blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ale tu cicho... nananana
    Nic się nie dzieje... nananana...

I to się nazywa żyć jak pies z kotem ;)

U mnie leniwa niedziela. Normalnie sama nie wiem, co ze sobą zrobić. Już dawno tak nie miałam.:eek:

agucha31 and Marrylan like this.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Faktycznie, taki leniwy spokój...;)

Organista się ożenił. Po nocy poślubnej małżonka mówi:
    Jakieś takie małe te organy.
    Na to on:
    Nie wiedziałem,że będę grał w katedrze.

agucha31, hlnrys and Marrylan like this.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

:D Kicia wie jak podejść Alarm :music:;) U mnie też błogi spokój. Młody z synem kuzyna napompowali dmuchana zjeżdżalnię w ogrodzie. Do tego podłączyli węża ogrodowego i jest zjazd na mokro :music: Zastanawiam się, czy nie dołączyć xDxD Moje 50 kg może by jeszcze przeżyła ta zjeżdżalnia :p:p Tym bardziej, że hamak już ktoś zajął :p;)

https://img5.dmty.pl//uploads/201908/1565522580_oWEyQd.mp4
    Panowie wygrali 2 sety tak, że Tokio nasze :inlove: wyrównana walka, niech tego 4 wygrają :music:

Last edited: Aug 11, 2019
    agucha31 likes this.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

dantic3, agucha31 and Marrylan like this.
  5. Marrylan

Rysiu właśnie testuję sortowanie i podstawowe drzewka są ok, przy xl jak kliknęłam w nazwę, to posortowało raz alfabetycznie od a-z, a jak chciałam jeszcze raz od z-a to już nie posortowało, podobnie z sg, czasem wzrostu i zbiorem. Przy xxl nazwę, sg i sg/h też tylko raz sortuje. Jutro obadam resztę ;)

dantic3 and agucha31 like this.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Rękę dam że działało, no już nie mam słów.
    A tak dobrze żarło...

dantic3, agucha31 and Marrylan like this.
  7. Marrylan

Bry :)

Trzeba dziś młodzieżowo wyglądać i pracować do upadłego, aż się będzie widzieć słonie :p;)
    Przyładuj mu przecinkiem, albo średnikiem, albo w nawias zakuj, może się uspokoi ;) Odpalę jeszcze, jak wrócę z pracy i potestuję. ;)Pamiętam jak na studiach pisaliśmy skrypt i śmigało, przychodzę następnego dnia, odpalam i padło o_O Ślęczę i się okazał, że przecinek zjadło, a dzień wcześniej był :cry:

dantic3, agucha31 and hlnrys like this.
  8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ech u mnie wczoraj cały dzień poza zajęty i poza zbiory były tylko ranne i wieczorne, niestety wczorajszy event nie skończony :( Wcześniejsza choroba i wczorajszy dzień zrobił;y swoje
    W słodkiej przygodzie pnącze zdobyte co do reszty juz gorzej

dantic3 and Marrylan like this.
  9. Marrylan

Szkoda :(, ale czasami siła wyższa i nic nie poradzimy ;) Ale gratki pnącza w słodkiej przygodzie :) Mi zostało zadanie z 1000 kapsułek 800 brakuje, jeszcze bedą zbiory i do jutra nie wiem ile braknie /a braknie napewno/, ale pomyślę jeszcze, czy odpalać krokusa ;) W ogóle to zebrałam płaskurkę i o 10 posiałam żółty groszek... a dziś II misja z Nagniotem i będzie 3h obsuwy bo za nic groszku teraz nie wykasuję 8):p

A kicia świętuje :)

dantic3 likes this.
  10. agucha31

No widocznie w tym miesiącu coś nie dane mi kończyc eventów :)
    Ech tez zapomniałam ze od dziś rusza kolejny etap misji :cry:
    xDxD kicio-słoń xD;)

