blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Beniu życzę Ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, dużo zdrowia i radości w każdym dniu. :inlove:
    A na farmie niech Miecio z Przydasiem nie będą zbyt natarczywi.;)
    I taki wierszyk dla Ciebie.:)

W dniu urodzin Twych kochana,
    życzę szczęścia pod dostatkiem.
    Aby troski i kłopoty,
    odpłynęły gdzieś ukradkiem.
    Słońce niech Ci zawsze świeci,
    a na twarzy uśmiech gości.
    I by nigdy Ci nie brakło
    marzeń, wiary i miłości.

W dniu tak pięknym i radosnym,
    niczym kwiat w promieniach wiosny,
    życzę Ci dużo szczęścia i radości.
    W każdej chwili codzienności
    bądź szczęśliwa i radosna.

[​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki Ewa :D najbardziej to mi się marzy dużo zdrowia dla bliskich :inlove: I troszkę dla mnie :) ;)

dziękuję Aniu :inlove::D teraz Miecio i Przydaś może mi dadzą ciut więcej spokoju :D:D;)

I jeszcze o włóczeniu się ;)

agucha31, Sookie and bacowa70 like this.
  3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Beniu w dniu Twoich urodzin,wszystkiego najlepszego ,sto lat albo jeszcze dłużej:inlove::inlove::inlove:

4. bacowa70

Im bardziej Miecio upomina się o nowości tym mniej jestem wrażliwa. :)
    Najbardziej mnie kuszą te pakiety wyższego poziomu, bo wypróbowałam jaka w nich moc. I pewnie bym się skusiła ale zdaję sobie sprawę, że w moim przypadku to kasa wydana niepotrzebnie. Takie mało realne zrobili to zdobywanie kolejnych poziomów, że inwestować nie warto.

5. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

heloł robaczki....

mnie też kuszą te pakiety....:p
    168 godz. = 12 zbiorów eliksiru....:inlove:

na twoim lvl. 229 to rzeczywiście mało realne,

no i najnowszy event z serii ulubionych:
    takich, które można odpuścić....xDxD

Benia?!....
    wszelkiej pomyślności, realnej i wirtualnej życzę....

Last edited: Jul 23, 2019
  6. Marrylan

Dzięki Iza :inlove::D

O tak, przy pakietach Miecio wrzeszczy najgłośniej :cry: Moc wypróbowałam i jest wielka, ale właśnie to realne dotarcie na szczyt jest tak kosmicznie oddalone, ze nawet będąc cały czas na takim turbo szmat czasu by zajęło. Staram się go pacyfikować i słuchawki zakładać by wrzasków nie jego słyszeć ;)

xDxDxD no i widzisz, każdy może znaleźć w evencie coś ulubionego dla siebie xD xD Hamaczkuj sobie, hamaczkuj :);)

Dzięki Michaś :inlove::D

7. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

max cena ośmiornicy (7864) skutecznie wymiotła wszystkie głowonogi z targu....
    8)8)
    będzie "polowanie" jak na czerwonego zwierza z Drzewa Mądrości....
    :p:p

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Baniu wszystkiego najlepszego, zdrowia i spełnienia marzeń :)

9. Sekme

Sekme Generał forum

Beniu!

Wszystkiego najlepszego!
    Oby zawsze, wszędzie i wszystko na dobre Ci wychodziło!

Nieletni rozprawią się z ciastkami, a "letni" dostojnie udadzą się na spacer do sadu...

Wszystkiego najpiękniejszego z okazji 18-tych urodzin!

