blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Brak planu to też jakiś plan xD;) różnorodność jak najbardziej wskazana :) Monotonnie by było ;) Ja kiedyś na sg stawiałam, dość długo :p Potem PD przyszło i teraz nie żebym jakoś goniła specjalnie, ale lubię :) No a w między czasie mam niekiedy fazę za misje :p Eventy na razie są w fazie, że robię wszystkie zobaczymy jak długo ;)

2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dzien dobry wszystkim
    Event skonczony wczoraj i chwale sie,ze wylatałam sobie nowiuśką agamę/ dostała super papu bo sie nie spodziewałam i nie ukręciłam/ i pomarańczową żyrafę:D:inlove:
    Tak raz na 2 lata trafiam nowość:p
    Jutro lece dalej.1 dzień do pracy i...nie chce mi się.Rozleniwiłam sie:p
    Farma żyje niezmiennie swoim życiem czyli robie wszystkie eventy a reszta...przy okazji:p
    Rano tuz po odpaleniu wszystkich bonusów i załadowaniu slotów bonusami wyłączyli prąd na 3 h.Nawet pnącza nie zdążyłam zebrać.Dobowy przyrost PD/ TPD ciut powyżej 0 xD:cry:xD

Dostajecie złote skrzynki z tej fartownej?
    Trafila sie jedna niedługo po pojawieniu sie i tyle .No fart jak tralalalala:wuerg:

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie wiem jak inni ale ja złotej nie dostałam jeszcze ani razu. Niby fartowna a niefart taki:p

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Widocznie masz wg BP inny "poziom zainteresowania".:p;)
    xD:cry:xD

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Ja też fartownej skrzynki jeszcze nie miałam.
    Pełnia kończy się o 22-ej to lepiej przygotować mroczne pola pod wypadajki(zgadula).

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Greciu:)w tym wegierskim tlumaczeniu niemieckiej wizji eventowej zabraklo odpowiedzi ich wyroczni;)
    https://board-de.farmerama.com/thre...n-und-spekulieren.95404/page-112#post-4563648
    jej zdaniem wypadajki nie beda zalezne od stref....
    a jedynie rodzaje tynktur oraz nasion z nich otrzymywanych;)
    zreszta wypadajki maja wypadac z roslin oraz drzew..zagrody znowu pas....

7. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A widzisz no ja to ostatnio pojawiam sie i znikam :)

8. gretag

Norbi, to tłumaczenie:
    Śpimy około 10 dni do czasu wydarzenia. (najpierw biorą udział kieszenie)..kieszenie to chomiki/hodowlany..a więc hodowlany jako pierwsze wydarzenie w lipcu..
    Latanie w dotkniętych 3 obszarach jest jednakowo oczekiwane od wszystkiego. (z wyłączeniem hodowli)..latanie to wypadajki a hodowla to oazy. Jeśli mod pisze o zagrodach to pisze o klatkach..
    ...lepiej być przygotowanym na wypadajki na mrocznych polach zwłaszcza,że wypadajki będą różne ..ale mogę się mylić..przekonamy się 10-ego :)
    źródło

9. -norbijas-

Greciu a popatrz jak jest w opisie eventu...wklejalas wegierskie tlumaczenie;)
    Liefere dann ein Sumpflicht-Drop von Pflanzen und Bäumen,
    um den Preis zu erhalten.
    tlumaczenie...
    oddawaj olejowe swiatlo(wypadajka) ktora,bedzie wypadac z roslin oraz drzew by otrzymac nagrody

https://board-de.farmerama.com/threads/gerüchteküche-zum-plaudern-und-spekulieren.95404/page-111#post-4563519
    i komu tu wierzyc;):)

10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Byla jakaś ankieta?;)
    Nie wypełniłam:p
    Znowu pełniao_O
    Niebo nie nadąża:p:cry:
    Jak najszybciej powinno sie skonsultować z BP i naprawić ten bładxD

