blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki :) Nagniot skąpi to niech mu te myszki spodnie poogryzają i dziurę zrobią :p Paskuda 8) Masz racje, niech się obejdzie smakiem ;)

kicia świętuje

i słucha bluesa

Alarm jako pasażer ;)

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zastanawiam się czy w ogóle jest sens brania jedzenia....bo raczej nikt mnie nie zmieni żebym mogła wyjść na przerwę.

agucha31 likes this.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

W efekcie- dzień po g&t stałam się szczęśliwą posiadaczką 3 chomiczych, 2 parasolek, 3 nieumarłych i 1 kwiecistego. I za 10 dni uzbieram 30 florenów. Całkiem nieźle.

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Jesli ktoś z Was logował sie przez RTL lub onet to są kody bonusowe ;)

na RTL jest nawet ładny item

5. Agata00755

Na poczcie? Co ten itemik daje?

Sookie and agucha31 like this.
  6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech miałam poczekac do wieczora ale sie skusiłam, kupiłam kolejne 150 fl i tylko 1 i jedyna skrzynka z itemami :cry::cry:

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nie na poczcie tylko przez stronke internetową,item daje 1999 pkt co 9:30

-MarekW-, agucha31 and Marrylan like this.
  8. Agata00755

A to nie dla mnie, ja nie rejestrowałam się przez te stronki

Last edited: Sep 16, 2019
    agucha31 likes this.
  9. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Od nagniota wzięłam jakieś 70 skrzynek , wpadło 5 tych najważniejszych ,ale w nich juz marnie , bo 1 nieumarły i 4 poszukiwacze :)

10. Marrylan

bardzo niezłe :D super wynik :) No i troszkę florków się zwróci ;)

aguś trzymam mocno, żeby było w niej coś super fajnego :)

o kurcze ładny :D ale też nie dla mnie itemy,:cry: jam ci logowana u źródła, czyli z głównej strony ;)

I bluesowo

11. Agata00755

No to za 12 min zgarnę pnącze z wyspowego eventu. Zostanie jeszcze kilka gierek żeby prawą stronę zrobić.

agucha31 and Marrylan like this.
  12. Marrylan

ech, no faktycznie kiepskie te skrzynki Ci Nagniot dał, :oops: Na razie to straszna z niego sknera i skąpiradło 8)

Pnącze mam, ostatni zbiór rośnie i powinien być koniec prawej, podgoniła, bo wpadło +100% a przez wyjazd miałam tyły, muszę jeszcze o 18.20 zebrać parę chmielu, bo zabrakło paru sztuk w ostatnim zadaniu :cry: margines mały bo o 18.36 kończy się zegar czasówki :p Za to kapusta sobie rośnie teraz pełną parą :p

agucha31 and -MarekW- like this.
  13. Agata00755

No ja jutro skończę prawą i jak wstanę po nocce to zabieram się za ananasa. Chmiel mam już zrobiony.

Marrylan and agucha31 like this.
  14. agucha31

Dokupiłam kolejne no i ogólnie wszystkich trafiłam 5

15. Marrylan

Nagniot skąpiradło, ale cieszę się, że udało się myszki i chomika złapać :) Kicia będzie się miał z kim bawić :pxD;)

udało mi się zebrać między 18:20 a 18:36 :p chmiel mam z głowy, za ananasa zabiorę się za nieco ponad godzinkę i czasówki będą z głowy. Zdążymy :)

Ja dzisiaj przychodzę i bum klawiatura w pracy nie działa, poszło to okrągłe wejście w kompie :sleepy: Nic nie nadrobiłam bo nie mogłam, w całej firmie nie było przejściówki na usb, ani klawiatury na usb 8) w końcu przywieźliśmy ze sklepu, który likwidowaliśmy, ale to już było jak miałam pracę kończyć :p Tiaa a nasz informatyk nie zdążył xD:cry:xD8)

16. agucha31

aj a ile poszło fl to brak słów

17. Marrylan

taa nawet mi nie mów, u Nagniota florki znikają jak w studni bez dna :cry: jeszcze żeby nie był taką sknerą i dał więcej tych fajnych fantów :sleepy:

A Ci kolesie, chyba wyczaili nową zabawkę Nagniota :p;)

[​IMG] xD:inlove:

18. agucha31

Ech ja miałam tylko raz dokupic a dokupiłam raz w południe i 2 razy wieczorem :cry: i nie wiem jak bedzie nim sobie odjedzie :cry: Juz masę poszło mase skrzynek przybyło a tylko 5 tych lepszych a różne próby było po kilka razy w ilościach i po 4 szt i po 6,8,10,15,20,30 juz nawet kicia pazury szykował i niewiele to dało Na tyle tych skrzynek juz nie mówie ze zaraz ze 100 miało wpaść tych lepszych czy nawet 50 no ale te 5 to tak gorzej niz zle :cry:

19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Ja zagrałam popołudniu , wynik napisałam w poście powyżej i koniec pieśni 8) jakby więcej wpadało to chętnie bym kupiłą jeszcze ,ale nikt nie będzie mnie w balona robił

20. agucha31

No ja trochę przesadziłam z próbami i nie ukrywam że pewnie jeszcze bede próbowała ale to tylko dla możliwości trafienia itemów które mnie interesują, sporo ich dostałam podczas tej edycji G&T ale na ile to jest mozliwe próbuje tez sama jak najwięcej zdobyć

gosiagosia60, Marrylan and -MarekW- like this.