blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

A kaloryfer choć odpowietrzyłeś?
    Muszę zejście do parkuru poćwiczyć. Może chociaż żeberka na nim policzę.xD:p

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Podziwiam Was dziewczyny za Waszą miłość do gór i te piesze wycieczki :) Ja na sam ich widok jestem zmęczona i mam zadyszkę :)

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Mamy brązowy medal. [​IMG][​IMG][​IMG]

Wioślarstwo, czwórka podwójna kobiet : Monika Ciaciuch, Agnieszka Kobus, Maria Springwald, Joanna Leszczyńska.
    Super Dziewczyny , mega gratulacje.

Edit.
    Złoooooto :

Wioślarstwo, dwójka podwójna kobiet : Magdalena Fularczyk-Kozłowska, Natalia Madaj.

Last edited: Aug 11, 2016
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Brawo dziewczyny..brawo za brąz a przede wszystkim za złoto:inlove::inlove::inlove:

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Było słoneczne, niedzielnie przedpołudnie dnia [​IMG]
    Piękna (!), młoda (!) i wielce skromna:p dziewczyna siedziała znudzona przed komputerem, poszukując jakiejś niezobowiązującej rozrywki. Przeglądała strony ze śmiesznymi kiciusiami, portale randkowe, memy z prezydentem, ale nic na dłużej nie przykuło jej uwagi. Już miała odejść od komputera, gdy nagle zauważyła wielki napis: [​IMG]
    Kliknęła w link, założyła konto i jej oczom ukazał się nowy, piękny świat... Z początku nie mogła się w nim odnaleźć, tyle tu było cudów, że aż kręciło się jej w głowie. Powoli uczyła się sadzić marchewkę, zbierać butelki z mlekiem z drzew i rozmnażać zwierzęta w oazach miłości (prawdę mówiąc to ostatnie sprawiało jej największą przyjemność:p).
    Z czasem trafiła do dzielnicy rzemieślniczej, a wraz z nią do SPA. Od tamtego dnia, praca w polu po kilku kruszonach i smoothasach stała się o wiele łatwiejsza, tylko z powodu częstych wypadków wymagała ogrodzenia zbiornika na obornik.:eek:;)
    Kilka miesięcy później odkryła Bahamę i rozpoczęła egzotyczne przygody w Lesie Tropikalnym i na Wyspie Skarbów. Zrobiła sobie bikini z kokosa i z lubością trenowała dzikie zwierzęta, z myślą, że kiedyś na farmie urządzi cyrk dla małp.:p
    Odskocznią od rolniczej codzienności były eventy, podczas których zdobywała nagrody
    za najbardziej przypakowaną marchew[​IMG]
    za najgłupszą minę ziemniaczaną[​IMG]
    za dynię najbardziej przypominającą właścicielkę[​IMG]
    i za świnię z najbardziej urzekającym uśmiechem[​IMG]

I tak mijał dzień za dniem, tydzień za tygodniem, miesiąc za miesiącem i rok za rokiem. Dziewczyna każdej chwili marzyła o tym, że kiedyś będzie tak dobrą farmerką jak wsiowi giganci i osiągnie upragniony 100-tny poziom.
    (Chociaż bardziej marzyła o bogatym i przystojnym sąsiedzie zza między i codziennie wzdychała do jego zdjęcia, zrobionego ukradkiem przez dziurę w płocie)[​IMG] :inlove::inlove::inlove:

Wstając dzisiaj rano i oporządzając farmę jak zwykle, wiedziała, że dzieje się coś wyjątkowego. Krowy w oborze ryczały wniebogłosy, świnie w chlewie kwiczały jak opętane, kury zniosły podwójne jajka, a koty marcowały, chociaż to sierpień. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że to stanie się dzisiaj, no i stało się

[​IMG] :inlove::music:xD

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Agbiko WIELKIE GRATULACJE :)
    Jakbym mogła to bym Ci dała 10 lajków za taki fajny tekst :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. Marrylan

Doktorku miałeś nosa xD:D Ogromne gratulacje dla dziewczyn za brąz i złoto :D Za ręcznych trzymam ;)
    Aga xDxDxD wielkie gratulacje setka to wielka rzecz :D;) Świetny tekst :D

8. ross2

ross2 Komandor forum

Aga gratuluje z calego serducha :inlove::inlove::inlove:pieknie :D:inlove::Dw nagrode zaraz cos poleci :inlove::inlove::inlove:
    A Twoja kronika w skrocie po prostu wymiata :inlove::inlove::inlove:

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

agbiko wielkie gratulacje :) Teraz to już z górki :)
    Kiedyś obiecałam sobie, że przy 100 lvl zakończę swoją farmerską karierę ale bujam się dalej. Doktor, dziewczyny z kozetkowa i nałóg trzyma mnie tu dalej ;)
    A tak swoją drogą to chyba Rafała zza płotu sfotografowałaś xD bo ostatnio widziałam jak pomykał w sadzie w takich czerwonych gatkach xD

