blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Hmmm tylko szkoda że na tego w koronie nie działa :(
    Hmmm, powiadasz? To może i ja zacznę częściej stosować :)

2. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Nawet nie próbuj , pamiętaj o tym, że kitek wszystko nam doniesie:pkażdy Twój krok;)xD

3. agucha31

Ej no on trzyma ze mną to ja go wysyłam na przeszpiegi co i gdzie słychać a nie zeby donosił :p :)

4. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Spoko, dam mu smakołyk i wyspiewaxD

5. agucha31

Uf tyle dobrego ze mam wybrednego kota i nie wszystko zje :) nawet kiełbacha nie każda na niego zadziała :) Może nie trafisz ze smakołykiem i zamiast przekupić to jeszcze focha strzeli i sobie pójdzie bo i tak potrafi :)

6. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Zapomniałaś, że ja rudzielca mam i wiem co nie co ;):p

7. agucha31

Hmmm ale wiesz ze każdy jest inny. Jeden zje to co mu sie poda inny bedzie mało wybredny a jeszcze inny bardzo wybredny :)

8. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Jakoś sobie poradzimy;) Sposobem, sposobem kochana;):pxD

9. agucha31

Hmmmm, musze odpowiednio kitku przekonać zeby nie dał sie przekupić xD;) A teraz zmykam go pomiziać, podrapać itd aby nie zachował sie później jak mały zdrajca ;)
    Dobranoc. A kitku jakby co to grzecznie spi obok mnie i oni mu w głowie sie teraz ruszać xD

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kiełbasa wyborcza?
    xD:cry:xD

11. agucha31

Bry
    Ja tam nic nie wiem, nic nie mówię i nic a nic nie podpowiem co jak i z czym :p :) Bo później kitku mi przekabacicie :)

12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Ech niestety :( tyle dobrego, że na zachowanie odległości pomoże;)

ja wiem, bobu mu trzeba ugotować xD
    :D;)

xDxD tej to dopiero nie tknie xD:cry:xD

no dzisiaj takie schłodzone w sam raz ;)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

O ja cierpię dolę!
    800+ !!!
    Czy ten wirus nie oglądał TV i nie wie, że premier go odwołał?
    A ten wózek pewnie dopiero się rozpędza.

14. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Ja też cierpię...
    A jak wczoraj zapowiedzieli będzie jeszcze więcej zachorowań:(
    Proponuję więcej wesel i innych imprez:mad:

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Rysiu problem się zacznie gdy zachorowalność wzrośnie do 1000 na 1mln mieszkańców ,bo wtedy respiratory zakupione od handlarza bronią by sie przydały,a tu choróbcia zaginęły w akcji.Będą robić selekcje chorych Zdzich dostanie respirator ,a Felek nie.:cry::cry::cry:

U mnie ostatnio ktoś z rodziny obejrzał na YT moment intubacji to zaczął nosić maskę bez przypominania8)

A to dopiero początek sierpnia i nie ma jeszcze zwykłej grypy

16. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Bry upalne (41,6 na słońcu)

Beniu, wczoraj w ramach świeżego oddechu poleciałam po czosnek ale dziś na piwo mnie nie namówisz:p;). nie cierpię piwa.
    A i ten upał daje się we znaki. Zrobiłam sobie lemoniadki i mam lemoniadowy dzieńxD
    U nas Borys zastanawia się nad zamknięciem 50- cio latków i powyżej w domach, w przyszłym tygodniu ma się sprawa rozstrzygnąć .

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to proponuje spróbować OKOCIM Radler- sycylijska pomarańcza z limonką,pychota i .... 0,0%,jako kierowca nie moge innego choć piwo ciemne uwielbiam :p,Kris nie wie gdzie sie położyć,łazi z kąta w kąt,dobrze ze ma mało futerka-we wtorek był u fryzjera,wygląda zjawiskowo :inlove:

za farmarki wykupiłam tylko jajo wampira,ingrid nieopłacalna 8),sezon na poziomie 11 - wykupione wszystko co sie dało,chce szybko dojść do 39 poziomu a pożniej luzik,pereł na stanie 12 i co ja z nimi zrobie,no czemu nie można podarować :( :(

witam :)

18. Marrylan

zwykłego też nie lubie, musi być słodkie :p Jabłkowe, jeżyna, albo inne ;) Lemoniadka też dobra rzecz w taki dzień:)

a tego nie próbowałam, ale dopadnę :p Krisowi fryzura w upał służy :D Na pewno wygląda cudnie :inlove:

19. agucha31

O zobacz nooo o tym nie pomyślałam :)
    Ech no kurrrczaki :p no i sie wydało :cry:;)
    No nie, wiecie no on wcale ale to wcale go ie lubi, no ja tak tylko wtedy żartowałam. No on nawet go nie tknie ;);)
    Szczerze, to ten filmik jest przesadzony Byłam intubowana wielokrotnie podczas operacji i fakt jest później kiepskie uczucie w gardle a ból tylko po złej inkubacji i podrażnienie go ale filmiki często są przesadzone
    To tak jak ja :)
    On zawsze tak wygląda :)

20. Marrylan

xDxD no on tak tylko łypnie i bobu nie ma, tak jak by go nigdy nie było ;)xD

czasem pytają, jak można piwa nie lubić? No można tego gorzkiego nie lubię i już ;)