blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Podejrzewam ,że Grecia to dopiero drobnicę wrzuciła , a na tej kupce pod ściana , taki zakurzony , prawie zapomniany , większy gabaryt leży xD

2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

To jest pewne Zgredzio, ten Rekucii już to czuje w kościach, nawet na herbie jakiś taki blady ... :D

3. agula38

Nie dośc ,że blady , to jeszcze chyba ciśnienie mu podskoczyło i zielony sie też zrobił , pewnie wymiotuje z nerwów xD

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ale jak pieknie nasze 7 wyglądaja,superrrrr :)

5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Aga tylko mi nie uciekaj, chociaż przez chwilkę razem być:);)Myślę że późnym wieczorem albo rano się wdrapię na chwilę;)

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ok to czekam :)

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

9. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

11. agula38

12. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

widziałam:p

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Norbi poluzuj sznurówki -jest ok ;)

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wykorzystujac do tego ich flage...jak dla mnie zarcik niskopoziomowy......
    jest luzik

15. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

taaa, postawiłam, jak przeczytałam Twój post :p dzięki :inlove:

piękny widok :D a będzie nas coraz więcej :inlove:

ja na razie cicha woda,, ale ruszę :D;)

aż też poszłam zalajkować :D

16. ankagdw

Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma ;)

17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Byłam na węgierskim forum, zacytowałam post węgierskiej TL i podziękowałam itd.
    Powiem szczerze,że bardzo to było miłe co napisała węgierska TL.
    Nigdy nie ukrywałam,że bardzo lubię węgierskich graczy ale to przeszło moje oczekiwania :)
    Przetarłam szlaki ale już zacznę spadać coraz niżej...a co ważne bardzo się boję wysokości a nikt z naszych nie chce być obok, podać ręki itd ...
    Zgredziu, już mnie nie kuś. Wysłałeś mnie na wysoką górę bez asekuracji.. Jak spadnę to połamię kości będzie na Ciebie..hahah
    Jedenastki to nawet w przyszłym roku nie będę miała.. :)

18. ankagdw

Złapię Cię jak będzie trzeba- nie bojaj :p Podaj rękę Kasi to Cię podciągnie. ;)

19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Greciu my tu wszyscy jesteśmy obok i pod Tobą:inlove:Nie damy Ci kości połamać;)xD.
    Edit: Tak sobie pomyslałam, że jeśli tak bardzo lubimy węgierskich graczy to czemu bu razem z nimi nie zrobić " słupka" Raz bialo czerwona, raz zielono biała (tak chyba zrobili) Ale to by było fajnie. xD

20. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dziękuję :) Kasia wysoko idzie więc nie dam rady złapać jej za rękę.. Kibicuję jej niech będzie pierwsza..
    Żeby ktoś z naszych chciał wrzucić te 10 siódemek. Przecież macie stosy towaru w stodołach.. Myszy Wam to wpierdzielą ..hahah Lepiej do wora wrzucić i pocieszyć się chwilę.
    Dziękuję Aniu ale ja bym jednak była za tym,żeby ktoś był przy mnie i pocieszał na stoku..
    Dajcie się skusić..wrzucajcie do wora..