blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To się porobiło :D
    Na początek chciałabym podziękować Oldze za wspaniały konkurs i to w jakim klimacie :inlove: , oraz szanownemu jury (któremu nie zazdroszczę, bo wybór był naprawdę trudny) Miłość widać było w każdej przepięknej pracy.
    Oczywiście piękne podziękowania dla fundatorów, m in w takich sytuacjach widać jak wspaniałych i szczodrych mamy farmerów, jak mimo różnych trudności potrafimy się dobrze bawić i wspierać.
    Dziękuję za docenienie, wiem, że się powtarzam, ale absolutnie nie spodziewałam się takiego werdyktu (choć jedna z moich faworytek znalazła się na podium). Znów się powtórzę, ale nie mam wyjścia, bo jak zwykle konkurs był pretekstem do fantastycznej zabawy, przeszukiwania pnączy i zakurzonego paska, wybór pikseli, układanie wzorów. Niezmiennie bardzo lubię tą zabawę i sprawia mi ona wielką radochę, choć nie przyznam się ile czasu siedziałam z palcem na przycisku printScreen, żeby uchwycić na jednym zdjęciu serduszka z pawich ogonów, buziak od żaby i całusa pod jemiołą :cry:xD:p
    Równie wiele radości sprawia mi podziwianie Waszych dzieł, każde z nich jest pomysłowe, piękne i cieszy oczy.

Ogromne gratulacje dla laureatów i wszystkich uczestników konkursu. Każda praca zasługuje na wielkie gromkie brawa.

---------
    Nagrody za miejsce 4 i 5 wyślę przy najbliższej edycji g&t, jeśli laureaci (obu konkursów) mają inne nicki w grze niż na forum to proszę o kontakt

Bry zaskoczone :D

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ja też lubię się pobawić ale jakoś nigdy nie mam okazji :) Postanowiłam pokazać Wam moją walentynkową farmę :)
    Ze specjalna dedykacją dla mojej >słodkiej tajemnicy< :inlove:

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Śliczne prace, w powietrzu czuć miłość :music:
    A ten misiaczek z balonikami u Olgi przesłodki :inlove:

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję bardzo.:)

Olga śliczna praca.:):inlove:
    Przyglądam się itemom, nie wszystkie znam. Natomiast podwójny Łuk Weselny . . . zarówno zaskakujący jak ciekawy.;)xD

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

No właśnie co to za mis?:inlove: Tez chce misia takiego:oops:

6. draculik34

Aniu i dwa razy od tej samej osoby :D
    dziękuję dziewczyny :)
    A miś to jest, z nie pamiętam skąd :D pewnie kupiłam :D

7. bacowa70

I to jest największe wyznanie miłości.:inlove::inlove:

8. ankagdw

Tez mam dwa łuki. Tylko że ja wdowa jestem po mamieewie stad pierwszy a pozniej z ross2 slub wzielam to i drugi łuk zdobylam. :oops:
    Co to za miś z balonikiem Olga?:inlove:
    Edit: o misiu doczytalam dopiero teraz ;)

9. draculik34

Aniu ten miś nazywa się Miś walentynkowy, może stać na wybiegu to pewnie kupiony za zł.

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tak Miś walentynkowy
    w galerii handlowej na Dzień Matki w pakiecie był

ładniutki słodziutki :inlove:

11. bacowa70

Namierzyłam tego ślicznego misia.:)

12. ankagdw

Dziękuję za info.;) to jednak będę się musiała obejść bez misia :oops::cry:

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ten miś jest w zgaduli to może będzie możliwość jego zdobycia :)

14. draculik34

Właśnie to ten misiaczek :) urzekł mnie swoją urodą i delikatnością to postanowiłam, że go sobie kupię :)

15. bacowa70

Szkoda, że nie zostawiają łuków, bo po rozwodzie nic nie zostaje na farmie. :p
    Miałam dwa śluby z tym samym adoratorem. Wesela były wystawne, obrączki diamentowe, ale związek był tak burzliwy, że śladu po nim nie ma.:oops:xD:cry::D

16. draculik34

Aniu :) mój też nie należał do łatwych :D czasami pioruny latały :D ale to już historia :D teraz niby razem, a każdy osobno :)
    Moje łuki zostały, nie wiem dlaczego, chyba jako przestroga :D
    W pasku mam jeszcze jakiś królewski łuk weselny ale za kogo ja wtedy wyszłam to nie wiem :D

17. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Olga takie śliczności na sam koniec? :D Stwierdzam, ze te foty mi się nigdy nie znudzą :inlove::D
    podwójnie Cię kocha :p:D;)

uff zdążyłam postawić, dzięki za przypominajkę :D

chyba jednego miałam i na pnączu siedzi jakimś, idę zerknąć :D

18. bacowa70

Ten królewski to z eventu "Królewskie wesele 2011".
    Wspomnienia nas naszły przy okazji Walentynek.;):D:music:

19. draculik34

A widzisz, a ja myślałam, że ktoś tak mocno kochał, że diamenty przysłał :D :D :D
    Czasami fajnie jest tak sobie powspominać, w końcu przez te prawie 11 lat dużo się wydarzyło :)a, ile ludzi się poznało :)

20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Gratulacje za zajęcia miejsc choć wszystkie prace śliczne