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :),
    dla Szanownej Jubilatki również składam najlepsze życzenia, samych wspaniałości :)

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I ja i ja też składam życzenia najlepsze [​IMG]

ps to ile wiosen było :pxD

12. bacowa70

Nie tylko dla mnie mało realne ale dla wszystkich, no prawie wszystkich.
    Zobacz ile PD w tej chwili mają gracze na najwyższych poziomach:

na moim 229 poziomie mam w tej chwili 35.510.942.051 PD czyli mam mniej o ponad 207 mld. PD, a to przecież tylko 11 poziomów różnicy.
    I to z pewnością nie jest dla mnie motywujące aby kupować pakiety, wystawiać wszędzie gdzie się da itemy i zbierać PD.
    Dlatego wolę robić eventy i w ten sposób bawić się grą.:)

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

i jeszcze ja :)Beniu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
    samych radosnych chwil ,spełnienia marzeń a przede wszystkim duzo zdrówka zyczę :)

100 lat :inlove:

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Punkty pierwszej trójki nic nie znaczą.
    W dalszym ciągu, aby zdobyć 300 lvl w ciągu 20 lat(!) potrzebują 600.000.000.000.000 PD rocznie (600 tys mld), co daje w przybliżeniu 1.644 mld PD dziennie.
    Tysiąc sześćset miliardów PD dziennie, aby dojść do 300 lvl w ciągu 20 lat.
    Chyba, że pomyliłem gdzieś zera.:p

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba się komuś w BP pomieszało...:p Ja,jak całe pnącze działa i dam wianek i dżemik,ewentualnie bonus z koła,to mam ok.21 mln...Skąd te miliardy wziąć?o_O Nawet już się przestałam stanem paska przejmować-jest,to niech sobie będzie...;)

16. Marrylan

u mnie na razie spokojnie, 48 tyś 72 oferty miałam sprzedać, ale poczekam jeszcze na rozwój sytuacji :p;)

:inlove: dzięki Aguś :inlove: Jaki kicia gentlemen :inlove::D

Sekme kochana :inlove: Dziękuję :D:D no w takim sadzie to można pospacerować dłużej :inlove: albo tak przypadkiem się tam zgubić na troche :D:music:;)

Dziękuję bardzo :)

Dzięki wielkie Aga :)

ps. 40 znaczy no 18 + vat :p;)

Danusiu bardzo dziękuje :inlove:

Kochani mam nadzieję, że wszystko się spełni co do joty :inlove::music::D

17. bacowa70

Ryśku, dla mnie znaczą i dlatego napisałam, że mało realne prawie dla wszystkich. :)
    Nie sprawdzam Twoich wyliczeń, ponieważ są teoretyczne. Przekonaliśmy się, że gra w ciągu roku potrafi się bardzo zmienić, a co dopiero w ciągu zakładanych przez ciebie 20 lat.
    Przecież wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, że po to wprowadzono takie duże różnice pomiędzy poziomami aby wprowadzić rywalizację i tym samym nakręcać sprzedaż "środków" do osiągnięcia celu. I nie piszę tutaj, że celem jest poz. 300 ale celem jest właśnie ta rywalizacja pomiędzy graczami.
    I ja nie zamierzam brać w tym udziału.:)

18. Marrylan

No to przy moich 300 mln dziennie to.... nawet nie wiem jak taka cyfra wygląda :p BP tam kiedyś spadło skądś i mocno się potłukło, albo ktoś się machnął i parę 0 za dużo wpisał. Dali nam króliczka którego nigdy nie złapiemy 8) Gonię go sobie, ale bez spiny :)

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja tam mam sobie 222 lev. Pewnie ( wdł moich wyliczeń) za ok tydzień wdrapię się na 223 ,usiądę sobie na skalnym występie ,opatrzę dłonie i pokaleczone podczas wspinaczki stopy ,wyciągnę prowiant ,coś do picia i popodziwiam widoki. Jak już sobie je popodziwiam,ruszę w dalszą wspinaczkę i gdzieś tak w okolicy Nowego Roku usiądę sobie na występie skalnym nr 224.I tu pewnie padnie pytanie-wspinać się nadal,kiedy szczyt w zasadzie nieosiągalny ,czy pouprawiać sztukę latania?

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale jest jeden plus z tych ogromnych ilości PD.
    One zostały pewnie wyznaczone w ramach wyrównywania szans i kiedyś wszyscy spotkamy się na jednym poziomie. (250 ?)
    Wtedy będziemy wyrównani jak tralala!
    xD:cry:xD