blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

I nawzajem :music: Bierz Olga w ciemno 8) Vini,vidi,bez vici :pxD:cry:xD:cry:

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bernadka, chyle czola. Szczegolnie, ze wiem, ile rzedow do tej pory mozna bylo zdobyc;)

Krzys, Gosia, Olga- graty za tak dobre typowanie:)

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Gratuluje wygranym :D

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki :);), na pewno mi jednego brakuje z eventu hodowlanego z tą koszmarną ilością sp i chyba jakiegoś płatnego jednego czy dwóch ale ile wszystkich było to nie mam pojęcia :p A ile było?

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dziewczyny serdecznie wszystkim dziękuję :) i znikam zostawiając Wam życzenia słodkich snów :)
    Niech Banda B. za mocno nie rozrabia ;)
    Dobranoc :)

6. Zła_Kobieta

Wiesz, że co jak co, ale tego nie możemy obiecać? xDxDxD

Kolorowych snów :)

7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wszystkich 155, razem z nublonskim 156.

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

o_Oooo brawo ja xDxD:cry::cry: i graty dla pozostałych :)

Jak Wam idzie utylizacja?

9. gosiagosia60

Ja mam 86 tylko-na ale na 2 lata...;)
    No brawo Ty :)

10. Marrylan

o_Oo to mi tylko tylko dwóch brakuje o_O Myślałam, że więcej trochę ;) Dzięki Magda ;)

xDxDxD To będą obiecanki cacanki xD:p

Ja tam akurat wcale zdziwiona nie jestem xDxD:p Utylizatorem dopiero się bawić zaczęłam. No i właśnie wpadło pnącze :p i itemy z największego i średniego pakietu, brak naklejki i pierwszego itemu ;)

11. chris975

chris975 Fanatyk forum

Beniu naprawdę strzelałem na ślepo xD nie miałem w ogóle pojęcia ile tych rzędów jest :D:D:D
    Utylizator wciąga strasznie...moje zapasy dożynkowe są zagrożone xD xD xD

12. gosiagosia60

A ja,głupia,na poczatku wszystko z 35 baterii robiłam -.- No ale źle nie jest-mam pnacze i 2 itemy-reszty nie zapisywałam....Teraz już spadam w objęcia ;) Dobranoc

13. ross2

ross2 Komandor forum

Wielkie gratki dla zwyciezcow :inlove::inlove::inlove:
    Bernadko i Tobie gratuluje takiej pieknej kolekcji :inlove::inlove::inlove:ja mam dopiero 112 rzedow i reka mi odpada jak mam to recznie zebrac o_O

Utylizacje skonczylam w 10 minut po wystartowaniu eventu :Dbaterii zuzylam ok 800 szt wlasnych (bez stosowania kasztanka):Dpnacze odpalone ,wyhaczylam troszke lepszych fantow i reszte odpuszczam :D

Last edited: Aug 31, 2016
  14. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

O zajęłam ostatnie miejsce xD:cry:xD:cry:
    Ostatnio mi jakoś strzelanie nie wychodzi :(. Strzeliłam 23 medale na olimpiadzie a teraz :(:cry:xDxDxDxDxDxD
    Gratulacje dla podium :)
    Gratulacje dla Bernadki :)imponująca ilość gałązek;). Z tego wszystkiego przeliczyłam swoje gałązki i się podłamałam o_Oa wydawało mi się,że mam wszystkie od początku pnącza a tu taaaaaaakie braki ;):p.Jak żyć ludzie ? Jak żyć ?

15. ross2

ross2 Komandor forum

hej ,hej co tu tak pusto i gluchoo_O;)o_Oczy wszystkie dzieci poszly na rozpoczecie roku szkolnego :Dno nie wierze ze w tym watku nie ma doroslych farmerow :DxD:Dwylazic z krzaczkow bo skorki was poszczypia :DxD:D

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

bry.
    ja jestem ... delektuje sie spokojem i cisza w domu :inlove::music:Kuba w przedszkolu(rozpacz byla bo nowa sala,nowe dzieci , tylko jedna pani z zeszlego roku-druga wymienili.no i przyjaciel jego odszedl do innego przedszkola) Natalia w szkole ( 5,5 godzinne rozpoczecie ...w tym test z angielskiego i jakies tam inne dyrdymaly -przeszczesliwa byla :p xD:cry::cry: )

17. Marrylan

Bry
    Też jestem ;) Przetworowe nagrody z z konkurs rozesłane, drzewka za niecały miesiąc ;) Mój chrześniak też na rozpoczęciu :p Druga klasa, nowy wychowawca, bo pani którą mieli, miała umowę zlecenie na jeden rok i jej się skończyła i będzie teraz pan który uczył w tamtym roku 3 klasę :p Ale taki zwarty gotowy i pełen entuzjazmu że xD:cry:xD

18. Zła_Kobieta

Dzień dobry :)

Jedni odprowadzają dzieci, pewnie niektórzy wnuki.
    Są też tacy, którzy dzisiaj do pracy po wakacjach wracają.

U mnie też cisza i spokój.
    Dzieciaki w pracy. Oni mają rozpoczęcie pierwszego października.

19. ross2

ross2 Komandor forum

Dzieci sie szybko przyzwyczaja do nowosci i zmian a ty korzystaj kazda czastka ciala z blogiej ciszy :D
    A ktory z panow taki zwarty i gotowy do podejmowania wyzwan :DxD:D

Wlasnie dostalam fotke z kraju jak nasza wnusia zasiada w laweczce po raz pierwszy :inlove::inlove::inlove:

20. Marrylan

Nie pan, tylko mój chrześniak xD Ale szybko się wdroży na pewno ;) Teraz jeszcze pół biedy, gorzej jak już o 16.00 jest ciemno :sleepy: