blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry słoneczne ;)

krasnoludek10, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

hmmm brodate orzechy madademia grające w tenisa stołowego to by dopiero było coś :DxD
    :D Dzieki Aniu :) i wzajemnie dużo słoneczka dzisiaj, przyda się po tych deszczach. U mnie daje radę :D

A co do tenisa ;)

Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Na korcie Federer z Roddickiem rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta:
    - Stary, skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko?
    - A wiesz, bo mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie.
    - Pożycz mi ją! Jutro ci oddam!
    - Dobra, tylko uważaj, ona jest mocno przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić.

Facet wziął rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił na stole i głośno, wyraźnie, powoli mówi do niej akcentując każde słowo:
    - Złota rybko! Chcę mieć górę złota.
    Rybka na to:
    - OK. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione.

Facet wstaje na drugi dzień, a tu jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i krzyczy:
    - Coś ty mi dał! Chciałem górę złota a ona mi dała górę błota!
    - Mówiłem ci przecież, że jest trochę głucha. Co ty niby myślałeś, że ja chciałem mieć wielki tenis?

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ta nie wiem jak ja to zrobiłam, na szybkiego rano fermę ogarniałam i albo tam zapomniałam albo nie zapisało
    Pamiątka jest :)
    Oj tak kiedyś xs bardzo sporadyczny był choc i teraz az tak łatwo z nim nie jest ale ze mnie to i tak każdy sie smieje ze mi dział dziecięy pozostaje :( Nawet wczoraj jak byliśmy nad morzem oś tam oglądałam z łaszków a pani do mnie ze niestety ale ciężko o aż tak mały rozmiar jak na mnie :(
    I zrobiłam :)
    O słonko, wczoraj go przez chwile poszukiwałam ale później samo wyszło i ładnie świeciło :)

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  4. Marrylan

a to też mogło być, jak szybko zebrałaś, posiałaś i wyłączyłaś to mogło nie zapisać.

no ba moja kreacja starościny musi zostać dlapotomnych :D

o dział dziecięcy to pierwsze odwiedzam :DxD;) czasami nawet tam coś można znaleźć w niektórych sklepch ;) No teraz to więcej jest i nie ma aż takiego problemu :) Z butami to aż tak nie miałam bo 35, a teraz 36 to spoko znajdzie :)

i gratki :) Lepiej szybko pyknąć i nie zapomnieć. :) jedna misja z głowy ;)

krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  5. agucha31

Pewnie tak, no ale nie miałam zamiaru sie przejmować tym o jest na fermie i do wieczora nawet nie wchodziłam
    Ta ale wiesz może nabierze mocy i fortune kosztować za ileś tam lat xD
    Oj tak działy dziecięce często ratowały. Z butami to tylko ze szpilkami zawsze problem bo tez 36 ale adidasy juz bez problemu bo 37
    Dzieki

6. Marrylan

xD:D no ba, kto wie czy moja krawcowa nie będzie modową sławą za jakiś czas i jej kreacja będzie warta miliony 8):D:music:Tak, że trzymam w szafie w pokrowcu :p

no i bardzo dobrze :), chwila oddechu i fajnie spędzony czas w realu ważniejszy ;)

oj nie raz ratowały :p Szpilek praktycznie nie noszę, a inne to się spokojnie dało znaleźć :) Ale jedne mam :p tak w razie naprawdę wyższej konieczności xD

7. agucha31

No wszystko jest możliwe :)
    Oj tak, no inna sprawa trzeba korzystać z tej wolności nim nam znowu w domach beda kazać siedzieć no i jeszcze choć raz mam w planach wyskoczyć choćby właśnie tak jak teraz na ten 1 dzień
    Ja mało co też nosze bo tylko w jakieś tam okazje ale jakieś tam kilkanaście par jest samyh szpilek bo jakby nie patrze to różne kolory i wysokości sie przydawały :) adidasów troche więcej ale to na codzień sie nosi to też różne potrzebne :)

8. Marrylan

ech no własnie, nadchodzi okres, że pewnie trzeba będzie siedzieć, więc teraz trzeba jeszcze wykorzystać na maksa. Tym bardziej, że blisko macie i raz dwa jesteście na statku czy plaży :)

ja zwykle jak już to czółenka ubieram, ale szpile w razie W trzeba mieć też ;) A odidasów to trzeba mieć dużo więcej :D:DxD;)

9. agucha31

Bry
    NO właśnie a jeszcze ma by kilka ładnych dni to trzeba jeszcze je wykorzystać :)
    Oj tak tego najwięcej :)

