecież miała itd ale coś w tym jest ze wiele osób z krótkimi twierdzi ze chce mieć długie ale gorzej z zapuszczeniem ich

Sookie i Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

może da się przekonać :p;) Coś w tym jest, że inni bardziej przezywają ścięcie takich długich włosów niż ten, któremu je ścinają. Ale szybko do nowej fryzury idzie przywyknać :) Zapuszczanie dla mnie było męczące, jak zaczęły rosnać to potem opaski bo ani nie związał, ani nic i zanim się dało kucyka zrobić to chwilę zeszło.

mi też się czasem odechciewa :sleepy: zwłaszcza po takich eventach jak ten, oby prędko nie wrócił :sleepy:

agucha31 i Sookie lubią to.
  20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

W tym evencie doszłam tylko do piccolo i tych 9 florków- w nagrodę skrzynka dała mi bajkowe źródlo- 2 inne mam w pasku:wuerg:
    No zakochałam się w serialu "New Amsterdam"
    Też tak chcę:music: