blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No niestety właśnie dziś było info ze fryzjerzy, kosmetyczki i siłownie nadal nieczynne do odwołania :(

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

ale dopiero od III etapu odmrażania, czyli gdzieś najszybciej w połowie maja.

Bry:)

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

To dobrze ,że ścięłam sobie samaxD
    Z tą grzywą w oczach bym tyle nie wytrzymała.

4. agucha31

NO niby 4 a 11 maja
    Nabierzesz fachy ze później fryzjer nie bedzie Ci potrzebny xD;)

5. Agata00755

Jak na moje co tydzień to ciut przy szybko, robią I etap i powinni minimum 2 tygodnie odczekać i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie ile zakażeń nowych będzie, w końcu wirus może się rozwinąć po 14 dniach. Wszyscy chcemy normalności, ale lepiej dłużej poczekać, niż zaraz znowu wszystko pozamykają, bo z tygodnia na tydzień pootwierają, po 3-4 tygodniach ilość zakażeń gwałtownie wzrośnie i wrócimy do stanu wyjścia. A ciągle piszą, że szczyt jeszcze przed nami...

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Moje się kręcą same to nawet jak trafi się błąd to nie widaćxD

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

no i mądre posunięciexD

8. agucha31

No niestety też myślę ze to za szybko, tym bardziej ze teraz właśnie dopiero wychodzi efekt ze świąt i wczorajsza rekordowa ilość pewnie jeszcze nie jest najwyższa bo wszystko przed nami :(
    No to tyle dobrego :)

9. Agata00755

Jeszcze na początku roku nikt nie pomyślałby, że coś takiego nas czeka i, że będziemy chodzić w maseczkach na ulicy. W piątek w robocie już nie mogliśmy wytrzymać w maseczkach i zrobiliśmy sobie własnej roboty przyłbice przyczepiane do okularów. Nie takie na całą twarz, a takie co tylko usta i nos zakrywają, zobaczymy jak długo pozwolą nam je nosić.

10. agucha31

Ja ogólnie nie wytrzymuje i co chwile musze zsuwać choć z nosa bo inaczej bym sie udusiła :(

11. Agata00755

w tej zakładowej wytrzymuje, teraz noszę takie szyte w domu, w nich normalnie się gotuje, muszę co chwilę też zsuwać. Tu wiem, że materiał certyfikowany, dlatego ciężko wytrzymać tak grzeje, twarz cała mokra.

12. agucha31

U mnie nie jest mokra ale nie potrafie oddychać jak mam jednocześnie nos i buzie zasłonięte :(

13. Agata00755

Z oddychaniem nie mam problemu, problemem jest to, że gotuje się, a teraz tylko na dojazd zakładam, w pracy przyłbica

14. agucha31

No to też niewesoło :(

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Równie dobrze niczego nie noście. Efekt taki sam

16. agucha31

Ewa ale jak to? Jak zasłania nos i buzie to nie daje takiego efektu jak maska? Nie jest to pytanie uszczypliwe tylko z ciekawości bo nie znam sie na ile to pomaga i czy pomaga

17. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxDxD o to jest myśl :p Po takiej, co to do dezynfekcji teraz jak znalazł, to po chińsku będę śmigać jak zawodowiec xDxDxD

xD Moje bardzo szybko rosną. A nie byłam już z 2 miesiące :p Na szczęście moja mama trochę umie obcinać :p Sama sobie też zawsze po fryzjerze poprawia, bo jej nie pasuje xD
    też uważam, że za szybko :oops: Te dwa tyg to minimum między jednym a drugim, żeby przeczekać i zobaczyć w którą stronę to idzie. A tak to potem może być to samo od nowa.

18. agucha31

Ta i po chinsku i w każdym innym możliwym języku xDxD
    Dobrze ze zawsze mam długie to nie widze tak różnicy fakt ze teraz juz trzeba podciąć bo do pasa no ale bardziej myślę juz o farbowaniu

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry [​IMG]

tak w temacie maseczek
    w zakładach pracy ( o ile szefostwo nie zdecyduje inaczej ) nie trzeba mieć maseczki

muszą ją mieć tylko te osoby które mają kontakt z klientem obsługą interesantów
    np budowlańcy nie noszą ale kierownik brygadzista budowy już tak bo ma kontakt z dostawcami

noszenie maski jest nakazane dla zakładów ogólnodostępnych miejsc przeznaczonych dla nieograniczonej liczby osób

ale że interpretacja przepisów przeważnie jest na naszą niekorzyść to lepiej ją mieć :sleepy:
    zresztą jakby tak na wyrywki spytać się jednego i drugiego (p)osła
    to sam by się plątał co gdzie kto można a co nie

miłego dnia :D

20. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD taaa w dodatku wszystkimi na raz xD:cry:xD:p;)
    ja bym teraz w długich nie dała rady. Miałam takie do pasa jeszcze na studiach. Nie cierpiałam ich myć, no i wyłaziły strasznie. Teraz już od lat krótkie i strasznie się przyzwyczaiłam :) Ale fakt. Długie wolniej rosną podobno i nie trzeba tak często podcinać :) Tylko nie zmieniaj często koloru farby bo:

[​IMG] ;)

ech leśna zdemolowana, badyl rośnie ;)