10. gadek

gadek Fanatyk forum

Super[​IMG] gratuluję[​IMG]
    Wstyd się przyznać,ale gram 2 lata dłużej i jeszcze nie mam setki[​IMG]

11. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dobry wieczór wszystkim
    Od razu chcę przeprosić za tak długaśny post, który walnęłam z okazji 100-tki;)
    Dziękuję wszystkim za gratulacje i wyjaśniam: wszelkie podobieństwo do osób i sytuacji jest przypadkowexD:p
    Ten w czerwonych gatkach to nie Doktorek, bo nie mam go za sąsiada, więc ta dziura w płocie nie na niego jest wycelowana:p;)
    A ta piękna i młoda dziewczyna to tym bardziej nie ja, bo do pięknej to mi daleko, a młodość już raczej trąci nieświeżością.
    -.-:p
    Cała historia to tylko wymysł mojej chorej wyobraźni, ale setka jest prawdziwa i bardzo mnie cieszy:inlove:

PS. Dziękuję za prezenty :inlove:

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Ja też gratuluję! A z tekstu nie wiem dlaczego, ale najbardziej urzekł mnie ziemniak xD:cry:

-----

Z medali i reszty sukcesów się bardzo cieszę, pół dnia się szkoliłam z zakładania działalności i jeszcze nie widziałam transmisji - wychodzi na to, że jak nie patrzę to im lepiej idzie o_O To może na wszelki wypadek nawet skrótów nie będę oglądać, żeby po fakcie jakiegoś dopingu nie wykryli czy coś -.- taaa bardzo czarny humor, wiem :sleepy:

Idę jakiegoś głupiego seriala oglądnąć, żeby mózg rozluźnić xD

13. Marrylan

Siatkarze wygrali 3:0 z Argentyną, ale mnie wykończył ten 3 set 37:35 :p Idę się też odstresować jakimś serialikiem :p

14. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

agbiko-ogromne gratulacje i ode mnie ZŁOTY MEDAL za mistrzowskie zdobycie setki:inlove:
    A co Ty sie Alu dziwisz? My musimy orać pod wiatr bo w Irlandii przez 350 dni wieje i leje:p I jak przyspieszyszo_OxD

Dobry wieczór wszystkim:)
    Nawet bardzo dobry bo w Rio nasi reprezentanci dzisiaj dali nam wiele powodów do radości:inlove::D

Last edited: Aug 12, 2016
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

No co ja się o myślałam dlaczego tak powoli do przodu to PD idzie,a widzisz to mi zagadkę rozwiazałaśxD
    350 dni wieje i leje,a reszta wsiooo latoxD
    Zwłaszcza ostatnio,zamiast do przodu to do tyłu można chodzić tak wieje:)

A co do RIO to nasi mieli swój dzień i pieknie poszło:inlove:

16. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wielkie gratulacje koleżanko :)

17. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim :)

agbiko-gratulacje,brawo!!!! :)
    Zostawiam wiadomość dla Triss-Agi
    Aga,bezchmurne niebo stop,temperatura w kotlinie w granicy 5 stopni stop.Rysy 0 st stop,ale ma być cieplej czyli do 6 kreski ma się dopchnąć ;)
    Koniec prywaty :D
    Idę odstawić swoje Rio na macie więc miłego dnia :)

18. Marrylan

Bry :)

Dziś jest Dzień Pracoholika

Więc nie przepracujcie się :p

Kowalski idzie do swojego przełożonego.
    - Szefie - mówi - mamy jutro generalne porządki w domu i moja żona potrzebuje mojej pomocy przy przesuwaniu i przenoszeniu różnych przedmiotów na strychu i w garażu.
    - Nie mamy rąk do pracy - mówi szef - Nie mogę dać ci wolnego.
    - Dzięki, szefie - odpowiada Kowalski - Wiedziałem, że mogę na pana liczyć!

Pracownik do dyrektora:
    - Jestem zmuszony prosić pana o podwyżkę, ponieważ interesują się mną trzy firmy.
    - A mogę wiedzieć jakie? - pyta dyrektor.
    - Elektrownia, gazownia i wodociągi.

Szef krzyczy na pracownika:
    - Spać to pan może u siebie w domu a nie w firmie!
    - Dzięki szefie, już się zbieram.

19. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dziękuję bardzo!
    Idzie z nami kolega, który już 3 razy zawracał z tej trasy przez pogodę... nie żebym była przesądna, ale na wszelki wypadek chyba jakiś taniec pogody odprawie, tylko żeby mi się nie pomyliło z tańcem deszczu czy coś xD:cry:

20. ross2

ross2 Komandor forum

Na pogode nie mam wplywu o_Oale przesylam duuuuzo promykow slonca zebyscie doszli tam dokad planujecie :inlove::D:inlove: