blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxD no a jak szybciutko jest posprzątane xD:p;)

Roki waga ciężka to jak już się bierze za zalizanie to ciężko wygrać :D Za to jest co miziać :inlove: i tutaj mamy zdecydowaną przewagę :D:)

Turysta spotyka Bacę, który się opala przed chałupą, pyta go:
    - Jak wam się powodzi, Baco?
    - A nie narzekam, miałem wykarczować drzewa, ale przyszedł halny i je powalił, miałem je spalić, ale uderzył piorun i je spalił. Teraz czekam, aż mi trzęsienie ziemi wyrzuci ziemniaki na powierzchnię.

Przychodzi Baba do lekarza i pyta:
    - Panie doktorze mam zatwardzenie.
    - A wiatry to były?
    - Panie wiatry aż kicki z dachu darło.

magdalena and agucha31 like this.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj tak i co najlepsze jak właścicielka psa spojrzy to nikt nic nie wie i nikt nic nie robił i psiak i osoba której tak przypadkiem spadło nie winne i o zadnym jedzonku na ziemi nie wiedzieli :) Nieraz to juz przerabiałam, to zdziwienie, ja no coś Ty przeciez ja nic mu nie dawałam :) xD
    No z tego co widze to raczej troszkę wazy :)

Marrylan and krasnoludek10 like this.
  3. Marrylan

xDxD no jasne, że niewinni. Jedzenie? Jakie jedzenie? Jedzenia wogóle na oczy nie widziałam/em xD:p Tu ogóle żadnego jedzenia nie było :p A o psiaku też nic nie wiedzą i nie widzieli xD

[​IMG] :p

4. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Upał nieziemski , nic nie chce zelżeć :oops: woda w kranie ciepła jak zupa ,a ja latam po domu jak miss mokrego podkoszulka :p

5. agucha31

Oj tak, tak to własnie jest, ja zawsze twierdze ze przeciez nic mu nie dałam i nic nie wiem a na pytanie co on jadł teraz to odp że nic nie wiem , moze komuś cos spadło a psiak tez tu oczy niewinne a tu sie tylko oblizuje :) :)
    No ale właśnie, no to jest właśnie to, weż takiemu nie daj, oj nie jest to łatwe niestety
    Jest masakra, ta duchota wykończa :(

6. agula38

Alerty wysyłają o burzach , nawałnicach , a tu nawet kropli deszczu nie ma od tygodnia :oops:

7. agucha31

Eee straszenie juz od kilku dni codziennie te same smsy i nic, no choc wiesz sa miejsca które niestety nawiedził nawet potężny grad

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Tez dostałam alert i tez się nie zanosi -.-

agucha31, Marrylan and krasnoludek10 like this.
  9. agula38

Oglądam mecz siatkówki i bardziej to cyrk przypomina niż mecz 8)>:(

magdalena, krasnoludek10 and agucha31 like this.
  10. Marrylan

no dokładnie, weź tu się obroń przed takim wzrokiem, no nawet najtwardszy twardziel nie da rady 8)xD A psiak dobrze wie i nic po sobie nie da poznać właścicielce, tylko oczy ku górze i przecież nic nie jadłem xD

Aga, ja z pół dnia latałam nawet chwilę bez podkoszulka tylko w bikini :pxD A tak to miss mokrego...wszystkiego :cry:

tiaa u mnie to samo, dostaję alerty, wszędzie ostrzegają a ani kropli nie spadło :oops:

ech zerkałam chwilę, ale końcówki już nie dałam rady :mad: No i koniec, po ptokach 8)

11. agucha31

ale jak zabawnie to niewinne spojrzenie zawsze wyglada :) Co najlepsze to tu spojrzy nie jak ie winny a tu sie oblizuje xDxD
    No na przykład zobacz, niby dowody sa że winny ale ten wzrok szybko uniewinnia xD

12. agula38

Bite 3 h stukałam w Renzo :oops::oops::oops: z przerwami ,ale wystukałam biedronę i Ingrid

13. gosiagosia60

Mi nic nie idzie-nie robię wcale -.-

14. agula38

a ja 128 razy stukałam na tym siłomierzu , myślałam że mnie już coś trafi :wuerg:

15. gosiagosia60

Ja mam za słaby net na renzo :(

16. agula38

u mnie net jest dobry ,ale nie każda przeglądarka nadaje sie do grania , w większości sie zacina i strasznie to denerwujące jak przeskakuje :)

17. gosiagosia60

No :D dlatego renzo nie dla mnie...

18. agucha31

Chyba palec by mi odpadł ;)

19. agula38

tylko szkoda , bo jednak całkiem fajne fanty tam dają :(

20. gosiagosia60

No szkoda ale jak mam się wkurzać,to po co...-.- Jak pracowałam,to mogłam coś zrobić,bo tam net dobry był,teraz kiszka...Wielu fantów nie mam i mieć nie będę,to i te z renzo przeżyję :p Zarobiłam 300 mln na ziółkach:music: No ale potrzeby mam,to 50 poooszło od razu xD Ale licznik ładny-482597096 został;)