blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)
    No to dobrze, że ten tydzień się skończył, bo ostatnie 2 dni w robocie to walka z nerwami. Wczoraj to ciskałam już tam piorunami i tym co mi w ręce wpadłoxD:cry::cry::cry:

Do balona nawet jeszcze nie zajrzałam.

Swoja drogą wyszukiwarka coś szwankuje, przy otwieraniu skrzyń zawsze wpisuje skrzyn, a teraz patrze ile tych z imprezówkami nie otwarte, a dziwiłam się, dlaczego tak mało imprezowych ostatnio wpada. Przy wpisywaniu nie wszystko wyszukuje.

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2021
  2. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

no to dokicały jeszcze pomarańczowe - mogą spocząć i raczyć się kokosówką....
    :p:p

i nie zaglądaj - pustki

nadal brakuje rambutanów XXL i podstaw
    ale już blisko....

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    O matulu no nie było mnie przez wczorajszy cały dzień zaglądam dzis i oczy kilka razy przecieram czy dobrze na nie widze i czytam to co jest napisane czy może wzrok mi figle płata. Jednym słowem zgłupiałam.
    NO dobra to pisać co komu potrzebne Jak znajdę to wyśle ale później bo teraz to tylko na chwile wpadłam :)

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U mnie rambutan xxl jest za urlopową duszę albo topole biała albo za papugowiec, a podstaw też trochę jest, ale ciut przy dużo chcą

5. AladdinSane

w balonie jest kilka ofert, ale za itemy o których nawet nie słyszałem
    resztę wybrałem - przepłacone
    urlopowa dusza to gwiazda G&T !!!!

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A ile tych rambutanów Ci brakuje?

7. AladdinSane

28 do pełni szczęścia
    na balon nie ma co liczyć - pusto

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uprzejmie przepraszam, że ośmielam się do Pana zwrócić.
    Mam kilkanaście rambutanów XXL z podstawami.
    Czy zechciałby Pan przyjąć ode mnie te drzewka w prezencie?
    Jeśli nie, to oczywiście zrozumiem.

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Michaś ma pewnie porę karmieniaxD

10. zzizzie

Cóż, każdemu może się zdarzyć.
    Poczekam zatem.

magdusia668, aweva55 oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. AladdinSane

a czemuż to zawdzięczam to nagłe zainteresowanie moim natrętnym zbieractwem?!?!
    w końcu jesteś farmerskim dobrem Narodowym,
    niestrudzoną bojowniczką o lepsze farmerskie jutro
    i zmorą Modów wszelakiej maści
    i raczej nie podejrzewałem cię o braki w śmiałości

aż siem uśmiechnąłem - bez rozkazu

oczywiście rambutany będą mile widziane

dotikampo - poleciałaś po bandzie
    D Z I Ę K I ! ! !!>>>>

12. zzizzie

A, taki sobie projekt.
    Nie jestem bojowniczką o lepsze farmerskie jutro, natomiast zmorą MODów niewątpliwie jestem.
    Co do dobra narodowego, to mam wielką nadzieję, że naród (dowolny naród) jednak dysponuje dobrami wyższej próby.
    Braki w śmiałości... cóż, raczej nikt nie lubi być wyszydzany zza węgła (choć bywa to zabawne).
    Nieważne - cenię Pana zarówno za grafikę w avatarze/sygnie, jak i za cytat z Leca.
    Rambutany polecą, nick hero2005, tak?

13. AladdinSane

....dobro Narodowe z różnych prób odlane....

staram się nie szydzić z nikogo, (jeśli już, to w formie ironii), a już na pewno nie z miłośników A. Słonimskiego

H. Bosch to mój ulubiony malarz - warsztat i wyobraźnia nie mają sobie równych

tak
    dziękuję

14. zzizzie

Cóż, ja akurat dzięki wieloletniemu obijaniu się po necie mam wyjątkowo grubą skórę (wiem, brzmi to mniam), ale niektóre Pańskie komentarze na mój temat mogły zaboleć osobę mniej obytą w tej alternatywnej rzeczywistości, więc radzę ostrożnie z ironią w warunkach netowych.

Bosch jest przerażający, ale przyciąga wzrok (czy on miał jakieś problemy psychiczne? serio pytam, jego sztuka jest taka jakaś niepokojąca).

Poleciało max drzewek na dziś, po północy doleci reszta.
    Powodzenia w projekcie.

15. AladdinSane

dziękuję za rady dot. ironii....

o H. Bosch, to proszę mnie nie "włączać" bo zrobię się nudny, kaznodziejski i w końcu patetyczny (3 w jednym)

generalnie uważa się, że źródeł inspiracji artysty należy doszukiwać się pośród hipotez o negatywnym, (wówczas) wydźwięku - podejrzenie uprawiania astrologii, alchemii, ale także wynikających z sympatii Boscha dla heretyckich ideologii rozmaitych sekt pojawiających się w szesnastowiecznej Holandii, z adamitami na czele.
    dołożyłbym testowanie różnych substancji mniej lub bardziej dzisiaj zabronionych

Bardzo niewiele wiadomo o jego życiu, więc wszelkie próby odtworzenia tego, co działo się ponad 500 lat temu obarczone są doczesną interpretacją
    taki Banksy z przełomu gotyku i renesansu

dzięki za rambutany

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tego tematu nie da się uczynić nudnym. Pisz, pisz, z przyjemnością poczytam:)

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja wiem,ze na kozetce wszyscy oplywają w dostatkach:p ale może jednak ktos czegoś szuka:D
    Gekon,topola biała- ktos chetny?
    Ania, ten sam nick ma?
    Nie doczekałam się odpowiedzi
    Benia gdzie jeszcze luki do uzupelnienia?

18. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A no właśnie, wszyscy podsyłają prezenty, a jak pytam czym mogę się odwdzięczyć, albo czego szukacie, to cisza, brak odpowiedzi... zakładam że to wina leniwych lub zagubionych sów 8)
    To czego szukacie :p
    Bry chwilowe

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ten sam nick ;) a może ktos potrzebuje itemu walentynkwego,mam w zapasie oprócz tego na 4 pola

20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dziekuje:)
    Wszystkie nagrody juz wysłane:)