blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Kolejny kosztowny event, wbrew pozorom nie muszę kupować kolektorów, bo jakims cudem chyba nawet starczy mi ich, ale nie mam śliwek, orzechów, jabłek. Drzewka wystawione, ale zanim wyskoczy odpowiednia ilość to event się skończy

Ale chociaż SP aż tak nie ubywa:cry:xD:cry::cry:
    Bry:)

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2021
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Na bank pluje +2 do upraw ;)

ja jestem skończyłam drugiego buta :p Przede mną trzeci ostatni, jakoś idzie, nawet jakieś miksy wyszły

i na fabryczkę już jest :p

ja śliwek miałam mało, ale nadrabiam, jabłka z jakiś skrzynek z jabłkami wyskakują, to nie było tak źle

O i czas zebrać na PST :sleepy:
    no sporo sp zaoszczędzone i jeszcze można pokolorować :D Działam o oazach póki jest zniżka

3. Agata00755

No ja oba ulepszenia i podstawę buta mam, mam róż zagrodę i rząd 2. Brak mi salamander na 1 rząd, muszę z 2h poczekać. Za późno salamandry wystawiłam, zaczynałam to miałam ich nie całe 500 sztuk.

Stan po klonowaniu taki:

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

Benia i Agata brawo brawo brawo :):)

ja juz skonczyłam z salamandrami,zostało 580SP ale jestem zadowolona z BB i chyba do konca event hodowlany zrobie chociaz nie chciałam ;)

i taki stan salamander na koniec :)

5. Marrylan

:)
    Dzięki, Ewa super :D Gratki:) Mi wpadła z miksu jeszcze 1 ta najwyższa, tak, że mam 1,5 fabryczki :p Ale działam jeszcze, może pyknie na drugą :)

Najważniejsze zgarnęłaś :) To już całkiem dobrze :) Do fabryczki się zbiera :)

6. Agata00755

Kilka miksów spróbowałam i mam na zagrode różowa, ale jako, że wpadła z eventu to poczekają sobie na fabryczkę

7. Marrylan

pewnie, że zostaw, zawsze to mniej do fabryczki, a zagroda już jest z eventu :) Mi wyjątkowo dziś miksy łapały i pykneło na druga fabryczke

i salamandry sie prawie skończyły.. Coś tam jeszcze puszczę ile się da, ale już ostatki. Tak, że 2 fabryczki i pół zagrody. Jestem zadowolona :D

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Benia gratuluję, odważne miksy.:)

agucha31, Marrylan oraz draculik34 lubią to.
  9. Agata00755

No ja zaryzykowałam i zrobiłam takiego miksa
    I tym sposobem jestem w plecy o 2 starsze salamandry.

Nie pierwszy raz wrzucam taki układ i jeszcze nie zdarzyła się cofka w takim wypadku.

Zawsze musi być ten pierwszy razxD:cry:xD:cry: Dobrze, że chociaż ta 1 się zwróciła. Trzeba było zostawić te starsze w spokoju i czekać na 4

10. Marrylan

Dziękuję Aniu :) takie mi najlepiej wychodzą, a w razie wtopy to chociaż ten najwyższy zwierzak zostanie ;) Dzisiaj był fart :)

ech takie najbardziej bolą :cry: Zwykle też nie mam cofek w takich miksach, ale z 2 razy się zdarzyło przy dość wysokich i bolało :cry:

aweva55, agucha31 oraz bacowa70 lubią to.
  11. Agata00755

Tu tym bardziej boli, zwłaszcza, że to nowość. Mniej by bolało gdyby to jakiś inny zwierzak był, ale no cóż nie pierwsza wtopa i nie ostatnia. Fabryka musi poczekać do kolejnego miesiąca, trzeba salamandry uzupełnić, kupować nie będę, wystarczająco SG już poszło na śliwki, orzecha, wiśnie i jabłka. Kolektorów zostało 25, nawet nie wiedziałam, że jakiekolwiek miałam, bo nie kojarzę żebym fabryke wystawiała.:cry:8):cry:xD

Hodowlane skończone.

aweva55, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

Te nowe kolorowane zwierzaki szczególnie cenne, bo fabryczki jeszcze się róż nie ma i się chce zrobić, zdecydowanie bardziej boli :cry: Ale następnym razem może się bardziej poszczęści i fabryczka stanie :) Kolektory może Ci ze skrzynek wyleciały, chyba w jakiś produktowych są ;)

13. bacowa70

Dzień dobry :)
    Nagietek znów z narzędziami przyjeżdża, co on się tak zawziął - to teraz co tydzień narzędziami będzie handlował.-.-
    A miały być itemy.

14. Marrylan

Bry :)

15 marca dzień walki z chrapaniem

czyli trzeba cichutko spać :p
    -.- kurcze nie wiem, czemu nie chcą dać tego z itemami :cry: wszystkie inne już były po kilka razy, a ten ostatnio z 5 miesięcy temu. Jakieś zmiany tam szykują, czy co? ech, też czekam na niego niecierpliwie :sleepy:

15. bacowa70

To całkiem niezły ten dzień dzisiaj.:)
    Połasuchować można i pospać (ale bez chrapania ;)).
    Ten piesio fajny, troszkę przypakowany, no i śpioch. Na pewno nie stróżujący.xD

16. Marrylan

:D jak coś to nie chrapiemy, tylko uwodzicielsko mruczymy :pxD;) Ewentualnie można mówić, że to odgłos chrupanych ciasteczek :D

xD to jest psi struż na czuwaniu xDxD

aweva55, agucha31 oraz bacowa70 lubią to.
  17. bacowa70

Dzień dobry :)
    Czy Wy też nie możecie wejść w kalkulatory i wyszukiwarkę opracowaną przez Anię, Rysia i Spółkę?

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ten hosting ma czasami takie zawiechy.o_O
    Szukałem zamiennika, ale nic z darmowych mi nie podeszło.:(

19. bacowa70

Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Często korzystam i zawsze działało bez problemów.
    Szkoda, bo ogrom pracy włożyliście i teraz jak już przyzwyczailiśmy się, że jest takie "cudo", to naprawdę tego brakuje.

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zdarzało się, po prostu nie trafiałaś w odpowiedni czas.:p
    Zawiechy nie są znowu takie częste.
    Przed chwilą wchodziłem normalnie.