blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

:D o taki wachlarz np., albo wieszak xD a z takiej drapakowej to by od biedy choinkę można zrobić :p;) Jest tak wiele możliwości xD

Sookie, hlnrys oraz agucha31 lubią to.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

xDxDxDxD Pomysłów nigdy nie braknie :)

Sookie, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

Przyszłam się zameldować, moja sytuacja bez zmian, zamiast cokolwiek się wyklarować to bardziej się komplikuje. Już oswoiliśmy się z tym, że jest jak jest. I nic nie poradzimy na to.

Hodowlany zrobiłam w niedziele.

4. Marrylan

Bry :)

taaa, miotła to potężne narzędzie.. i wielofunkcyjne xDxDxD

Dobrze, że jesteś :) gratki hodowlanego :)
    Teraz niestety wszystko staje na głowie, a niewiele można zrobić :oops:

5. Agata00755

Przejmowanie się tą sytuacją teraz już nie ma sensu, pierwsze dni takie były i nie wyszło nam to na dobre, bo złapaliśmy tylko depresje, nie spaliśmy, nie jedliśmy. Zdrowie ważniejsze, trzeba było nabrać dystansu.

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  6. Marrylan

I to najlepsze podejście :) Nie ma nic cenniejszego, niż zdrowie. Człowiek się zdystansuje, to chociaż odrobine mniej sobie zabiera do głowy.

Na dzisiejsze święto:
    Chodzi jeż dookoła beczki, chodzi i chodzi.
    W końcu wkurzył się i krzyczy:
    - Kiedy ten płot się skończy!

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2020
  7. Agata00755

Spadło to na nas jak grom z nieba. Szok i niedowierzanie zrobiły swoje. A teraz trzeba żyć dalej, funkcjonować mimo wszystko i czekać do powrotu do Polski, ciut szybciej niż było w planach.xD:cry:xD:cry: Przynajmniej takie założenie na dzień dzisiejszy, może nie zamkną nam granic:music::p;)

Marrylan, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  8. Marrylan

Trzeba przetrawić i przeć do przodu mimo wszystko ;) Najważniejsze bezpiecznie wrócić. Nawet jak zamkną, to Was wpuszczą, może być trudniej, ale wrócicie ;)

zerkam na poradnik.. hmmm neony widzę, wszędzie neony xD:cry:xD;) Event nie do odpuszczenia, % ładne :D

Ostatnie edytowanie: 10 listopada 2020
    agucha31 i aankaa_66 lubią to.
  9. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Wszystko już przyszykowanexD. Ostatnio udało mi się zdobyć tylko jednego florenowca ale i tak byłam dumna z siebiexD. Powalczę ile się da.
    Bry wieczorne

Marrylan i agucha31 lubią to.
  10. agucha31

To i tak lepiej niz mi :) Bo mi wtedy czas pokrzyżował wszystko i az 0 zdobyłam :(

Marrylan i aankaa_66 lubią to.
  11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam 1 florenowca co daje 30-31 florków na miesiąc. Szału nie ma.
    Eeech taka muza na dzisiaj

12. agucha31

1 też mam ale tego to zdobyłam lata temu a podczas ostatniego eventu gdzie było można je zdobyć niestety aż 0 mi sie udało :(

13. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

fajna muzyczka. Lubię takie klimaty. do tego jeszcze Grechuta, Bajor, Stare dobre małżeństwo...
    Ech kiedyś piosenki miały nie tylko muzykę ale i w tekstach jakieś przesłanie...
    (mhm..czy tak nie mówi każde pokolenie?)

agucha31 i Marrylan lubią to.
  14. Marrylan

też mam szarłat posiany i czeka :D walczymy do końca 8):p;)

ja teraz mam w sumie 8, ale to i tak kropla w morzu :cry: Trzeba by mieć całą łąkę w nich :pxD:cry:xD;)
    :inlove: i żywcem się nas nie wezmą. Przypomniały mi się stare muzyczne czasy :inlove:

Grechuty mam całą płytotekę :music: Na niego i Bajora miałam swego czasu fazę tak, że na okrągło :music: SDM też bardzo lubię /Bieszczadzkie anioły zwłaszcza, bo to moje okolice prawie :p/ Muzyka z tamtych lat ma klimat, którego już nie będzie. Dobrze, że wszystko zostało i można słuchać do woli :)

Sookie, agucha31 oraz aankaa_66 lubią to.
  15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Bardzo lubię Andrzeja Sikorowskiego i "Pod Budą" Ostatnio na fejsie wysłuchałam piosenki w wykonaniu Sikorowskiego. Jak zwykle -świetny tekst ale nie mogę wrzucić bo wygumkowany by został. Mimo tego,że jak zwykle z kulturą, subtelną ironią niemniej jednak pewno za coś tam akurat ten utwór by wyleciał:p

16. agucha31

NO to gratki, nawet ładnie :)

Marrylan i Sookie lubią to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam 2 florenowce i odkąd je mam to jakoś mi FL przybywa bez kupowania - z misji wpadają, a teraz w evencie trochę będzie.:)
    Ewa nie znałam albo nie zapamiętałam słów, ale bardzo do mnie trafiają. Dziękuję i póki co postaram się stosować, może się uda.:)

18. Marrylan

Bry :)

Dzięki :) Coś tam się ciuła z nich, ale potem przyjdzie taki Nagniot i ..:cry::cry:;)

Pierwsza jaką pamiętam, to było "Nie przenoście nam stolicy do Krakowa" :) Dawno nie słuchałam i zapomniałam, jak miło się słuchało :inlove: Chyba wrócę :)
    zawsze jakiś zapasik się uskłada :)

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

zapomniałam,ze od dzisiaj zaczynają sie eventy i na wyspie wszystko zebrałam,ale przypomniało mi sie ze to środa i szybko czytam..czytam i na farmie jest oki - nie zebrana chryzantema + włośnica i drzewka to troszke wypadalców bedzie ;).

Ryś nie posłuchałam -pokręciłam kołem i :

teraz nie wiem czy krecic kołem zielone bo mam 82szt czy nie,reszte imprezowych zostawiam(74szt) + nie ruszone skrzynki koła 70szt ;)

20. Marrylan

:D:D gratki. Ładnie sypnęło :) Ja też pokręciłam, ale leciutko. 2x +1 do roślin wpadło to na rozsiew się przyda :p Grubsze kręcenie jutro rano ;) Na wyspie papugowce, ale w porę mnie oświeciło i nie zebrałam :p Na farmie szarłat czeka, powinno być dobrze. ;)
    Ewa na farmie też Ci powinno ładnie sypnąć z tego :)

agucha31, bacowa70 oraz -mala159- lubią to.