blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Witanko :)

U mnie też cienko, 1 chomicza, 2 nieumarłe i 1 parasolka...chciej dalej się drze ale jakoś ręka mi drżeć zaczęła i wcisnąć przycisku nie mogę ;)

edit: i 2 toto co floreny daje.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2020
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

No to dziś polska zupka błyskawiczna :p;)
    u mnie Nagniot nawet nie najgorzej. Wprawdzie faktycznie jakieś embargo na parasolki jest, bo ani widu, ani słychu, ale kwieciste, chomicze i nieumarłe wpadły po 6, 8 i 4 szt jest. Nie powiem tym razem, że skąpi :p

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Benia to trafiłaś na dobry humor Nagietka i jego dobroduszność.:)
    Nie mogłam uwierzyć jak 2 razy kupiłam po 25 skrzynek i nie wpadła ani jedna skrzynka pyszności, dopiero następne dały te 2 nieumarłe. Jak taki skąpy jest tym razem, to i w czasie G&T będzie trudno zdobyć te wszystkie muchołapki, kwieciste itd.

4. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Widzę, że miałyśmy podobnie też dwa razy nic nie dostałam. Kupowałam na 4 tury, pierwszy raz 3 chyba na zachętę później nic, znowu 3 i znowu nic. Mam niedosyt zdobyczy ale jeszcze się waham.

5. Marrylan

widocznie dzisiaj miałam u niego jakąś ulgę :) Ja kupiłam 2x po 50 i siętrafiło. Ale widzę, że u Was sknerus na maksa. :oops:

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry wieczorne i chwilowe
    U mnie ten gość skąpy niestety aż brak słów, nooo ale jeszcze jutro z nim pogadam choć juz go nie lubie :(

7. Marrylan

kitku mu za koszulę wrzuć, wyczuje te chomiki to Nagniot na długo zapamięta 8) Trzymam, żeby jutro było lepiej :)

:pxD

ciekawe jakie zapasy tabsów by trzeba mieć xD:cry:xD

8. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Bry
    Raniutko powiesiłam drugą gałązkęxD. Z nagniotem jeszcze nie flirtowałam8), Zrobię to nocną porą. Może znudzony już będzie i mniej skąpy:p;)xD

9. Marrylan

Bry :)

raczej bardziej ochoczy xDxD:p;) Niech mu się tam wysypie, co trzeba w dużej ilości ;)

hmm trzeba skombinować brokatowe tabsy :p;)

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2020
  11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wczoraj dali Nagietka, a dzisiaj nowe skrzynie.xD
    Nic tylko wyciągać portfele i kupować kota w worku. Dziękuję, już nie "poluję", wczorajsze doświadczenie mi wystarczy.

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co oni tam biorą?
    Benia, nie brakuje Ci jakichś tabsów?
    xD:cry:xD

13. Marrylan

o_OxD:cry:xD kurcze lecę sprawdzić, wygląda jakby zajumali pół magazynu co najmniej 8)

gołe ściany zostały :cry::cry:

865 florków za 17 skrzynek 8) no mistrz 8)
    ani jednej z tych wcześniejszych nie skończyłam w całości.. strasznie badylochłonne i nawet nie zerkam tam na razie :sleepy:;)

14. Agata00755

No ja kilka skończyłam w całości, staram się robić po kolei jak wskakują i całość, teraz jestem na ukończeniu szkolnej wycieczki, następna zawalidroga w kolejce. Te z jajem jeszcze czeka w kolejce.

15. Marrylan

ja jestem najbliżej skończenia miejskich ogrodów i stolika dla gwiazd, zostały w każdym 3 kroki w ostatnim zadaniu, ale jakoś nie mogę się zmóc, żeby te braki dorobić. Może kiedyś ;) A tu już następne kolosy :cry:

agucha31, aankaa_66 oraz hlnrys lubią to.
  16. Agata00755

No u mnie odbywa się to kosztem innych roślin typu truskawka, owies, orchidea itd, bo ciągle te długie rosną, a tych krótkich braki mam i dla darmozjadów i pasze muszę kupować zazwyczaj, ale z drugiej strony na i tak nie miałabym czasu pilnować krótkich, bo nie zawsze mam czas na farme wejść, zazwyczaj cały dzień 1 roślina rośnie. Na wyspie miałam każdej przynajmniej 10 tys, ale też już darmozjady zjadły cały zapas z 1 strony siewnika, staram się na 1 łące cos tam siac, ale ananas potrafi cały dzień rosnąć.

17. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Bry
    Jedną muchołapką rzucił ten skąpiec:). Jedną jedyną.
    Nowości też nie kupuję. Dopóki się sprawa nie wyjaśni z końcem roku, nie będę rozrzutnaxD

agucha31 lubi to.
  18. agucha31

Bry
    Oj chyba kogoś tam zbytnio ostatnio słonko przygrzało :(
    Ja juz też odpadam, skusiłam sie na te skrzynki ale dalej basta
    Oj nie wiem co ale widać ze im szkodzi ;)
    Hmmm moze oni jak ta baba jedli bo chcieli sie najeść No i niestety zaszkodziło im zbytnio :):cry:

aankaa_66, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To ja już wiem czemu Nagniot miał tak mało parasolek.To były ostatnie sztuki w cenie "ewentualnie za 3 florki".Cena "nieco" poskoczyła.W zasadzie 20-to krotnie. Wolę moknąć.Zwariowali?o_O

20. agucha31

Słonko im juz dawno zbytnio zaszkodziło

Marrylan, hlnrys oraz Sookie lubią to.