10. Marrylan

Zerkałam na pogodę i ten tydzień ma być cudny:inlove::D Słońce i ciepło, oby jak najdłużej :)

adidasy to podstawa :D Tak mam nogi do płaskich butów przyzwyczajone, że normalnie w szpilkach chodze jak połamana xD:cry:xD;)

Taaa no i już bym event skończyła, jakby nie to, że z rozpędu posiałam jeszcze :sleepy: no nic trzeba poczekać trochę dłużej ;)

11. agucha31

Oj jak dla mnie może być tak cały zas :)
    No ja tylko w adidasach na codzien, choć w zimę kozaki na szpilce założę dość często
    To i tak nie jest zle jak tylko 1 zbiór ja to jak zwykle gdzieś tam w polu :cry:

12. Marrylan

oj tak :inlove: jak dla mnie to niech będzie i do grdnia, albo i dłużej a najlepiej bez przerwy :D:)

w szpilce nie miałam, ale takie zimowe na bardzo duzej koturnie to tak :) Nawet jakoś w miarę spoko się chodziło :D
    no nie jest źle,, bo już widać światełko w tunelu ;) Lepiej tak niż by miało braknąć :) Muszę pomyśleć co oprócz piccolo zgarnąć, bo tak poskąpili tych GT że skrzynkę kupisz i na niewiele starczy, o dodatkowych itemach to nawet nie wspominam :sleepy:

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

14. Marrylan

wow, aleś się napracował. Dzięki :inlove: ale Ci się nudziło ;) z przyjemnością rzucę okiem :D z krokusa i szarłatu często korzystam ;) Teraz chyba jeszcze spróbuję tego sześciennego arbuza zrobić bo ma i miłość do SN i kombinację miłość do nawozu i powinien działać jak krokus bez pnącza :p Ale to będzie trochę zabawy z tym :)

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To tylko wstępny projekt.
    Jeśli będę miał wpisać wszystkie badyle, to robota na długie dni, jeśli nie miesiące.:(
    Gdybym codziennie poświęcał godzinkę i wklepywał w tym czasie 3 badyle (strzelam w ciemno), to robota na ok. 3 miesiące.
    Ale może...
    Na razie pozostanie stara wersja.

krasnoludek10, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  16. Marrylan

badyli jest od groma i to roboty jest bardzo dużo. Tym bardziej podziwiam :inlove: Projekt jest super. :) to takie na zimę, jak będzie nuda to wtedy łup i badyl :pxD;) Na początek te najbardziej chodliwe, których sie cały czas używa a reszta na spokojnie ;)
    A ja arbuza kanciastego lecę siać ;)

krasnoludek10, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  17. agucha31

Bry
    Jestem jak najbardziej zaaaa, hoc i śnieżek lubie ale tego zimna juz nie
    Ja jak mam wybierać szpilke a koturn to wole to pierwsze :)
    NO strasznie marnie z tymi GT
    NO ładnie mi trochę sie nudziłeś, mase pracy Podziwiam
    Ja po gryce a tym bardziej szarłacie na szklarnie patrzeć nie moge i tak szybko tam nie zajrzę

krasnoludek10, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  18. Marrylan

ja tak samo :D tak, że niech pogoda wymyśli ciepły śnieg i będzie git :inlove::D:D:DxD

ja się boję na samą myśl :oops: ale najpierw muszę go trochę nasiać, bo mam mało, na targu szarość a w koszyczku koszmarnie drogi:oops: A potem zobaczymy jak będzie szło ;)

skompiradła normalnie straszne :cry:, starczyło na piccolo, pnącze i PNS za tych 10 co zstało wzięłam sp :)

na koturnie mi się ciut stabilniej chodziło, ale prawie na jedno wychodzi ;)

19. agucha31

O właśnie to jest to :)
    Ja uparta jak osioł i pewnie tak jak sobie powiedziałam to tak bedzie szybko szklarni nie odwiedze, najszybciej pewnie po dozynkach bo teraz to juz bardziej ferma pod eventy lub własnie dożynki no chyba ze wcześniej doczekamy sie na wyspie to wtedy wiadome ze od razu tam bede siedziała :)
    Ja to nawet nie wiem czy doczłapie do mety :(
    A to na pewno :)

20. Marrylan

mnie tam już bardzo dawno nie było, to zdażyłam zapomnieć, ale pewnie szybko sobie przypomną jaka paskuda uparta :cry:;)
    O jak by na wyspie dali to bym tam też od razu wskoczyła :p Tyle tam badyla proszącego się o uszlachetnienie ;)

mam nadzieję, że doczłapiesz :) na pnącze trzeba 14 gierek zrobić, te dwie ostatnie sceny można odpuścić ;)