blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ja tak jeszcze niesmialo zapytam:
    Czy Cysorz wystawil jakis magazyn gdziekolwiek??
    Bo tylko z nich wypadaja...:p

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

co to za życie bez tych emocji, codziennego zaglądania do stodoły albo okienka rozbudowy z nadzieją na znalezienie tego narzędzia

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Lepiej nie przeginać.
    Jak doktor zaordynuje borowanie tymi wiertarkami, to dopiero będzie terapia.
    Na samą myśl zabolało.

4. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

... znaczy o wiertarki ??

5. BA_Czerwona

Usłyszałam ten dźwięk i poczułam się jak w poczekalni u dentysty... zawsze wtedy czuję ten ból i mam ochotę uciekać
    Ciiiii... nie można wymawiać słowa wiertarka, wiertarki, wiertarkom i używać innych form... ciekawe, czy wiercenie jest dopuszczalne...
    Panie doktorze, pilna konsultacja jest potrzebna! na cito :)

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dentysta mnie ostatnio po przeglądzie odesłał z kwitkiem, i kazał z rok przyjść na kolejny, to może chociaż tutaj.. :pxD:cry:

Znajomy pokazał mi cudowne urządzenie: akratreiw*, które zamiast wiercić dziury, je fenomenalnie i od ręki łata. No śladu nie ma :p Jestem pełna podziwu patrząc na odnowioną ścianę :p Natychmiast kupiłam to cudo, przyda się do remontu stodoły :p

* o palindromach, nic nie było, że zakazane :p

7. BA_Czerwona

Czy akratreiw można stosować na koncie bankowym lub w pamięci?

8. Marrylan

Podobno ma też specjalne akratreiwy z udarem które mają taką moc :p Ale twierdzi, że ludzkość jeszcze nie jest na to gotowa xD

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

... no przecież wiem, ale tak po cichu napisałem, może nie zauważy [​IMG]
    Już nic nie mówię o wiertarkach ... nic, a nic ... bo wystraszony jestem ...

10. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Całkiem rozumiem Doktorka :p. Dość wcześnie wpadł do mojej stodoły jeden świderek;) i tak już zostało :cry:. Po tym niby wysypie tych bormaszynek;) u niektórych farmerów nadzieja zawitała w mojej biednej duszy i dzisiaj jestem baaaardzo rozczarowana8). Wyczekuję tych furkadełek;)jak kania dżdżu . Potrzebuję terapii i to dość szybko:p;)

11. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Bo dali te menażerie i inne manufaktury ,a tych narzędzi marki Bosch ;) tak skąpią ,a przecież należą się jak psu micha xD

12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Zależy do czego jej użyje:p Doktorek często z przyrządem do lewatywy przychodził:( Podejrzewam, że przyzwyczajenie wzięłoby góręxD Ja podziękuję za taką terapię i słowa "wiertarka" nie napiszę:p Upssso_O Napisałam:oops:xD

13. agula38

ale myślisz ,że wiertarka zamiast lewatywy .... TAM o_Oo_Oo_O

14. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ciiiiiiii....cho.... Nie podpowiadaj xD

15. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

O w... cztery litery :eek:
    Z takiej terapii to ja się wypisuję xD

16. agula38

żeby to przeżyć ,to potrzebne będzie więcej whiskasa i tabsów ,o znieczuleniu myśle :p

17. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jak wkurzymy doktorka, to o znieczuleniu możemy zapomnieć:oops: Na bank wszystkie tabsy schowa :cry:xD

18. Marrylan

Ja tam się nie boję, mam sprzęt odpowiedni :

Przez zbrojone wiertło nie przejdzie :p Co najwyżej się połamie xD

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

xD:cry:xD
    Masz może więcej na stanie? xD Nawet ten kolor jakoś przeżyję;) Byle chroniły co trzeba:p

20. Marrylan

No jasne, że mam ;). Za regałem w schowku na szczotki jest zapas na czarną godzinę. ;) A bo to wiadomo, co Doktorowi do wiertarki czy innej głowy strzeli :p