blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

To poleżymy razem, tylko ja przy wieczornej kawce :)

Marrylan i aankaa_66 lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

W BP przecie już dawno rozkminili nasze poziomy zainteresowania xD:cry:xD;)
    ja chętnie poleżę, bo mi się pawie na fotelu przysnęło xD

tiaaa -.- właśnie ten 8) no już pędzę, lecę :pxD;)

w środę byłam usg robić to też mi się nawet nie zapytali czy tą ankietę wypełniłam i czy mnie cyknęli termometrem 8) o maseczkach w sklepie nie wspomnę. od soboty będziemy cali żółtą strefą i maseczki wszędzie mają wrócić. Zobaczymy czy policja będzie pilnować.

3. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ciężko z tym pilnowaniem. Ludzie sami powinni być odpowiedzialni ale coż... A jesień idzie wielkimi krokami i sezon na grypę dopiero się zacznie. Człowiek będzie się bał wyjść z domu:(
    Dobrze, że ta kozetka jest to do domu człowiek szybko wraca;)xD

4. agucha31

xDxDxD Oj tak i to jak bardzo xD:cry::cry:
    No to poleżymy ale nie śpimy jeszcze ;)xD
    Ja ciągle mam za tyle od ponad roku i choć nie kupuje to oferta nie schodzi niżej :cry:
    Hmmm szczerze? Jakby tak więce tych mandatów sie sypało to może i by sie ludzie opamiętali i bardziej pilnowali. Tylko przykre jest to ze by sie pilnowali tylko dlatego aby mandatu nie zarobić a nie aby nie narażać innych przez własne głupoty :mad:>:(
    NIestety z tym jeszcze ciężej -.-:(

Marrylan, hlnrys oraz aankaa_66 lubią to.
  5. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

mhmh....zapomniałam o jutrzejszych wypadajkach i posiałam bratka. Mam teraz dylemat czy go kasować czy nie?

Marrylan i agucha31 lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Bratka?

Marrylan, agucha31 oraz aankaa_66 lubią to.
  7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Dla mnie ten fiołek , to bratekxD

Marrylan, hlnrys oraz agucha31 lubią to.
  8. agucha31

NO ładnie a juz sie zastanawiałam czy mi coś na oczy padło bo szukam i szukam i nic, no i zwątpiłam o co tu chodzi, czy ja nie widzę czy jak. xD

Marrylan, hlnrys oraz aankaa_66 lubią to.
  9. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

to zagadkę Wam dałamxDxDxD Ale czy w/g Was nie powinien być to bratek?;)

Marrylan, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  10. hlnrys

xD:cry:xD
    Ja też szukałem bratka w kalkulatorze.:oops:

Marrylan, agucha31 oraz aankaa_66 lubią to.
  11. agucha31

No fakt, bratek jak nic inne :)
    Uf no to mnie pocieszyłeś ze nie jestem sama :) :)

Marrylan, aankaa_66 oraz hlnrys lubią to.
  12. Marrylan

na sen... jeszcze nie czas :)

ech no właśnie :cry: każdy się powinien sam pilnować, w trosce o własne i innych zdrowie, ale gro ludzi ma to w nosie. Dlatego każdy sposób dobry, nawet te mandaty 8)

cwane liski z BP nie chcą zmienić, a jak były te mniejsze paczuszki to by prędzej ktoś kupił.

xDxDxD no to jest żywcem bratek... tylko pomarańczowy xD:cry:xD;)

hlnrys i agucha31 lubią to.
  13. agucha31

NO zdecydowanie jeszcze nie :)
    O tu najbardziej bo jak komuś na własnym nie zależy to choć innych niech szanuje
    No niby powinno sie zmniejszać jak sie nie kupuje a u mnie od ponad roku sie na tym zatrzymało :(

Marrylan lubi to.
  14. hlnrys

A może kupujesz i nie wiesz?8)
    Lunatykujesz?;):p
    xD:cry:xD

15. agucha31

Hmmmm, no tylko na co ja te fl wydaje po takim zakupie jak ich niema? :cry:xD:cry:

Marrylan i hlnrys lubią to.
  16. hlnrys

Wysyłasz prezenty za FL?

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tylko gdyby nawet 100% ludzi nosiło maseczki, to nie unikniemy zakażeń. I co wtedy. Pracujemy, dzieci chodzą do szkoły i wirus się rozprzestrzenia.
    Nie ma się gdzie zwrócić o pomoc, pacjenci są odsyłani, wożeni od szpitala do szpitala i oprócz ogłoszenia nowych stref żółtych i czerwonych nie dzieje się nic, a czasu było dużo aby przygotować się na to co w tej chwili jest, a będzie jeszcze gorzej.
    Mnie to martwi.:(

18. agucha31

Toż to tone by ich wysłał :) Za fl czasem komuś znajomemu wysłałam jak była potrzebna pomoc w skończeniu eventu a miałam fl to i wysłałam ale tak o zeby wysłac to nie no i za 3300 fl to troche ich by było xD
    Może i nie unikniemy bo sa jeszcze inne drogi ale raczej byśmy choć w jakimś stopniu zmniejszyli sposób roznoszenia.
    Ech to jest niestety najgorsze :(

19. Marrylan

Bry :)

kiedyś się nawet ładnie zmieniało co pewien czas, a teraz chcą nas na przetrzymanie brać 8)

też mnie to martwi :( a jeszcze cała zima przed nami :cry:A w Sanoku np. szpital zakaźny zamknięty.

xD za tyle to by lawina prezentowa poszła :D xD Czasami też coś tam wyślę, jak komuś brak do skończenia eventu ;)

20. agucha31

Bry
    Taaa jak do góry to rosło prawie po każdym zakupie ale w dół mimo braku zakupu nie chce :(
    No taaa bo jak tu komuś nie pomóc jak sie je ma a ktoś kogo sie zna choć wirtualnie ale zna jest w potrzebie :)

Marrylan i hlnrys lubią to.