blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

xD miałaś po prostu... farta :pxD:cry:;) U mnie odwrotnie, zwykle bez szczęścia i złotych skrzynek, jak mi wczoraj te 2 wyskoczyły to 3 razy okulary przecierałam ;)

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Uwaga poszukiwany pewien złodziej, no opis ciężko zrobić ale jest bardzo sprytny i nieznośny nawet nie wiem kiedy i jak ale skrada sie i kradnie to co takie cenne, no a co takiego kradnie a kradnie sobie czas ;):cry: No nawet nie wiedziałam ze az tyle dni mi podwędził i sie zastanawiam kiedy i jak?

Marrylan lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Naukowcy stwierdzili, że czas jest pojęciem względnym... I są na to dowody... Budzisz się, zamykasz oczy na 5 minut i mijają blisko 2 godziny. Siedzisz w pracy, zamykasz oczy na 5 minut i mija raptem 5 sekundxD:cry:

4. agucha31

A gdzie i jak uciekło mi kilka dni? :cry:

Marrylan lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A odpal maszynę i sobie sprawdź:

Nowszy model:

Jak masz prawko, to może tak:

Ostatecznie możesz zadzwonić na informację:

Szukając zgubionych dni, posłuchaj muzy:

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Co komu wysłać , bo za chwilę idę zbierać znowu truskawki:cry:

agucha31 i Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

xD coś mi się nie zgadza u mnie nawet 1 nie mija :cry::cry:;) czas w pracy się zatrzymuje 8) Ale chyba już wiem czemu, cwaniaczki dorwali się do jednej z tych maszynek i cofają :cry::cry:;)

szklanki mi jak coś, bo jeszcze ciut brakuje ;)

:D Aguś, fajne, że udało Ci się wymsknąć :) Ten czas to taki nienasycony, cięgle mu mało i ciągle go mało ;) Sklonować by się go przydało :p Dobry wehikuł też nie jest zły :D:music:;)

:inlove::inlove: tam prawko, takie cudo to się samo prowadzi xD:D:music:
    No właśnie, a takich porządnych budek telefonicznych już nie robią :cry::cry:;) A do niewiadomego Doktorka to bym zadzwoniła od czasu do czasu :p;)

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2021
    agucha31, BA_Marion oraz hlnrys lubią to.
  8. agucha31

O chetnie, tylko jak sie rozpędze w tym przenoszeniu to czy bede chciała wracać do dzisiejszych czasów?
    Ech no ze on tak nie może czasem na dłużej sie zatrzymywać

hlnrys i Marrylan lubią to.
  9. Marrylan

oj tak. Czasami to tak by mógł się zatrzymać na pare lat :inlove:;)

jak by tak zacząć odwiedzać ciekawe miejsca w ciekawych czasach to by mogło wciągnąć na parę lat ;)

Ale czasami magło by być nieocenione w sytuacjach kryzysowych :pxD

np. jak się zapomni czegoś mega ważnego xD:cry:xD;)

-mala159-, KsiądzxD oraz hlnrys lubią to.
  10. agucha31

Albo nawet cofać
    NO nawet czasem wrócić do któregoś roku w swoim życiu :)
    Ta szczególnie majtek xDxD

Marrylan i KsiądzxD lubią to.
  11. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Siemanero wszystkim :D
    Ostatnie przetasowania w pasku, odkryły dawno zapomniane jajka xD
    Wywalam wszystko na leśną polanę, piccolaki, koty i tajemnicze niech się tam odkrywają i punktują, nie ma czasu na porządki w ogrodzie :pxD
    Szczęścia Wam :inlove:

12. Marrylan

:D i spotkać siebie młodszą o 10-20 lat :) Kurcze musiało by być ciekawe doświadczenie :p I kilku godzinna gadka wtedy i wtedy nie rób tego i tego a potem puść kupon z takimi liczbami :p:D;)

o to by było fajne jakby cofa się też nasz wiek :D Pyk i masz znowu 10 lat xD;)

xD no takie z leniwcami to jedyne w swoim rodzaju xD:cry:xD

Wielebnemu też szczęścia :inlove: o i lecę do paska a tam

pojęcia nie mam skąd tyle tych sadzonek u mnie w pasku o_O trzeba będzie postawić jak się miejsce zwolni :p Trzymam kciuki, żeby wielebnemu coś fajnego wyskoczyło :)

agucha31 i KsiądzxD lubią to.
  13. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

W dodatku tego nie da się zbierać kómbajnem, więc się naklikasz xD:cry:
    Proszę transmisja na żywo :D

U góry koło chatki miłości widzisz co wypadło z poprzednich, na dole jeszcze Brat Niedzwiedz i dzisiaj tadam:

xD:cry:xD:cry:

14. Marrylan

jak się zrobią jutro jagniątka, znaczy, że fontanna młodości xD:D;) Ale parasolka i nieumarlak zawsze coś :) tańczącego z liśćmi też lubię :)

agucha31 i KsiądzxD lubią to.
  15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

Trochę kicha z tym eventem, mogę nie dojść do rzędu, zablokują mnie lodówki. Ostatni tydzień ciężki w pracy szybko padałam, więc jestem do tyłu ze zbieraniem ich. Dzisiaj nocka, więc ostatni zbiór raczej rano. Chociaż na nocce zrobię z 2 zbiory jak się uda.

agucha31, KsiądzxD oraz Marrylan lubią to.
  16. Marrylan

ech te lodówy najgorsze, bo trzeba pilnować :sleepy: Do rzędu musiała byś tą czerwoną zebrać, itemy na g&t by można poszukać potem. Może akurat na nocce Ci się uda zebrać :) Mnie wkurza, że tego zielonego trzeba było więcej niż innych i dopiero przed chwilą zebrałam ostatnią potrzebną :sleepy:

agucha31, KsiądzxD oraz hlnrys lubią to.
  17. agucha31

Bry wieczorowe
    Ech jakos nie moge sie zebrać zeby je wystawić a u mnie ich 137
    Hmmm tak sie zastawiam jakby to sie później wszystko potoczyło po takim przeniesieniu czy więcej szkody by narobiło czy pożytku
    O taaaa :)
    Unikaty :)
    NO u mnie ciut więcej, moze kiedys sie je wystawi
    Ja niestety całkowicie musiałam odpuścić bo i tak ostatni okres nie pozwalał na nic :(

Marrylan i KsiądzxD lubią to.
  18. Marrylan

u mnie też poza setka i tak zbieram się żeby wystawić, może dziś wieczorkiem. One długo nie dojrzewają ale zapominam o nich :p

to dobre pytanie ;) ciekawe czy sama sobie bym uwierzyła, jakby ja z przyszłości mówiła mnie z teraźniejszości, nie rób tego a tego, albo skreśl te i te numery w totka :)

szkoda :( ale będą następne z jeszcze fajniejszymi fantami ;)

agucha31 lubi to.
  19. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

To jednak w całości zrobiłam event, dzięki nocce podgoniłam.

Ehh...a w jutrzejszym leśna i demolka jej.

20. Marrylan

O i super, że się udało :) gratki :) O leśnej mi nawet nie mów, tyle co odbudowałam :cry::cry::cry: Pokręcę trochę kołem jutro i zobaczę co z tego wyjdzie. Całości raczej nie zrobię, mogli by dać jakiś konkret a nie niewiadome piccolo za tyle zielska :sleepy: Ile będzie, to będzie, pnącze i tak się zgarnie :p

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2021
    agucha31 lubi to.