blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

no tak się prężył bidulek, tańce odstawiał a my nic :oops::pxD:cry:xD Ale już został wygłaskany gdzie trzeba ;)

:D:D no i super. Ech wyjątkowo namolny ten Joachim tylko by chciał żeby mu piórka głaskać :p;)

lekko zapowietrzony :p;)

Cas no jak by tu powiedzieć... od ładnych paru lat ten leżak trzymam dla Ciebie, pościel regularnie zmieniam itd tak, ze czas najwyższy :);)
    Gratulacje, super trafienie :)

pewnie, że miejscówka w pierwszym rzędzie czeka :) Doktorek nawet fajne kocyki elektryczne i inne bajery ma tak, że Casowi będzie dobrze :p;)

też super :D Gratki Olga :music:

Last edited: Apr 1, 2021
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzięki Bernadko :inlove:

A, bo mi wyleciało wcześniej z głowy :music:też mam skierowanie na szczepienie. Tylko nie mam jeszcze terminu zaklepanegoxD

Marrylan and agucha31 like this.
  3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Olga.:) U Ciebie też fajnie, trochę upierdliwa była ta jaskółka-.-:D, no ale dobre fanty podrzuciła.
    Dzięki Beniu.

* * *
    Też będziemy szczepieni, już mamy termin - Baca 8, a ja 15 kwietnia.:)

Marrylan, agucha31 and draculik34 like this.
  4. draculik34

Super Aniu :) ja przypuszczam, że dopiero w połowie maja ale i tak się cieszę, że w ogóle coś ruszyło :)

Marrylan, bacowa70 and agucha31 like this.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

o ta jak tańczył to sobie patrzyłam a jak tak akuku robił to i ja mu zamiast go łapać :cry:

Marrylan and draculik34 like this.
  6. Marrylan

Bry :)

xD no co, jak się chciał bawić w "gdzie jest dzidzia" to jak takiemu odmówić, no jak? :D;)

Super :D:D bo my się załapałyśmy do tych 650 tyś co w styczniu wysłali formularz :D Czekam na termin zobaczymy czy oddzwonią po świętach. Ale coś ruszyło i to już coś :)

Dobra wiadomość :) To już bardzo niedługo :D

agucha31, bacowa70 and draculik34 like this.
  7. draculik34

Dokładnie Bernadko :D załapałyśmy się, bo w styczniu wyraziłyśmy wolę szczepienia :)
    Też czekam na telefon po świętach ale nie nastawiam się na bliski termin, połowa maja najpewniej :) to i tak szybko :)
    Miłego dnia :)

agucha31, bacowa70 and Marrylan like this.
  8. Marrylan

no ja się spodziewałam najwcześniej końcem roku, więc to i tak szybciorem :)

hmm a ten to ma dobrze

crossover - krzyżujący się​

agucha31 and draculik34 like this.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Jajka pomalowane tak byle jak.
    Teraz będę w kuchni pracować.
    Wesołych , spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt życzę wszystkim.

Marrylan, agucha31 and draculik34 like this.
  10. draculik34

Zalogowałam się na pacjenta pl. i sama sobie wybrałam termin, godzinę i miejsce. Zaszczepią mnie 25 maja :) Cieszę się podwójnie bo szczepionką Pfizera i dość szybko :)

Aniu, Tobie również zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych :)

Marrylan and agucha31 like this.
  11. agucha31

Bry
    o taaa i sobie grzecnzie czekałam az przestanie sie bawić o i dopiero chyba po godz 17 jak przeczytałam na forum to sie dowiedziałam ze pieruna trzeba łapać :cry: ale niestety za plecami real krzyczał i nie łapałam go zbytnio :cry:
    Tobie również zdrowych i wesołych :)

Marrylan and draculik34 like this.
  12. Marrylan

no i super :D Też tak zrobiłam i 14 maja na 16 bardzo blisko mnie też Pfizer :)

ale parę razy dorwałaś, zawsze coś :) Na dłuższą metę był męczący :sleepy:

moje też pomalowane raz lepiej raz gorzej, jak wychodziło ;) W prawej jestem na 34 kroku :sleepy:
    Aniu tobie również spokojnych i zdrowych świąt w radości :)

draculik34 and agucha31 like this.
  13. agucha31

Zbyt mało wczoraj byłam dostępna aby mnie wymęczył :D

draculik34 and Marrylan like this.
  14. Marrylan

:D:D no i dobrze, trzeba grać trudną do zdobycia :D:music:8);) Musiał się nabiegać, a co ;)

agucha31 and draculik34 like this.
  15. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

16. Marrylan

a witam wielebnego :D Babki świąteczne upieczone? Ja dzisiaj na etapie sałatek byłam ;)

17. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

xDxD
    Mam dwie babeczki (kupne, do koszyczka) a jak to się mówi na plaży: mam dwie babki i doła xD u mnie sałatek nie będzie :p za to zrobiłem jeszcze 3 blaszki ciasta i podzielę rodzinkę :) aa i jajka wygotowałem, pomalowałem a jutro poświęce - się i pójdę z nimi do kościoła :D

18. Marrylan

Bry :)

:D no to jedna babeczka pod jedną rękę, druga pod drugą i można poświęcić... się ;):D U mnie odwrotnie. Ciasta dostaję, to nie piekę, za to sałatki rozdaje :)

No to gabinet przygotowany wielkanocnie :)

Kochani, te pełne nadziei Święta niech przyniosą jej dużo i pozwolą spełnić to, za czym bardzo tęsknimy. Szczęście niech do Was zawita pełną mocą i nie opuszcza nigdy, byście w dobrym zdrowiu mogliście nim cieszyć. Wesołych Świąt :)

19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Spokojnych i rodzinnych Świąt Kozetkowicze :inlove:

20. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Wzajemnie :inlove:
    Odwzajemniam życzenia :inlove: wystrój gabinetu piękny i nawet poduszki na kanapie naszykowane do dzisiejszego święta xD dużo zdrówka kozetkowicze :*