11. Marrylan

xDxD taa taki włochaty xD Może mamuty jednak nie wyginęły? xD

Kompletnie mi wyleciało z głowy, skończyłam poprzednią już jakiś czas temu i nawet nie pamiętałam do kiedy miała trwać i kiedy następna rusza. A jak już o zapominaniu. Młody z tatą mieli dziś jechać do dziadków młodego. Dwa dni wcześniej babcia młodego dzwoni i rozmawiają o tym wyjeździe i żeby nie zapomnieli zabrać haha do samochodu. No i dziś oczywiście wracali się z połowy drobi bo.. hak został :pxD;)

dantic3 and agucha31 like this.
  12. agucha31

hmm, no a moze xDxDxD;)
    No skleroza każdego dopada w najmniej spodziewanych chwilach :cry: Ja w sobote 3 razy szłam do sklepu po konkretną rzecz bo pierwszy raz jak poszłam to przy okazji reszte zakupów zrobic no jak przyszłam do domu to sobie przypomniałam ze nie wszystko kupiłam i koncentrat który głownie miałam kupic wcześniej musze iśc kupić, ale nim poszłam to jeszcze spojrzałam czy czegos nie trzeba jeszcze kupic no to stwierdziłam ze jeszcze cos tam kupie bo i tak na dniach sie skończy i bede musiała, poszłam do sklepu szczęśliwa wchodzę do domu wyjmuje zakupy no i :mad::cry: noo wiadome brak koncentratu, no to ponowne wyjście ale tym razem tylko specjalnie po niego :cry:xD

dantic3, Marrylan and Miśkowo like this.
  13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Tak to bywa podczas tych zakupów "wezmę przy okazji" - kupuje się różne, niekoniecznie potrzebne rzeczy, a tej najważniejszej po którą się idzie niestety niexD

14. agucha31

A no niestety, skleroza nie boli ale za to nagi czasem tak xD:cry::cry:

dantic3, Marrylan and Miśkowo like this.
  15. Marrylan

xDxD o po koncentrat też kiedyś szłam 2 razy xD Bo pierwsze było kup koncentrat pomidorowy, no to się ubieram już mam wychodzić a to może jeszcze kup to i to... no i kupiłam to i tamto a o koncentracie zapomniałam xD O tyle szczęście, ze sklep mam pod nosem :p Pisania na kartkach raczej nie stosuję, oczywiście zawsze jest, że będę pamiętać xD No ale, może być i tak:

Żona wysłała męża po zakupy i dała mu listę:

1. Chleb
    2. Kiełbasa
    3. Mleko
    4. Pasta do zębów
    5. Papier toaletowy
    6. Piwo.

Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa.
    ;)
    albo tak
    [​IMG] xD

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

"Dzieci z Bullerbyn" i kupno kawałka kiełbasy dobrze podsuszonej..xD

17. agucha31

Haha no to ja widzisz o 1 raz pobiłam Cie bo nie 2 tylko 3 razy po niego szłam :) Tez nie pisze nigdy sobie bo zawsze twierdzę ze przeciez zapamiętam :)
    :) NO dobrze że tych punktów nie było więcej :)

18. Marrylan

xDxDxD Piosenkę o "Kawałku kiełbasy dobrze obsuszonej" Anna i Lisa chyba do końca życia zapamiętają xD Ochodzić się za nią musiały xD Nawet bieg w celu ominięcia rozdroża nie pomógł xD Za to cukierków najadły się za wszystkie czasy :p Dobrze, że w końcu kupiły xD

Co zrobić, jak po drodze tyle rzeczy się dzieje a w sklepie tyle półek z różnościami, że wylatuje z głowy :pxD

xD no chyba żeby było 7. czekolada albo 8. pierścionek z diamentem xD:D:music:;)

dantic3, agucha31 and Sookie like this.
  19. agucha31

Ta i jeszcze zawsze przeciez cos potrzebne jeszcze bo sie kończy :)
    No a w dalszych punktach to juz może być na od 11 kiecki, buciki, bluzeczki itd tylko tu raczej karteczka w reku pana, no ale my w sklepie razem z nim :) Bo wole sobie nie wyobrażać tych dalszych zakupów zrobionych przez niego samego xDxD:cry:

Marrylan and dantic3 like this.
  20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

:D:D:Ddobrze ze piwo było na 6 pozycji gdyby było na 20 to by sie borok udzwigołxD

witaski :)

Marrylan, grakula16 and agucha31 like this.