blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ja ich używam codziennie a i tak w pasku mnóstwo ich jest.

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

jajo też by było dobre :p, chociaż wybieg mam zawalony już cały i upycham po polanach :cry:

ja codziennie rano odpalam ten+200% pd/tpd, zerknęłam w pasek i tamtych do ozdobnych mam 37, chyba zacznę używać też codziennie :p;)

przy słabszych itemach faktycznie trochę szkoda, ale jak podreperujesz ogrody, będą jak znalazł ;)

aweva55, hlnrys oraz agucha31 lubią to.
  3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Cześć Wszystkim, mam pytanie następujące które pnącze z grupy "inne pnącze bonus." daje +2 z roślin polnych. Na kole nic nie wygrałam i ze spiżarni nic nie brałam. Tak mam od kilku dni.

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

jako, że akurat aktualizuje tabelki to z tych istniejących +2 roślinki widzę tylko ze słonecznikiem

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Agata00755, to nie ten bonus, bo jeszcze będzie trwał 5,45h a pnącza uruchamiałam ok godz.12-tej. i nie zajmuje slotu. W ikonie jest pośrodku chyba stylizowany prawie biały chudy kot.

aweva55, Marrylan oraz agucha31 lubią to.
  6. Agata00755

A to w tabelce nic takiego nie widzę w rzędach, ale może przeoczyłam przy tworzeniu taki rząd

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Bry :)

A nie masz w pasku po lewej, pod zegarem? co masz odpalone?
    No i też co siejesz?
    Może Ci się skumulowały (nawet jak mają różne czasy, to czasem się kumulują), pnącza "+1 na" i wówczas masz +2?

Może być też pnącze +item jakiś bonusowy;)

8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

w slotach mam diamentowy chmj i złoty 200%PD/TPD. A góry nie umiem rozszyfrować.

9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Śmierdzi xDxDxDxD
    Ja może i nie codziennie ale też często wrzucam w slot z 2-3 i babeczkę dokładam :)

aweva55 i Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

przynajmniej wiadomo, że farmerskie :pxD;)

na pnącze to mi nie wygląda, tak długi czas działania ma tylko pnącze ze strachami z koła fortuny +1 dla warzyw na farmie. Dyniowy prezent też tak długo działa i daje +2 dla upraw, ale to musiałabyś z pola odpalić, albo przypadkiem kombajnem dla jajek. :oops:

aweva55, agucha31 oraz AnnDżelina lubią to.
  11. marynia53

marynia53 Cesarz forum

już porównywałam ikony pnącz i każde podglądałam i nic nie dopasowałam. Na drugim koncie tego nie mam.
    Nie umiem w nowej wersji zrzutu zrobić.

12. Agata00755

to nie mam pomysłu co to, bo istniejące rzędy nie mają takiego bonusu. Przejrzałam swoją tabelkę i tą z FAQ i nie ma +2 roślinek z roślin polnych

aweva55, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  13. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Maryniu, a co masz konkretnie posiane, kwiaty, zboża, warzywa czy coś innego?

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A może dyniowy prezent odpaliłaś ? Działa 10 h

Dobry w przelocie

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

agniecha$ odpaliłam pnącza a było ich 50 a wszystkich z innym bonusem mam 57. Odpaliłam te co dają PD i SG.
    No i itemy dodatkowe z dodatkami.

16. agucha31

xDxD Ta nie jakaś sztuczna podróba xDxDxD
    -----------------
    Wybrałam sie dziś na poszukiwanie salamandry, no za wiele ich nie znalazłam ale choć troszkę w skrzyni przedmiotów 2016 w ilości 1500 szt :)
    [​IMG] [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2021
  17. Marrylan

no właśnie, swojski na własnym żołądku wyhodowany xD:cry:xD:p;)

zawsze trochę zwierza i innych darmowo wpadło :) Na kilka ładunków do oaz będzie :)
    To raczej nie pnącze, a jak itemy to tylko dyniowy mi tu pasuje, nie kojarzę, żeby były inne z ładunkami dające +2 do upraw. Na pewno nie masz gdzieś na poletku postawionego tego gościa?

agucha31 lubi to.
  18. agucha31

xDxD Taaaa
    Zawsze coś :)

Marrylan lubi to.
  19. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Marrylan
    mam takiego gościa i ma jeszcze 17 ładunków i nie zajmuje slotu. Jutro dziada podejrzę czym pluje.

Dzięki za info.

20. agucha31

NO ten gość właśnie daje +2 :)

aweva55 i Marrylan lubią to.