11. gretag

Właśnie, komu wierzyć haha
    To,że ostatnio nie ma wypadajek z zagród to fakt ale nie może być tak ciągle.
    Chyba szykuje się trudniejszy event. Samo sianie na wyspie, farmie i mrocznych polach już mnie przeraża..Chociaż mogą to być wybrane łąki.
    Jeśli dadzą dobre nagrody to damy radę a jak słabiutkie to się przemyśli czy warto go robić.
    Ciekawe od którego dadzą event piłkarski. Oby nie trwał cały miesiąc..
    = = == = =
    Ta pełnia też taka z zaskoczenia. Nawet kaktusy nie były do zbioru..

12. -norbijas-

wsrod nagrod jest 6 itemow... z czego 3 maja miec +;)...i chyba bedzie rowniez pnacze....

13. gretag

To będzie dużo pracy.

14. -norbijas-

sporo siania bedzie....cebuli oraz tynktur...
    no i chyba masa wypadajek
    klucz dostaniemy za free;)..a po skonczeniu danej strefy kolejny do otwarcia nastepnej

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Też zauważyłam,że BP uważa,iż w kręgu moich zainteresowań są żółte zagrody. Może się pomylili? Żółty jest trochę podobny do złotego

16. Marrylan

Marzenka gratki :D takie trafienia lubię :) Oby częściej i będzie git :p

Rozumiem Twój ból, po 2 miechach siedzenia w domu jak wróciłam do pracy w zwykłym trybie to nie wiedziałam co jest gdzie i jak xD:cry::cry:

z tych z itemu dostałam raz, nie na początku tylko nawet nie tak dawno strasznie i ... póki co tyle 8) Bubel i już 8)

widzę, że siewniki będą czerwone :cry: Mam nadzieję, że zwolnią chociaż 2 łąki :sleepy: Jeśli pnącze i itemy będą konkretne to wysieje się te tony zielska :p:);)
    jak się pojawiasz to już jest dobrze :p:D;)

xDxD ja też nie i widzisz... wypełnili za nas :cry:xD:p

chyba ten świstak co tam siedzi i pakuje w złotka ma okulary za słabe, mi też żółte mleczarnie krowie hurtowo przynosi 8);)

dantic3, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  17. agucha31

Jeszcze dycham to i sie pojawiam xD;)

dantic3, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  18. Marrylan

a to akurat to mam nadzieję, że potrwa jeszcze dłuuugo xD:D;)

No posprzątałam mroczne i posadziłam drzewka na wszelki wypadek. :p Powietrzny rano skończyłam i przy okazji, bo pole wolne było poskładałam itemy z ulepszeniami, autowieniec został, bo podstawa na pnączu. Zdążyłam zapomnieć ile tych ulepszeń i do czego. Trochę się kisiło w pasku :p

Wykład z fizyki na Akademii Wojskowej.
    - Wszystkie ciała rzucone do góry spadają z powrotem na ziemie. To jest właśnie
    Prawo ciężkości...
    - A jeśli spadną do wody?- pyta jeden z kadetów.
    - To już nie wasza sprawa. Tym zajmie się już Marynarka Wojenna.

Ostatnie edytowanie: 28 czerwca 2020
    dantic3, agucha31 oraz hlnrys lubią to.
  19. agucha31

hmmmm n tego to nikt nigdy nie wie :p ale ponoć złego szlag nie trafia ;) Tyle co juz mnie kostucha ścigała i jakoś jej nie wyszło to może cos w tym jest ;)

Marrylan, dantic3 oraz hlnrys lubią to.
  20. Marrylan

Bry :)

:p:D takiego aniołka i oazy spokoju tym bardziej, więc jesteś bezpieczna :p;)
    Grzeje od rana, nad wodę w sam raz, a jak ratownik w pobliżu to tylko korzystać ;)

agucha31 i hlnrys lubią to.