blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale jak to juz całkiem czy tylko na dziś?

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też na hamaczku już całkiem . Rano skończyłam.

3. agucha31

O matulu szybko. Gratulacje. Ja jeszcze daleko w polu no ale koło mnie dalej nie lubi no i brak czasu na regularne i częste zbiory :(

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Aga całkiem :) koło się zlitowało i jakoś poszło :)

Gratulacje Aniu :)

Edycja:
    Z Piccolo wypadł mi genialny wielozawodowiec :) Niby niczego nie urywa ale lepszy niż drzewko magiczne albo kijek pogo :D

5. agucha31

No to gratki. To podrzuć na trochę to swoje koło do mnie xD;)

6. draculik34

Z miłą chęcią :) tylko jak ja mam je wyciągnąć, jak traktorem nie dają rady :D

7. ania12355

Koło dało 100% i 3x+1. Do tego dorzuciłam do diamentowego 100% do stodoły z własnych bonusów , podrasowałam dyniowym prezentem i poleciałam z sianiem . Wczoraj o 18.50 skonczylam siać czekoladowa róże. Czekałamna te 5 listów . Rozsiałam serduszka i dałam na SP. O 5.50 byłam na mecie.

8. draculik34

Taktyka godna mistrzyni :)

9. ania12355

Olga strasznie mi się śpieszyło. Dziś dzień tzw. zakupowy, a jutro dzień gotowania.
    Bonus 100% w diamentowym dał mi z nawozowców dodatkowo 4 sztuki. Jutro już SN zostanie uzupełniony na następny ewent.

10. draculik34

Ja też lubię takie bonusy :) nawozowców przybywa aż miło patrzeć :)
    Wolę pochlapać nawozami i szybko mieć sianie z głowy, bo nim event się skończy już mam odrobione to co wychlapałam z lekką nawiązką :) Ogólnie nie lubię siać i robię to tylko jak jest event :)
    Mi się wczoraj trafiło 2 x 100%, dziś 1 x 100 %. Odczarowałam koło :D bo dziś na dwa kręcenia wpadła setka :D

11. ania12355

Ja też nie lubię "cackać się " z ewentem. Zrobić, zapomnieć i robić co innego na farmiexD

12. agucha31

Ja juz je sama wykopie i z cementem xD;) aby tylko u mnie poskutkowało bo moje to tylko na złom sie nadaje :cry:
    No ładnie :)
    ładnie Gratki :)

13. draculik34

Kupowałyście ts może ? bo się ciągle zastanawiam i nie mogę zdecydować czy coś kupić :)

14. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Zakupiłem całe 12szt...zaszalałem, a coxD za ok 1h dowiem się co z nich wyrośnie

15. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

:D ale torpedy z Was :D Gratki :)ja sobie na 3 kroczku stoję :p Na głównej się płaskurka do misji robi i szarłat na zmianę :)

Aniu Twoje koło jest magiczne :) pięknie sypie bonusami ;) Żal było nie wykorzystać ;)

i też pięknie sypnęło :)Ja lubię mieć drzewka :inlove: Tylko na farmie to mało kiedy mogą dłużej postać :cry:;)

Pierwszy raz od długiego czasu kupiłam trochę. Stoją na Deszczowym i Wodospadach razem z innymi co się w pasku pałętały, no te meduzy są słodkie :p Może jakaś wyskoczy, jutro zobaczę :)

:D:D Aguś wyrwij razem z korzeniami, żeby się dobrze przyjęło :p:D;)

16. draculik34

Jak się wykluje u Ciebie meduza to kupię kilka szt, a jak nie, to kupię ale super paszę i się pobawię BB :)

Jarku :) napisz jutro, czy było chociaż pół meduzy :D

17. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

w polu byłam a jakże :p I płatki... śniegu zgarniałam na łopatę xD Ale jak przestało sypać, to nawet fajnie było, zero wiatru, ciepło dość :)
    Jarku trzymam kciuki, ja rano będę wiedzieć :D

Jutro zamelduję, czy chociaż jedno parzydełko wyskoczyło ;)

18. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Zamelduję:) Może nawet jeszcze dziś dotrwam do wyników;)

19. draculik34

Trzymam za Was kciuki :) a teraz się grzecznie pożegnam :) życząc Wam dobrej nocy :)
    Do jutra :)

20. agucha31

Też sie nad nimi zastanawiam ale raczej odpuszcze
    Oj tak nie moge bo to tylko ma być pożyczka ale to swoje to chętnie tak wyrwe aby wiecej na nie nie patrzyć :cry:
    NO nie mów ze u Ciebie jeszcze śnieg bo u mnie deszcz padała i po śniegu juz nawet minimalnie śladu nie ma
    ---------------------
    A to ci niespodzianka, Zośka po nawiedzonym lata xDxD

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2021