blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Benia. Już nawet w samo południe minęło. Dzień dobry

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

no walczę, walczę, odmówiłam lodów :p;)

Hej Ewa :)Ciut przed południem wstałam :p;) Zerkam na pranie na balkonie, bo powiewa mocno i chmury idą, pościel już ściągnęłam :oops:

Końcówka 4 wyścigu. Ech jeszcze dyniowego przypadkiem uruchomiłam :cry:, no trudno, będzie szybciej ;)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

A u mnie dopiero 2,5 wyścigu za mną. Nie miałam czasu ostatnio żeby eventówki pilnować.

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

a ja sie rozleniwiam całkiem :D,aby mi to w krew nie wlazło ;),uzupełniam sobie stodołe,o jajcach zapomniałam,za chwile je wystawie :)

5. Marrylan

tak wakacyjnie poszło :D Stodołę to musowo trzeba uzupełniać, co chwilę coś, jak nie darmozjady to misje czy jeszcze coś innego i strasznie ubywa ;)

połowa, to już nie jest źle ;) Jeszcze 3 dni, powinno się udać i tak :)
    Pełnia chyba niedługo rusza, muszę przypilnować :pxD

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dobrze, że przypomniałaś.:)

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

O i naprawili błędy, paproć mozna siać na obu łąkach i sklep Jacka działa

8. Marrylan

uhm a sama posiała 10 min po xD;) Psianka rośnie, zostało ostatnie zadanie w ostatniej mrocznej misji, która mi wisi w spółdzielni, ale za moment Zapytaj dr Adnapa odejdzie w zapomnienie :D

o widzisz, jak chcą to potrafią 8)

9. hlnrys

Nie będę pytał żadnego dr Adnapa.
    Ani za moment, ani później.
    Wierzę Ci na słowo.8)
    xD:cry:xD

10. Marrylan

xD:cry:xD i bardzo dobrze, źle mu z oczu patrzy, na pewno by kręcił i się nie przyznał, że go pogoniłam xD

11. Sookie

Sprawdziłam sobie spółdzielnię- wszystkie mroczne misje już dawno skończone. Żadnego doktorka pytać o nic nie muszę. Ani Baby Mruczki
    Przeczytałam o tych przenosinach i tak sobie pomyślałam,że jak mam zaczynać od początku to inną grę.Zwyczajnie nie chce mi się odzyskiwać tego co już miałam ani przypominać sobie początków Farmeramy.To będzie dobry moment na wyrównanie szans:cry:Ale raczej bez mojego udziału

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2020
  12. Marrylan

też już nie muszę pytać nikogo :D Ani doktorka, ani innych Brakuli. To była ostatnia i odfrunęła w siną dal :D Taaa jak by to miało być w takiej formie to ani nie mam nerwów ani siły tłuc wszystko od początku i bym pewnie znalazło co innego. Mam nadzieję, że BP jest tego świadome, że to by nie przeszło 8), podejrzewam, że lincz by był jak nic 8) Tak, że oby wszystko było na swoim miejscu na tym nowym. Ech im bliżej tej przeprowadzki tym bardziej nerwowa jestem :p8);)

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Misje mroczne też ostatnio zakończyłam. Nawet te, które udawały, że mroczne nie są.
    Za to doszukałam się pokaźnej listy itemów na mroczne pnącza, które są jeszcze u mnie do wykupienia. :p
    Mam zajęcie na jakiś czas.

14. hlnrys

Jakie "bliżej przeprowadzki"?
    Czeski film, nikt nic nie wie.
    Jedyne czego jesteśmy bliżej i to na 100%, to koniec obsługi flasza w przeglądarkach.

15. Marrylan

w sumie dobrze powiedziane. Bliżej końca flasha a przeprowadzka owiana zasłoną... dymną i coś ten ostry cień nie chce się rozwiać na razie.

i za to się należą gratki :) Nie ważne jaki kamuflaż zrobią i tak się nie ukryją ;)

to może chwilę zająć, niby tego badyla nie tak dużo, ale tu jednego trochę tam drugiego i się uzbiera, zwłaszcza, jak kilka itemów, ale przynajmniej masz co robić :)

16. magdalena

magdalena Weteran forum

Jak nic nie wiemy, to znaczy, że to nie działa i nie ma czym się chwalić.

Hej.
    Podzielam Twój pesynizm.
    Mam wysoki poziom i czasami brak motywcji z kim się pościgać.
    Przykro mi będzie jak ktoś np. z rokiem gry wykorzystując jakiegoś baga lub inny trik wyprzedzi mnie np w PD.
    Mieliśmy ostatnio takich graczy nawet na 1 miejscu listy top (testy unity).

Obyśmy jednak nie płakali.
    Mi tam na starym, sypiącym flashu było miło i przyjemnie.
    I nawet nikt z modów ostatnio czyścić ciasteczek nie kazał ;)
    Niezapomniane chwile z wami ;)

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ja się ścigam sama z sobą i dobrze mi z tym:p
    Ludzie mają tak różne cele i tak różne style i sposoby grania, że trudno znaleźć sensowny punkt odniesienia... Tym bardziej, że niekoniecznie grają tak, jak twierdzą, że grają...
    Dobry tak w ogóle:) Powoli zaczynam odliczać dni do urlopu:music::D:music:

19. Marrylan

Bry :)

:D:D bry Aguś, jesteś wreszcie :inlove:

:D jeszcze, żeby te dni do minęły szybciej niż sam urlop, bo te urlopowe tak szybko odchodzą :cry:;) Ale miłego :D Temperatury nareszcie jak na lato przystało, tylko te burze cały czas straszą:oops:. Ale będzie dobrze :)

Celów i stylów gry można powiedzieć jest tyle ile userów :D To PD, to sg to misje i tak trzymać, bo nudno by było ;) Niemniej jednak to "wyrównywanie szans" BP i traktowanie weteranów po macoszemu mnie wkurza i tyle 8)

20. Sookie

Ja tam mniej więcej co tydzień zmieniam podejście do gry. Ostatnio gonię trochę za pd. Misje w spółdzielni leżą odłogiem,czasami stawiam sobie za cel robienie wszystkich eventów(ostatnio jakoś mniej) Nie mam jasnego planu na farmę i jakoś mi z tym dobrze.